شنبه ۱۳ تير ۱۴۰۵

گفتگو

سرپرست شرکت ملی صنایع پتروشیمی تأکید کرد

همراهی همیشگی کارکنان صنعت نفت با مردم

همراهی همیشگی کارکنان صنعت نفت با مردم
پیام خوزستان - سرپرست شرکت ملی صنایع پتروشیمی با تأکید بر همراهی همیشگی صنعت نفت با مردم تصریح کرد: این‌بار نیز کارکنان صنعت نفت در حال خدمت‌رسانی به زائران مراسم وداع و تشییع رهبر شهید انقلاب هستند.
  بزرگنمايي:

پیام خوزستان - سرپرست شرکت ملی صنایع پتروشیمی با تأکید بر همراهی همیشگی صنعت نفت با مردم تصریح کرد: این‌بار نیز کارکنان صنعت نفت در حال خدمت‌رسانی به زائران مراسم وداع و تشییع رهبر شهید انقلاب هستند.

امید شاکری طی بازدید از موکب شهدای صنعت نفت، در گفت‌وگو با خبرنگار شانا با اشاره به برگزاری مراسم بدرقه و تشییع رهبر شهید بیان کرد: این سه روز برای مردم تهران روزهایی ویژه و تاریخی است که برای آخرین بار رهبر شهید خود را بدرقه و با ایشان وداع می‌کنند.
وی با بیان این‌که ملت ایران خود را قدردان خدمات و مجاهدت‌های آقای شهید ایران می‌دانند، افزود: پیش‌بینی می‌شود جمعیت گسترده‌ای از زائران و مردم برای ادای احترام و شرکت در مراسم تشییع حضور یابند.
سرپرست شرکت ملی صنایع پتروشیمی با تأکید بر همراهی همیشگی صنعت نفت با مردم تصریح کرد: صنعت نفت همواره در کنار مردم بوده و این‌بار نیز کارکنان در حال خدمت‌رسانی به زائران هستند.
شاکری ادامه داد: صنعت نفت در حد توان خود خدمات و امکانات مورد نیاز مردم را تأمین کرده است و امیدواریم این سه روز با عزت و شکوه برگزار شود و به نقطه عطفی در تاریخ ایران و جهان تبدیل شود.
وی با بیان این‌که کارکنان صنعت نفت سهم کوچکی در این خدمت‌رسانی در کنار مردم بر عهده دارند، گفت: امیدواریم همه ما بتوانیم وظایف خود را به بهترین شکل انجام دهیم و روح والای رهبر شهید از ما راضی باشد.
سرپرست شرکت ملی صنایع پتروشیمی در پایان با قدردانی از مشارکت صنعت پتروشیمی گفت: بخش قابل توجهی از امکانات و کمک‌های ارائه‌شده در این موکب از سوی صنعت پتروشیمی تأمین شده که از این همراهی و همکاری صمیمانه قدردانی می‌کنیم.


نظرات شما