جمعه ۱۲ تير ۱۴۰۵

اجتماعی

کشف بیش از ۲ تن چوب قاچاق در شهرستان دزفول استان خوزستان

کشف بیش از ۲ تن چوب قاچاق در شهرستان دزفول استان خوزستان
پیام خوزستان - فرمانده انتظامی دزفول از کشف بیش از ۲ تن چوب قاچاق از اراضی ملی به ارزش ۲۰۰ میلیون ریال در این شهرستان خبر داد.
  بزرگنمايي:

پیام خوزستان - فرمانده انتظامی دزفول از کشف بیش از ۲ تن چوب قاچاق از اراضی ملی به ارزش ۲۰۰ میلیون ریال در این شهرستان خبر داد.

فرمانده انتظامی دزفول از کشف بیش از ۲ تن چوب قاچاق از اراضی ملی به ارزش ۲۰۰ میلیون ریال در این شهرستان خبر داد.

پیام خوزستان


به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای استان خوزستان ، سرهنگ احسان بردیا اظهار داشت: در راستای اجرای طرح مبارزه با کالای قاچاق و فاقد مدارک گمرکی در سطح شهرستان دزفول موضوع بصورت ویژه در دستور کار ماموران پلیس این فرماندهی قرار گرفت.
وی افزود: ماموران پاسگاه انتظامی سنجر با برقراری گشت‌های هدفمند در سطح حوزه استحفاظی خود یکدستگاه خودرو حامل ۲تن انواع چوب که بدون اخذ مجوزات لازم و بصورت قاچاق در حال انتقال به مقصد مورد نظر بود، را کشف کردند.
سرهنگ بردیا با اشاره به اینکه کارشناسان ارزش ریالی چوب‌های مکشوفه را حدود ۲۰۰ میلیون ریال برآورد کردند، تصریح کرد: در این ارتباط ۲ متهم دستگیر و خودروی حمل بار نیز توقیف شد.
فرمانده انتظامی دزفول با بیان اینکه کشفیات مورد کارشناسی به عوامل اداره منابع طبیعی شهرستان تحویل داده شد، گفت: متهمان پس از تشکیل پرونده مقدماتی تحویل مرجع قضائی داده شدند.


نظرات شما