يکشنبه ۲۲ شهريور ۱۴۰۵

اجتماعی

کشف و جمع آوری ۲۲ دستگاه ماینر غیر مجاز در شهرستان‌ کارون

کشف و جمع آوری ۲۲ دستگاه ماینر غیر مجاز در شهرستان‌ کارون
پیام خوزستان - مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق اهواز از کشف و جمع آوری ۲۲ دستگاه ماینر غیرمجاز در شهرستان‌ کارون با همکاری عوامل‌ انتظامی اهواز و کارون در طرح مهتاب خبر داد.
  بزرگنمايي:

پیام خوزستان - مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق اهواز از کشف و جمع آوری ۲۲ دستگاه ماینر غیرمجاز در شهرستان‌ کارون با همکاری عوامل‌ انتظامی اهواز و کارون در طرح مهتاب خبر داد.

مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق اهواز از کشف و جمع آوری ۲۲ دستگاه ماینر غیرمجاز در شهرستان‌ کارون با همکاری عوامل‌ انتظامی اهواز و کارون در طرح مهتاب خبر داد.

پیام خوزستان


به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای استان خوزستان ، محمد فراتی اظهار کرد: در راستای مبارزه با سودجویان انرژی و تداوم اجرای طرح مهتاب، ۲۲ دستگاه ماینر غیرمجاز در شهرستان کارون با همکاری عوامل انتظامی اهواز و کارون شناسایی و جمع آوری شد.
وی افزود: این تعداد دستگاه ماینر که به‌صورت غیرمجاز در حال بهره‌برداری بودند با هوشیاری ماموران انتظامی و عملیات مشترک کلانتری‌های اهواز و کارون شناسایی و با اخذ حکم قضایی توقیف شدند.
فراتی با اشاره به آثار مخرب فعالیت این دستگاه‌ها بر شبکه توزیع برق، بیان داشت: متاسفانه گردانندگان این مزارع غیرمجاز، روزانه از محل منابع بیت‌المال عمومی، اقدام به سرقت انرژی در مناطق مسکونی و تجاری می‌کنند.
مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق اهواز اضافه کرد: این اقدام نه‌تنها تضییع حقوق شهروندان است بلکه باعث افت ولتاژ شدید در سطح شبکه و بروز نوسانات برقی می‌شود که خسارت‌های متعددی را به لوازم برقی خانگی و صنعتی وارد می‌سازد.
وی در تشریح میزان مصرف بالای این دستگاه‌ها گفت: هر دستگاه ماینر به‌صورت میانگین در هر ساعت ۳.۵ کیلووات برق مصرف می‌کند که این میزان مصرف، معادل فعالیت یک دستگاه کولر گازی است که با این احتساب، هر دستگاه ماینر در طول یک شبانه‌روز ۸۴ کیلووات ساعت انرژی مصرف می‌کند که برای تولید این حجم از برق، معادل یک لیتر گازوئیل سوخت‌رسانی نیاز است.
محمد فراتی با تاکید بر برخورد‌های قانونی صورت گرفته با دارندگان ماینر غیرمجاز، اضافه کرد: برای بازدارندگی از فعالیت‌های غیرقانونی در این حوزه، تعرفه برق به ازای هر کیلووات ساعت برای این‌گونه مصارف، ۸۱ هزار و ۹۰۰ ریال (۸۱۹۰ تومان) تعیین شده است که با متخلفان طبق قانون برخورد خواهد شد.
مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق اهواز مشارکت و همیاری شهروندان را کلیدی‌ترین راهکار برای مقابله با این معضل برشمرد و از مردم شریف اهواز و کارون خواست در صورت مشاهده یا اطلاع از محل فعالیت این دستگاه‌های غیرمجاز، مراتب را از طریق سامانه پیامکی ۳۰۰۰۵۱۲۱ به این شرکت گزارش دهند تا زمینه جمع‌آوری آنها و پایداری شبکه برق فراهم شود.
وی با تاکید بر اینکه استخراج غیرمجاز رمزارز، دست‌اندازی به حقوق عمومی شهروندان است از شناسایی و برخورد قاطع با مراکز غیرقانونی استخراج ارز دیجیتال خبر داد و گفت: این اقدام سودجویانه، پایداری شبکه برق را با چالش‌های جدی مواجه کرده است.
فراتی با اشاره به اینکه برق مصرفی خانوار‌ها و صنایع تولیدی خط قرمز این شرکت است، تصریح کرد: ما به عنوان متولیان تامین برق پایدار، اجازه نخواهیم داد انرژی مردم فدای فعالیت‌های غیرقانونی شود؛ این اقدام نه تنها سرقت انرژی، بلکه تخریب اموال عمومی است که با پیگیری‌های قانونی و همکاری دستگاه‌های امنیتی و قضایی و به ویژه همکاری موثر پلیس فراجا با جدیت دنبال می‌شود.
به گفته مدیرعامل توزیع برق اهواز از ابتدای سال جاری تاکنون ۸۴۰ دستگاه ماینر در قالب ۱۲۳ مزرعه در اهواز توسط پلیس فراجا و با حکم دستگاه قضایی کشف و توقیف شده است.
پیش از این نیز محمد فراتی در مردادماه نیز از کشف ۱۲ مزرعه غیرمجاز استخراج رمز ارز شامل ۱۰۳ دستگاه ماینر در برخی مناطق شهرستان اهواز خبر داده بود.
وی همچنین اعلام کرده بود که از زمان اجرای طرح مهتاب تاکنون حدود ۱۷ هزار و ۶۸۵ انشعاب غیرمجاز برق که موجب اختلال در روند خدمت‌رسانی می‌شد، از سطح شبکه برق کلانشهر اهواز جمع‌آوری شده است.


نظرات شما