چهارشنبه ۳۱ تير ۱۴۰۵

اجتماعی

آب باید به همه نخیلات شادگان بصورت عادلانه برسد؛ بر روند توزیع آب باید نظارت شود

آب باید به همه نخیلات شادگان بصورت عادلانه برسد؛ بر روند توزیع آب باید نظارت شود
پیام خوزستان - ایسنا/ سرپرست فرمانداری شادگان با تاکید بر این‌که آب باید به همه نخیلات شهرستان بصورت عادلانه برسد، گفت: نظارت دقیق دستگاه‌های متولی بر روند توزیع آب ضرورت ...
  بزرگنمايي:

پیام خوزستان - ایسنا / سرپرست فرمانداری شادگان با تاکید بر این‌که آب باید به همه نخیلات شهرستان بصورت عادلانه برسد، گفت: نظارت دقیق دستگاه‌های متولی بر روند توزیع آب ضرورت دارد.
حبیب عفری شامگاه سه‌شنبه ۳۰ تیر در جلسه بررسی مشکلات کشاورزی شهرستان، با بیان اینکه مرحله سوم رهاسازی آب برای آبیاری نخیلات شهرستان به زودی آغاز می‌ شود، اظهار کرد:با تلاش‌ ها و پیگیری‌های استاندار خوزستان، نماینده مردم شادگان در مجلس شورای اسلامی، معاونان استاندار، مدیرعامل سازمان آب و برق خوزستان و همراهی مسئولان شهرستان طی روزهای آینده مرحله سوم رهاسازی آب برای آبیاری نخیلات شهرستان آغاز می‌شود.
وی افزود: به منظور اجرای مطلوب این مرحله هماهنگی‌ های لازم میان تمامی دستگاههای متولی از جمله جهاد کشاورزی، امور آب، اداره برق، نیروی انتظامی و تعاونی‌ های آبیاری انجام شده است تا با تقسیم وظایف، نظارت مستمر و همکاری همه‌جانبه آب به صورت عادلانه در اختیار نخلداران قرار گیرد و همه بهره‌ برداران از این نعمت الهی بهره‌ مند شوند.
عفری بر ضرورت نظارت دقیق دستگاه‌های متولی بر روند توزیع آب تاکید کرد و گفت: همه دستگاه‌های متولی باید با هماهنگی و تلاش مضاعف زمینه رسیدن آب به تمامی نخیلات شهرستان را فراهم کنند.
سرپرست فرمانداری شادگان در پایان گفت: حمایت از بخش کشاورزی، تولیدکنندگان و بهره‌برداران این حوزه، یکی از الزامات توسعه شهرستان است و مجموعه مدیریتی در این مسیر از هیچ تلاشی دریغ نخواهد کرد.
در ادامه این جلسه مشکلات موجود در انتهای حوضه شهرستان از جمله نهر عبودی و سایر مناطق شهرستان و موانع رسیدن آب کشاورزی به این مسیرها مورد بررسی قرار گرفت.


نظرات شما