پیام خوزستان - مدیرعامل شرکت بازرگانی گاز ایران از اختصاص ۱۶ هزار دستگاه بخاری بازده بالا به استان کرمانشاه در مرحله نخست اجرای طرح ملی جایگزینی بخاریهای فرسوده خبر داد.
به گزارش شانا به نقل از شرکت ملی گاز ایران، ولیاله دینی در نشست هماهنگی آغاز عملیات اجرایی نصب بخاریهای بازده بالا در استان کرمانشاه بیان کرد: این بخاریها با بازده بیش از ۸۵ درصد، در مقایسه با بخاریهای متداول کشور، صرفهجویی قابل توجهی در مصرف گاز به همراه دارد.
وی با بیان اینکه طرح جایگزینی بخاریهای کمبازده در سطح کشور در حال اجراست، افزود: بر اساس برنامهریزیهای انجامشده، سهم استان کرمانشاه در مرحله نخست ۱۶ هزار دستگاه تعیین شده است که این مقدار در مراحل بعدی افزایش مییابد.
مدیرعامل شرکت بازرگانی گاز ایران، اسقاط بخاریهای فرسوده را از الزامهای اجرای این طرح دانست و گفت: تجهیزات قدیمی پس از تحویل بخاریهای نو از چرخه مصرف خارج میشوند تا اهداف پیشبینیشده در حوزه بهینهسازی مصرف انرژی محقق شود.
دینی یادآور شد: اولویت اجرای این طرح با مناطق سردسیر، مشترکان تحت پوشش نهادهای حمایتی و اماکن تعیینشده در چارچوب ضوابط اجرایی است.