يکشنبه ۳ اسفند ۱۴۰۴

شهرستان ها

رفع تصرف فوری بیش از یکهزار متر مربع اراضی ملی در رامشیر

رفع تصرف فوری بیش از یکهزار متر مربع اراضی ملی در رامشیر
پیام خوزستان - رئیس اداره راه و شهرسازی رامشیر از رفع تصرف فوری بیش از یکهزار متر مربع اراضی ملی در این شهرستان به ارزش بیش از ۷۰ میلیارد ریال خبر داد.
  بزرگنمايي:

پیام خوزستان - رئیس اداره راه و شهرسازی رامشیر از رفع تصرف فوری بیش از یکهزار متر مربع اراضی ملی در این شهرستان به ارزش بیش از ۷۰ میلیارد ریال خبر داد.

پیام خوزستان


به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای استان خوزستان ، سید علی عسکر موسوی با اشاره به یک مورد رفع تصرف فوری اراضی ملی به مساحت بیش از هزار مترمربع در رامشیر بیان کرد: این تعداد رفع تصرف اراضی ملی و دولتی در شهرستان با درایت نیرو‌های یگان حفاظت اراضی انجام و این اراضی به بیت المال بازگردانده شد.
وی افزود: ارزش این اراضی بیش از ۷۰ میلیارد ریال است که با هوشیاری و اقدامات به موقع رفع تصرف شد.
موسوی اظهار داشت: با تلاش و همت کارکنان یگان حفاظت اراضی اداره کل راه و شهرسازی خوزستان و پشتیبانی عوامل انتظامی در شهرستان این میزان رفع تصرف در سطح شهرستان رامشیر اجرا شد و اقدامات لازم به عمل آمد.
رئیس اداره راه و شهرسازی رامشیر تصریح کرد: عوامل یگان حفاظت اراضی اداره راه و شهرسازی رامشیر با قاطعیت تمام، مقابل افراد سودجو و فرصت‌طلب ایستاده و دست متجاوزان به اموال عمومی و بیت‌المال را کوتاه می‌کنند و همچنین به صورت مستمر و شبانه‌روزی، تحرکات احتمالی در اراضی دولتی و ملی استان را رصد کرده و در صورت مشاهده هر گونه تخلف، موضوع را مورد بررسی و پیگرد قضایی قرار می‌دهد.
موسوی با قدردانی از همکاری مقام قضایی و همراهی مقامات انتظامی استان خوزستان در مبارزه با زمین خواری و حفظ حقوق بیت المال، از شهروندان خواست تا مشاهدات خود را از موارد زمین خواری به شماره پیامکی ۳۰۰۰۴۱۷۳۵ اعلام کنند.


نظرات شما