پیام خوزستان - مراسم گرامی داشت نخستین شهید تصویر بردار رسانه ملی ،شهید احمد رستگار با حضور دوستان و هم رزمان شهید برگزار شد.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای استان خوزستان ، مراسم تجلیل از خانواده شهید احمد رستگار، نخستین تصویربردار شهید رسانه ملی ، به مناسبت روز خبرنگار با حضور دوستان شهید و اعضای هیئت رهروان شهدای استان خوزستان در اهواز برگزار شد.
در این مراسم، آقای بایمانی نژاد مدیر بنیاد شهید منطقه 2 اهواز با اشاره به رشادتهای شهدا در دوران انقلاب و هشت سال دفاع مقدس، زنده نگه داشتن یاد و راه آنان را از مهمترین وظایف نسل جوان دانست.
وی با بیان بخشی از زندگی و مجاهدتهای شهید احمد رستگار در دوران انقلاب، دفاع مقدس و فعالیتهایش در صدا و سیمای خوزستان، این شهید را الگویی کامل برای جوانان معرفی کرد و افزود: شهید رستگار از افتخارات استان خوزستان است و باید نام و راه او همیشه زنده بماند.
آقای بایمانی نژاد در ادامه به نقش خبرنگاران شهید اشاره کرد و گفت: تصویربرداران شهید همواره در پشت دوربین هستند و کمتر کسی آنها را میبیند، اما تاریخ گواه خواهد داد که ثبت رشادتهای رزمندگان اسلام در تمام صحنهها به واسطه تلاش آنان بوده و این شهیدان، شفیع ما در روز آخرت خواهند شد.
همچنین اعضای هیئت رهروان شهدای استان خوزستان که هر هفته با هدف تبیین و زنده نگه داشتن یاد شهدا در منزل یکی از شهدا حضور مییابند، در این مراسم با ذکر خاطراتی از شهید احمد رستگار، یاد و راه این شهید والامقام را گرامی داشتند.
در ادامه، همرزمان شهید رستگار به بیان خاطرات و روایت آخرین دیدار با وی در عملیات والفجر 8 پرداختند.












