پنجشنبه ۳۰ مهر ۱۴۰۵

ورزشی

اعتراف جالب ایرائولا؛ به لیورپول نرفتم چون خجالت می‌کشیدم!

اعتراف جالب ایرائولا؛ به لیورپول نرفتم چون خجالت می‌کشیدم!
پیام خوزستان - ورزش ۳/آندونی ایرائولا این تابستان روی نیمکت آنفیلد نشست، در حالی که سه فصل فوق‌العاده را در رأس بورنموث پشت سر گذاشته بود. با این حال، اگرچه بسیاری از مردم این ...
  بزرگنمايي:

پیام خوزستان - ورزش 3 /آندونی ایرائولا این تابستان روی نیمکت آنفیلد نشست، در حالی که سه فصل فوق‌العاده را در رأس بورنموث پشت سر گذاشته بود.
با این حال، اگرچه بسیاری از مردم این را نمی‌دانند، مربی سابق آ اک لارناکا، میراندس، رایو و برنتفورد می‌توانست سال‌ها پیش به لیورپول بیاید، آن هم زمانی که به‌عنوان دفاع راست در اتلتیک توپ می‌زد.
خود ایرائولا 43 ساله این موضوع را در «آمازون» همراه با مربی‌ای که به دنبال جذب او بود، یعنی رافا بنیتس، فاش کرد. سرمربی سابق «قرمزها» اعتراف کرد: «نمی‌دانم چقدر به این انتقال نزدیک بودیم، اما من او را می‌خواستم».
ایرائولا درباره دلیل نرفتنش به لیورپول گفت: «چند بار چنین فرصتی پیش آمد، فکر می‌کنم حتی بعد از رفتن رافا هم، اما مشکل این بود که در تیم خودم خیلی خوشحال بودم. اتلتیک برای من همه‌چیز است.»

پیام خوزستان

او درباره واکنشش به علاقه لیورپول ادامه داد: «تقریباً برایم خجالت‌آور بود که باشگاهی مثل لیورپول به من فکر کند. اما من هم مثل بسیاری از بازیکنانی که در لیورپول بازی می‌کنند، فکر می‌کردم، کجا بهتر از این می‌توانی باشی؟»
بنیتس در پایان گفت: «برای یک بازیکن اسپانیایی، رفتن به انگلیس یا لیورپول اتفاق بسیار مهمی بود، اما می‌فهمم که هواداران اتلتیک احساس می‌کنند این باشگاه خانه‌شان است. برای مثال، شرایط ژابی آلونسو متفاوت بود.»


نظرات شما