پیام خوزستان - برترین ها / علی ضیا از پخش دوباره برنامه «با ضیا» از فردا دوشنبه پس از توقیف این برنامه خبر داد.
علی ضیا، مجری برنامه «با ضیا» در ویدئویی که از او منتشر شده گفت: ممنون از همه حمایتهایتان در این مدتی که برنامه باضیا پخش نمیشد، بسیار ممنون و سپاسگزارم از محبتهایتان. یک توضیحی بدهم که از فردا برنامه باضیا در یوتیوب دوباره پخش خواهد شد و ما هیچ شکایتی مبنی بر توهین به مقدسات نداشتیم، همانطور که در خبرگزاری میزان نوشته شد این اشتباه گفته شده است.
وی افزود: ما چند شکایت در پرونده اخیر داریم، یکی که بنیاد شهید رئیسی از ما شکایت کرده، یکی دیگر در مورد برنامه کیاداوود اسفندیاری و یکی وکیلی که وکیل آقایان محصولی و ثابتی و رائفیپور هست از ما شکایت کردند. یک شکایت دیگری هم از چند دستگاه امنیتی مبنی بر پستها و استوریهایی که بعداز ۱۸ و ۱۹ دی ماه من گذاشتم جاری هست که امیدوارم همه چیز ختم به خیر شود.
این اظهارات ضیا با واکنش ثابتی همراه شد.
ثابتی نماینده تهران در کانال خود نوشت: خبر شکایت بنده یا وکیل اینجانب از علی ضیاء کذب محض است چون اساسا وی دروغ یا تهمتی به بنده وارد نکرده که از او شکایت کنم.
پ
-->