سه شنبه ۲۱ مهر ۱۴۰۵

اجتماعی

لایروبی کانال اصلی شبکه آبیاری شهید رجایی در امیدیه

لایروبی کانال اصلی شبکه آبیاری  شهید رجایی در امیدیه
پیام خوزستان - کالورت‌های کانال اصلی در شبکه آبیاری شهید رجایی در شهرستان امیدیه لایروبی شد.
  بزرگنمايي:

پیام خوزستان - کالورت‌های کانال اصلی در شبکه آبیاری شهید رجایی در شهرستان امیدیه لایروبی شد.

کالورت‌های کانال اصلی در شبکه آبیاری شهید رجایی در شهرستان امیدیه لایروبی شد.

پیام خوزستان


به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای استان خوزستان ، مدیرعامل شرکت بهره‌برداری از سد، نیروگاه و شبکه‌های آبیاری زهره و جراحی سازمان آب و برق خوزستان گفت: عملیات لایروبی و پاک‌سازی در محدوده روستای صالحک در شهرستان امیدیه اجرا شد.
عادل سواری با تأکید بر اهمیت مدیریت بهینه سیلاب‌ها در آستانه فصل بارش اظهار داشت: با توجه به پیش‌بینی‌های اقلیمی در خصوص پدیده جوی «ال‌نینو» و احتمال افزایش رواناب‌های سطحی، پایش و رفع انسداد ابنیه فنی شبکه در اولویت کاری شرکت قرار گرفت.
وی ادامه داد: در این راستا، عملیات پاک‌سازی دهانه‌های ورودی و خروجی کالورت‌های کانال اصلی در روستای صالحک با هدف تسهیل آب‌گذری و پیشگیری از هرگونه خسارت احتمالی به اراضی کشاورزی و زیرساخت‌ها با موفقیت اجرا شد.
مدیرعامل شرکت بهره برداری زهره و جراحی افزود: این اقدام فنی با هدف بالا بردن ظرفیت شبکه آبیاری و ایمنی بالا انجام شد تا آمادگی لازم را برای مدیریت رواناب‌های ناشی از بارش‌های احتمالی پاییزی داشته باشد.


نظرات شما