يکشنبه ۱۵ شهريور ۱۴۰۵

اجتماعی

پیش بینی افزایش ضرایب ناپایداری جوی طی آخر هفته در خوزستان

پیش بینی افزایش ضرایب ناپایداری جوی طی آخر هفته در خوزستان
پیام خوزستان - مدیرکل هواشناسی خوزستان گفت : از روز دوشنبه تا روز چهارشنبه شاهد بالا بودن شاخص‌های ناپایداری جوی در استان خواهیم بود.
  بزرگنمايي:

پیام خوزستان - مدیرکل هواشناسی خوزستان گفت : از روز دوشنبه تا روز چهارشنبه شاهد بالا بودن شاخص‌های ناپایداری جوی در استان خواهیم بود.

پیام خوزستان


به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای استان خوزستان ، محمد سبزه زاری گفت : بررسی نقشه‌های پیش یابی هواشناسی استقرار جریانات جنوبی را تا اواسط روز چهارشنبه نشان می‌دهد که سبب افزایش رطوبت و شرجی و افزایش ابر در سواحل و مناطق جنوبی، غربی، مرکزی و تا حدودی شمالی و همچنین وقوع پدیده مه یا مه رقیق در سواحل و مناطق جنوبی و مرکزی استان خواهد شد.
وی افزود : از روز دوشنبه تا روز چهارشنبه با توجه به بالا بودن شاخص‌های ناپایداری احتمال رگبار‌های پراکنده همراه با رعد وبرق و وزش باد متوسط تا شدید و تندباد لحظه‌ای در برخی مناطق استان بصورت نقطه‌ای و برخاستن گرد و خاک‌های موقتی و همرفتی بویژه در مناطق جنوبی، غربی و مرکزی وجود دارد. تا روز چهارشنبه تغییرات دمایی محسوس نخواهد بود.
در شبانه روز گذشته هویزه با دمای ۴۷.۲ و ایذه با دمای ۲۱.۵ درجه سانتیگراد به ترتیب گرمترین و خنک‌ترین نقاط استان گزارش شده‌اند.
در شبانه روز گذشته اهواز به بیشینه دمای ۴۶.۲ و کمینه دمای ۲۸.۳ درجه سانتیگراد رسیده است.


نظرات شما