سه شنبه ۲۰ مرداد ۱۴۰۵

اقتصادی

بزودی، ساخت پل دوم بندقیر در محور شوشتربه اهواز

بزودی، ساخت پل دوم بندقیر در محور شوشتربه اهواز
پیام خوزستان - مدی کل راه و شهرسازی خوزستان گفت: بزودی عملیات ساخت پل دوم بند قیر به شوشتر آغاز می‌شود.
  بزرگنمايي:

پیام خوزستان - مدی کل راه و شهرسازی خوزستان گفت: بزودی عملیات ساخت پل دوم بند قیر به شوشتر آغاز می‌شود.

پیام خوزستان


به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای استان خوزستان ، روح اله عمادی با اشاره به وضعیت محور اهواز ملاثانی شوشتر _ دزفول، اظهار کرد: این محور یکی از پرترافیک‌ترین و حادثه‌سازترین محور‌های ارتباطی استان بوده و از لحاظ پدافند غیر عامل از اهمیت بالایی برخوردار است.
وی افزود: در این محور یک دستگاه پل ۱۰۰ متری در محدوده بندقیر احداث می‌شود که در حال حاضر در مرحله طراحی است و احداث آن ضروری و اجتناب ناپذیر است.
مدیر کل راه و شهرسازی خوزستان با بیان اینکه محور اهواز به شوشتر یکی از محور‌های پر تردد استان است، گفت: این محور یکی از محور‌های راهبردی استان از لحاظ حمل مصالح و انتقال محصولات کشاورزی مرغوب به بازار مصرف است مه نقش بسزایی در توسعه استان دارد.


نظرات شما