چهارشنبه ۲۴ تير ۱۴۰۵

اقتصادی

برنامه ریزی برای وارد مدار شدن چاه‌های جدید در شرکت نفت و گاز اروندان

برنامه ریزی برای وارد مدار شدن چاه‌های جدید در شرکت نفت و گاز اروندان
پیام خوزستان - مدیرعامل شرکت نفت و گاز اروندان بر تسریع در وارد مدار شدن چاه های جدید تاکید کرد.
  بزرگنمايي:

پیام خوزستان - مدیرعامل شرکت نفت و گاز اروندان بر تسریع در وارد مدار شدن چاه های جدید تاکید کرد.

پیام خوزستان


به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای استان خوزستان ، حمید دریس در نشست تولید شرکت نفت و گاز اروندان با تأکید بر ضرورت مدیریت و صرفه‌جویی در مصرف انرژی، بر تداوم اقدامات برای تأمین برق پایدار مناطق عملیاتی و همچنین ارسال برق مازاد به شبکه سراسری با هدف کمک به پایداری تأمین برق شهر‌ها و روستا‌های واقع در حوزه تأسیسات شرکت تأکید کرد.
وی همچنین روند وارد مدار شدن چند حلقه چاه جدید، از جمله چاه شماره ۸ میدان دارخوین و مباحثی در خصوص اقدامات انجام شده در توسعه میدان سوسنگرد را بررسی و بر تأمین به‌موقع تجهیزات، جلوگیری از توقف تولید، وارد کردن چاه‌های تعمیراتی به چرخه تولید و اجرای منظم برنامه‌های تعمیرات اساسی (اورهال) و پروژه‌های در دست اقدام تولیدی برای حفظ پایداری و افزایش تولید تأکید کرد.
مدیرعامل شرکت نفت و گاز اروندان در ادامه از اقدامات انجام‌شده برای اعزام کاروان کارکنان این شرکت به مراسم تشییع و بدرقه «رهبر شهید انقلاب» و برپایی ایستگاه صلواتی در مشهد مقدس برای خدمت‌رسانی به زائران و عزاداران قدردانی و از دست‌اندرکاران این برنامه‌ها تقدیر کرد.
دریس همچنین با اشاره به شرایط جنگ ظالمانه که بر کشور تحمیل شده است، بر حفظ استمرار تولید و جلوگیری از هرگونه وقفه در فعالیت‌های عملیاتی تأکید کرد.
در ادامه جلسه، مدیران و رؤسای واحد‌های مختلف گزارش آخرین اقدامات، روند اجرای پروژه‌ها، تأمین تجهیزات، برنامه‌های تعمیراتی و راهکار‌های رفع چالش‌های تولید را ارائه کردند و درباره تسریع اجرای برنامه‌های عملیاتی، افزایش هماهنگی میان واحد‌ها و تحقق اهداف تولیدی به بحث و تبادل نظر پرداختند.


نظرات شما