پیام خوزستان - ایرنا / رییس سازمان آتشنشانی و خدمات ایمنی شهرداری دزفول گفت: مردی حدود ۴۸ ساله، گردشگر اهل کرج در رودخانه دز و در محدوده بوستان ساحلی علیکله غرق شده و جستوجو برای یافتن جسد وی همچنان ادامه دارد.
عبدالحسین معظمفر روز یکشنبه اظهار کرد: عصر روز گذشته طی تماس با سامانه ۱۲۵ این سازمان گزارش غرق شدن مردی با حدود ۴۸ ساله اهل کرج، در رودخانه دز محدوده بوستان ساحلی علی کله اطلاع رسانی شد.
وی افزود: با توجه به شرایط رودخانه، صبح امروز هماهنگیهای لازم با مدیریت سد تنظیمی به منظور کاهش سطح دبی رودخانه انجام شد و تیمهای غواصی سازمان آتشنشانی به همراه تیم هیات نجات غریق شهرستان، عملیات غواصی، گشتزنی و جست و جو در محدوده حادثه را آغاز کردند اما متاسفانه این عملیات بدون نتیجه پایان یافت.
رییس آتشنشانی دزفول از گردشگران و شهروندان خواست به منظور حفظ جان خود از شنا کردن در نقاط حادثهخیز و خارج از طرحهای سالمسازی رودخانه دز به طور جدی خودداری کنند.
وی افزود: عملیات جستوجو برای یافتن جسد فرد مفقود شده تا زمان دستیابی به نتیجه، با تمام توان ادامه دارد.
عبور رودخانه خروشان دز موجب شده شهرستان دزفول به دلیل داشتن ساحلی طولانی، دارای ظرفیتهای کمنظیر گردشگری آبی باشد.
بوستانهای ساحلی رودخانه دز در شهرستان دزفول از جمله علیکله، پارک دولت، رعنا، علیمالک، مجتمع باران، چالکندی و کتها و سایر نقاط حاشیه ساحل دز در روزهای گرم تابستان میزبان خیل عظیمی از گردشگران از نقاط مختلف خوزستان و حتی استانهای همجوار هستند.