پیام خوزستان - اهواز - مدیرکل آموزش و پرورش خوزستان گفت: «سوگواره احلی من العسل» بهترین فرصت برای آشنایی نسل نوجوان با آرمانها و ارزشهای نهضت عاشورا است.
به گزارش خبرنگار مهر، ناصر علیفر ظهر امروز یکشنبه در حاشیه برگزاری چهاردهمین سوگواره «احلی من العسل» در حسینیه ثارالله اهواز اظهار کرد: در راستای ترویج فرهنگ حسینی و آشنایی هرچه بیشتر نسل نوجوان با آرمانها و ارزشهای نهضت عاشورا، امروز شاهد برگزاری این سوگواره در مرکز استان و همزمان در چهل منطقه آموزش و پرورش خوزستان هستیم.
وی افزود: هزاران دانشآموز پسر خوزستانی با حضور در این آیین معنوی، ارادت خود را به حضرت اباعبدالله الحسین (ع) و یاران باوفای ایشان به ویژه «حضرت قاسم بن الحسن (ع)» ابراز کردند و با پیامهای تربیتی، فرهنگی و اعتقادی نهضت عاشورا بیش از پیش آشنا شدند.
مدیرکل آموزش و پرورش خوزستان با بیان اینکه نوجوانان نقش مهمی در تداوم و انتقال فرهنگ عاشورا به نسلهای آینده دارند، ادامه داد: «حضرت قاسم (ع)» الگویی ماندگار برای نوجوانان در زمینه ایثار، شجاعت، ولایتمداری و دفاع از حق است و سوگواره «احلی من العسل» فرصتی ارزشمند برای تبیین این مفاهیم در میان دانشآموزان به شمار میرود.
علیفر تصریح کرد: آموزش و پرورش خوزستان تلاش دارد با اجرای برنامههای فرهنگی و تربیتی متنوع، زمینه آشنایی دانشآموزان با معارف دینی، فرهنگ ایثار و شهادت و سبک زندگی اسلامی را فراهم کند.
وی بیان کرد: برگزاری این سوگواره در ایام ماه محرم، گامی مؤثر در تعمیق باورهای دینی نوجوانان و تقویت پیوند نسل جوان با فرهنگ عاشورا و مکتب امام حسین (ع) است.