چهارشنبه ۱۳ خرداد ۱۴۰۵

گفتگو

وزیر نیرو:

ظرفیت نیروگاه‌های تجدیدپذیر از ۵ هزار مگاوات عبور کرد

ظرفیت نیروگاه‌های تجدیدپذیر از ۵ هزار مگاوات عبور کرد
پیام خوزستان - وزیر نیرو در حاشیه افتتاح نیروگاه متانول کاوه، از افزایش چهار برابری ظرفیت نیروگاه‌های تجدیدپذیر از ابتدای دولت چهاردهم خبر داد و گفت: اکنون ظرفیت نیروگاه‌های تجدیدپذیر کشور از ۵ هزار مگاوات عبور کرده است و امروز شاهد ورود ۱۷۷ مگاوات ظرفیت جدید به مدار بودیم.
  بزرگنمايي:

پیام خوزستان - وزیر نیرو در حاشیه افتتاح نیروگاه متانول کاوه، از افزایش چهار برابری ظرفیت نیروگاه‌های تجدیدپذیر از ابتدای دولت چهاردهم خبر داد و گفت: اکنون ظرفیت نیروگاه‌های تجدیدپذیر کشور از ۵ هزار مگاوات عبور کرده است و امروز شاهد ورود ۱۷۷ مگاوات ظرفیت جدید به مدار بودیم.

به گزارش شانا به نقل از پایگاه اطلاع‌رسانی وزارت نیرو، عباس علی‌آبادی امروز (چهارشنبه، ۱۳ خرداد) در حاشیه گشایش نیروگاه متانول کاوه با تشریح آخرین وضعیت صنعت آب و برق کشور، اقدام‌های انجام‌شده در حوزه انرژی‌های تجدیدپذیر و همچنین سیاست‌های جدید برای مدیریت مصرف و برخورد با پرمصرف‌ها، بیان کرد: امروز در شرایطی قرار داریم که باید به هم کمک کنیم. اما افرادی هستند که با وجود شرایط سخت، به‌ دنبال منافع خود هستند و با مصرف بی‌رویه آب و برق، حق دیگر افراد جامعه را تضییع می‌کنند.
وی افزود: برای پرمصرف‌ها در آب و برق، قواعدی تعیین شده است که در چهارچوب آن حرکت خواهیم کرد. برای مشترکی که بیش از الگوی تعیین‌شده مصرف داشته باشد، در مرحله نخست جرایمی در نظر گرفته می‌شود و در مرحله بعد، برق یا آب این دسته از مشترکان قطع خواهد شد که این اقدام‌ها در چهارچوب قانون و مقررات کشور است.
وزیر نیرو با بیان اینکه در مقیاس جهانی، تحولات حاکی از آن است که در مرحله انقلاب صنعتی چهارم هستیم و به‌سمت برقی‌سازی حرکت می‌کنیم، تصریح کرد: درنتیجه، مصرف برق افزایش می‌یابد و در این شرایط باید حفاظت از محیط‌زیست را نیز مدنظر قرار دهیم.
علی‌آبادی با تأکید بر اینکه استفاده از انرژی‌های تجدیدپذیر نوعی تعهد جهانی به‌شمار می‌رود، گفت: در ایران نیز اقدام‌های مطلوبی در این بخش انجام شده است، به‌طوری که از ابتدای دولت چهاردهم تاکنون، ظرفیت نیروگاه‌های تجدیدپذیر کشور حدود چهار برابر شده و اکنون ظرفیت این نیروگاه‌ها از ۵ هزار مگاوات عبور کرده است.
وی با تاکید بر اینکه در شرایط جنگی کشور تلاش می‌کنیم بر چالش‌ها غلبه کنیم، افزود: امروز شاهد ورود ۱۱۷ مگاوات ظرفیت جدید به مدار بودیم که نوید تحقق اهداف را می‌دهد.


نظرات شما