يکشنبه ۲۶ بهمن ۱۴۰۴

اقتصادی

ظرفیت بالای خوزستان برای تبادل اقتصادی حوزه شیلات با دیگر کشورها

ظرفیت بالای خوزستان برای تبادل اقتصادی حوزه شیلات با دیگر کشورها
پیام خوزستان - مدیرکل شیلات خوزستان با بیان اینکه این استان در پرورش ماهیان گرمابی پیشرو است، گفت: زمینه رشد و توسعه در حوزه پرورش ماهیان گرمابی و سردابی، میگو، ماهیان زینتی و ماهیان خاویاری فراهم شده و پروژه‌های خرد و کلان متعددی در این زمینه در حال اجراست.
  بزرگنمايي:

پیام خوزستان - مدیرکل شیلات خوزستان با بیان اینکه این استان در پرورش ماهیان گرمابی پیشرو است، گفت: زمینه رشد و توسعه در حوزه پرورش ماهیان گرمابی و سردابی، میگو، ماهیان زینتی و ماهیان خاویاری فراهم شده و پروژه‌های خرد و کلان متعددی در این زمینه در حال اجراست.

پیام خوزستان


به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای استان خوزستان ، سیدشریف موسوی با بیان اینکه خوزستان با برخورداری از ۲۲۰ کیلومتر مرز آبی و ارتباط تجاری با کشور‌های حوزه خلیج فارس ظرفیت بالایی در تبادلات اقتصادی حوزه شیلات دارد، اظهار کرد: شیلات بدون فعالیت‌های صید و صیادی و آبزی‌پروری معنا ندارد و بخش خصوصی هویت و پویایی این حوزه را شکل می‌دهد.
وی با بیان اینکه این استان در پرورش ماهیان گرمابی پیشرو است، افزود: زمینه رشد و توسعه در حوزه پرورش ماهیان گرمابی و سردابی، میگو، ماهیان زینتی و ماهیان خاویاری فراهم شده و پروژه‌های خرد و کلان متعددی در این زمینه در حال اجراست.
موسوی از احداث شهرک شیلاتی (کارما) در شهرستان ملاثانی خبر داد و گفت: اجرای طرح پرورش ماهیان خاویاری در منطقه سوسن ایذه نیز می‌تواند تحولی بزرگ در بخش شیلات ایجاد کند.
مدیرکل شیلات خوزستان با تاکید بر ضرورت تفکیک آبزی‌پروری آب شور و آب شیرین در برخی استان‌های ساحلی به ویژه خوزستان اظهار کرد: ۱۰ هزار هکتار طرح پرورش ماهیان آب شور در حال احداث است و همچنین سایت ۵ هزار هکتاری چوئبده و سایت ۸۰۰ هکتاری خرمشهر در دست اجرا قرار دارد؛ از این رو ایجاد یک معاونت تخصصی در حوزه آب شور ضروری است.
وی با اشاره به نمایشگاه بین‌المللی شیلات تهران در آذرماه سال جاری گفت: استان خوزستان با تنوع اقوام مختلف از جمله عرب، بختیاری، کرد، ترک، فارس و... با مشارکت بخش خصوصی و رویکردی متفاوت علاوه بر معرفی توانمندی‌های شیلاتی، فرهنگ غنی اقوام ایرانی را نیز به نمایش گذاشت.
مدیرکل شیلات خوزستان با اشاره به ظرفیت‌های گسترده این استان در حوزه آبزی‌پروری و صنایع وابسته، اظهار کرد: خوزستان یکی از مهم‌ترین بستر‌های توسعه و سرمایه‌گذاری در صنعت شیلات کشور است.
موسوی با اشاره به چهاردهمین دوره نمایشگاه تخصصی شیلات، آبزیان و صنایع وابسته که از ۲۱ تا ۲۴ بهمن ماه در اهواز برپا بود، گفت: شرکت‌های دانش‌بنیان، تولیدکنندگان خوراک آبزیان و صنایع جانبی از سراسر کشور در این نمایشگاه حضور داشتند و این موضوع نشان‌دهنده آن است که استان خوزستان به عنوان بستری مناسب برای فعالیت در حوزه شیلات شناخته می‌شود.


نظرات شما