شنبه ۱۵ شهريور ۱۴۰۴

اجتماعی

رفع تصرف بیش از ۲ هزار متر مربع از اراضی ملی در امیدیه

رفع تصرف بیش از ۲ هزار متر مربع از اراضی ملی در امیدیه
پیام خوزستان - رئیس اداره راه و شهرسازی امیدیه از رفع تصرف اراضی ملی در این شهرستان به مساحت ۲ هزار و ۳۷۰ متر مربع خبر داد.
  بزرگنمايي:

پیام خوزستان - رئیس اداره راه و شهرسازی امیدیه از رفع تصرف اراضی ملی در این شهرستان به مساحت 2 هزار و 370 متر مربع خبر داد.

پیام خوزستان


به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای استان خوزستان ، حسین قنبری با اشاره به 2 مورد رفع تصرف در امیدیه بیان کرد: این تعداد رفع تصرف اراضی ملی و دولتی در شهرستان به مساحت 2 هزار و 370 مترمربع با درایت نیرو‌های یگان حفاظت اراضی انجام و این اراضی به بیت المال بازگردانده شد.
وی افزود: ارزش این اراضی بیش از 355 میلیارد و 500 میلیون ریال برآورد شده است.
قنبری می‌گوید: عوامل یگان حفاظت اراضی اداره راه و شهرسازی امیدیه با قاطعیت تمام، مقابل افراد سودجو و فرصت‌طلب ایستاده و دست متجاوزان به اموال عمومی و بیت‌المال را کوتاه می‌کنند و همچنین به صورت مستمر و شبانه‌روزی، تحرکات احتمالی در اراضی دولتی و ملی استان را رصد کرده و در صورت مشاهده هر گونه تخلف، موضوع را مورد بررسی و پیگرد قضایی قرار می‌دهد.
رئیس اداره راه و شهرسازی امیدیه از همکاری مقام قضایی و همراهی مقامات انتظامی استان در مبارزه با زمین خواری و حفظ حقوق بیت المال تشکر کرد و اظهار داشت: از شهروندان خواهشمندیم مشاهدات خود از موارد زمین خواری را به شماره پیامکی 300041735 اعلام کنند.


نظرات شما