سه شنبه ۲۱ مرداد ۱۴۰۴

سیاسی

بازدید مقام نظامی آفریقای جنوبی از دانشگاه فرماندهی و ستاد ارتش

بازدید مقام نظامی آفریقای جنوبی از دانشگاه فرماندهی و ستاد ارتش
پیام خوزستان - ایرنا / ارتشبد رودزانی مافوانیا فرمانده نیروهای عالی دفاع ملی آفریقای جنوبی و هیات همراه از دانشگاه فرماندهی و ستاد ارتش بازدید کردند. فرمانده نیروهای دفاع ملی ...
  بزرگنمايي:

پیام خوزستان - ایرنا / ارتشبد رودزانی مافوانیا فرمانده نیروهای عالی دفاع ملی آفریقای جنوبی و هیات همراه از دانشگاه فرماندهی و ستاد ارتش بازدید کردند.
فرمانده نیروهای دفاع ملی آفریقای جنوبی از ظرفیت‌های علمی و پژوهشی دانشگاه فرماندهی و ستاد ارتش بازدید و با امیر سرتیپ ولیوند زمانی، فرمانده این دانشگاه دیدار و گفت‌وگو کرد.
فرمانده دانشگاه فرماندهی و ستاد ارتش در این دیدار، گفت: از مواضع شجاعانه و حکیمانه آفریقای جنوبی نسبت به رژیم صهیونیستی بسیار خوشحالم و باعث افتخار من و همکارانم است.
وی افزود: تشکر می کنم از دولت و کشور آفریقای جنوبی در حمایت از مردم مظلوم غزه و امیدوارم این بازدید سرآغازی برای روابط نظامی دو کشور باشد.
فرمانده دافوس اظهار داشت: ما نظامی هستیم و لباس رزم بر تن داریم ولی امیدوارم صلح در دنیا حاکم باشد با این حال ما بعد از جنگ 12 روزه با رژیم صهیونیستی، آمادگی خود را برای مواجهه با هر دشمنی، افزایش دادیم.
وی با اشاره به ایستادگی کارکنان این دانشگاه در دوران جنگ یادآور شد: من خودم تجربه جنگ با رژیم بعث عراق را به مدت 8 سال دارم و در این جنگ 12 روزه با اسرائیل در کنار بقیه همکارانم و سایر دانشجویان این دانشگاه ایستادیم و در این راه شهید هم دادیم.
سرتیپ ولیوند ضمن اشاره به ماموریت دانشگاه فرماندهی و ستاد ارتش گفت: این دانشگاه از کشورهای مختلفی دانشجو می‌پذیرد و امیدواریم در این شرایط از کشور آفریقای جنوبی هم تبادل دانشجو و استاد داشته باشیم و مایلیم در این دوره جدید که در شهریور ماه (سپتامبر) آغاز می‌شود از کشور آفریقای جنوبی دانشجو داشته باشیم.
در ادامه این دیدار ارتشبد رودزانی مافوانیا ضمن تقدیر و تشکر از میزبانی دانشگاه فرماندهی و ستاد ارتش گفت: همان طور که مشخص است دانشگاه فرماندهی و ستاد ارتش از ظرفیت‌های علمی بسیار بالایی برخوردار است و ما هم اشتیاق فراوانی به همکاری نظامی با این دانشگاه داریم.
وی در بخش دیگری از سخنان خود به جنایات رژیم صهیونیستی پرداخت و تصریح کرد: نقض حاکمیت و تجاوز به حریم کشور جمهوری اسلامی ایران که توسط اسرائیل انجام شد از نظر ما به شدت محکوم است.
بازار
مافوانیا افزود: ما همچنین جنایات رژیم صهیونیستی در غزه را محکوم می‌کنیم و امیدواریم جوامع بین‌المللی هر چه سریع تر راهکاری برای مقابله با این تجاوزات بیندیشند.


نظرات شما