پنجشنبه ۱۶ مرداد ۱۴۰۴

اجتماعی

غربالگری بیش از ۴ هزار زائر اربعین در مرز چذابه

غربالگری بیش از ۴ هزار زائر اربعین در مرز چذابه
پیام خوزستان - رئیس مرکز بهداشت خوزستان گفت: در ۲۴ ساعت گذشته غربالگری نشانگان بیماری‌های واگیردار برای ۴ هزار و ۲۲۵ زائر اربعین حسینی در مرز چذابه انجام شد.
  بزرگنمايي:

پیام خوزستان - رئیس مرکز بهداشت خوزستان گفت: در 24 ساعت گذشته غربالگری نشانگان بیماری‌های واگیردار برای 4 هزار و 225 زائر اربعین حسینی در مرز چذابه انجام شد.

پیام خوزستان


به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای استان خوزستان ، دکتر مهرداد شریفی با بیان اینکه سلامت مهمانان حسینی، تعهد ماست، اظهار کرد: در 24 ساعت گذشته با استقرار بیش از 69 نفر از کارشناس و کارکنان حوزه بهداشت در مرز چذابه و طریق الحسین غربالگری نشانگان بیماری‌های واگیردار برای 4 هزار و 225 نفر انجام و 36 مورد مشکوک به بیماری‌های واگیردار شناسایی شدند.
وی انجام 4 مورد مراقبت حشره شناسی را از دیگر خدمات کارشناسان حوزه بهداشت در این مرز عنوان کرد و افزود: 870 بازرسی بهداشتی از مواکب و ایستگاه‌های صلواتی و مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی در طریق الحسین و مواکب، گرفتن 38 نمونه از آب آشامیدنی، 14 نمونه از مواد غذایی برای آزمایش میکروبی و انجام 643 سنجش سیار مواد غذایی انجام شد.
دکتر شریفی با اشاره به معدوم سازی 758 کیلوگرم مواد غذایی فاسد و غیرقابل مصرف انسانی، ادامه داد: آموزش و اطلاع رسانی به 670 نفر، توزیع تعداد 200 رسانه آموزشی میان زائران و ارسال 30 پیام بهداشتی از تابلوی روز دید از دیگر خدمات کارشناسان و کارکنان حوزه بهداشت در ایام مراسم راهپیمایی بزرگ اربعین حسینی به شمار می‌روند.


نظرات شما