چهارشنبه ۱۵ مرداد ۱۴۰۴

ورزشی

بارسای هانسی فلیک؛ دو هیولا می‌آیند

بارسای هانسی فلیک؛ دو هیولا می‌آیند
پیام خوزستان - ورزش ۳ /هانسی فلیک آماده است تا با دو هیولای قدرتمندی که ساخته است، قدم به رقابت‌های فصل جدید بگذارد. فلیک از آغاز پیش‌ فصل بر ضرورت دو برابر شدن بازیکنان حاضر ...
  بزرگنمايي:

پیام خوزستان - ورزش 3 /هانسی فلیک آماده است تا با دو هیولای قدرتمندی که ساخته است، قدم به رقابت‌های فصل جدید بگذارد.
 فلیک از آغاز پیش‌ فصل بر ضرورت دو برابر شدن بازیکنان حاضر ترکیب اصلی تاکید کرده است. هدف این است که تمام بازیکنان ترکیب اصلی، جانشینی قابل اعتماد داشته باشند و واقعیت این است که ترکیب فعلی بارسلونا عمق پشتیبانی فوق‌العاده‌ای را تضمین می‌کند.
این سرمربی آلمانی ترکیب اصلی کاملاً مشخصی را برای فصل بعد در مسابقات مهم دارد که به‌ جز در دروازه تفاوتی با فصل گذشته ندارد. نکته قابل توجه این است که فلیک با بقیه بازیکنان این تیم می‌تواند ترکیب اصلی دیگری بچیند که با وجود این که از نظر تئوری ذخیره محسوب می‌شود اما واقعاً ترکیبی لوکس است.

پیام خوزستان

بارسلونا از نظر عمق ترکیب و منابع انسانی پیشرفت کرده، بازیکنانی اثبات‌ شده مانند مارکوس رشفورد به این تیم پیوسته‌اند و بازیکنان جذابی مانند رونی بردغجی نیز وجود دارند اما ترکیب اصلی فصل گذشته که در آن سه عنوان قهرمانی به دست آمد، به‌ جز دروازه‌بان تغییر نکرده و تنها تغییر، خوان گارسیا است که از اسپانیول آمده تا دروازه‌بان اول بارسلونا باش
ترکیب اصلی
با این حساب، با حضور خوان در دروازه، خط دفاعی احتمالاً همان ترکیبی خواهد بود که با حضور کنده و بالده در دو جناح و کوبارسی و اینیگو مارتینز در مرکز خط دفاعی شکل گرفته است. با وجود حضور پررنگ آرائوخو در این تیم و تمدید قراردادش تا سال 2031، به نظر نمی‌رسد او بتواند جای دو مدافع میانی اصلی را بگیرد.
فرانکی دی‌یونگ در پست هافبک دفاعی و پدری در نقش بازیساز غیرقابل جایگزین به نظر می‌رسند. تنها جایگاهی که بازیکنان می‌توانند برای دقایق بیشتر حضور در آن بجنگند، هافبک هجومی است. به‌ صورت تئوری و اگر مصدومیت‌ها ادامه داشته باشند و او بتواند تداوم داشته باشد، این جایگاه متعلق به دنی اولمو است.
و در خط حمله، با وجود این که چندین بازیکن قدرتمند وارد شده‌اند، روی کاغذ تغییر چندانی نمی‌توان دید. وقتی مثلثی متشکل از لامین یامال و رافینیا در دو جناح و مهاجم تمام‌ کننده‌ای مثل روبرت لواندوفسکی در نوک که فصل گذشته روی هم رفته 94 گل به ثمر رساندند دارید، انتظار دیگری هم نیست.
یکی از تغییرات ممکن این است که رافینیا به مرکز منتقل شود تا به دروازه نزدیک‌تر شود و رشفورد به سمت چپ برود، اتفاقی که در صورت پیوستن نیکو ویلیامز یا لوئیس دیاز قطعاً رخ می‌داد اما با حضور این بازیکن انگلیسی هنوز قطعی نیست.
بااین حساب، ترکیب اصلی تئوریک شامل خوان گارسیا، کنده، کوبارسی، اینیگو مارتینز، بالده، دی‌یونگ، پدری، دنی اولمو، یامال، لواندوفسکی و رافینیا است.
ترکیب اثبات‌کننده
یازده نفر ذخیره‌ای که می‌توان آنها را اثبات‌کننده نامید، در هر تیم دیگری بازیکنان اصلی محسوب می‌شوند، بازیکنانی که در تور آسیایی نشان داده‌اند که عطش و کیفیت لازم برای سبقت گرفتن از ترکیب اصلی را دارند.
وویچک شزنی جانشین خوان گارسیا در دروازه است. این دروازه‌بان باتجربه لهستانی نقشش را پذیرفته است و بسیار مفید خواهد بود تا اطمینان حاصل شود که گارسیا از فرم خارج نمی‌شود
پست دفاع راست یکی از آن پست‌هایی است که نه‌ تنها دو برابر، بلکه سه برابر شده است. اریک گارسیا آماده است تا در زمان غیبت یا استراحت کنده در این پست بازی کند، جلوتر از هکتور فورت که آینده‌اش در حال بررسی است. این بازیکن همچنین باید به‌ عنوان مدافع میانی در نظر گرفته شود، در جایگاهی که آرائوخو و کریستنسن در حال رقابت برای آن هستند. در سمت چپ هم جرارد مارتین جایگزینی برای بالده محسوب می‌شود. فلیک در تور آسیایی این بازیکن را با موفقیت در پست مدافع میانی چپ امتحان کرده است.
مارک کاسادو در فصل گذشته در غیاب دی‌یونگ به‌ دلیل مصدومیت مچ پا در سایه او بود و باید دید مارک برنال پس از مصدومیت طولانی‌ مدتش چگونه بازمی‌گردد. او باید به‌ تدریج دوباره وارد ترکیب شود. گاوی به‌ دلیل حضور هم‌تیمی‌هایی مانند دی‌یونگ و پدری در موقعیت دشواری قرار دارد اما او همیشه آماده شکستن درهای ترکیب است. طبیعی‌ترین جایگزین در هافبک هجومی، فرمین لوپز است، یکی از آن بازیکنانی که با وجود این که معمولاً بازیکن اصلی نیست اما در نهایت دقایق زیادی بازی می‌کند.
مثلث خط حمله دوم، قدرت و کلاس زیادی دارد. فران تورس حالا مهاجم نوک مورد نظر فلیک است و می‌داند با توجه به سن 36 سالگی لواندوفسکی، فرصت‌های زیادی خواهد داشت. در دو جناح، بردغجی جایگاهش را به‌ عنوان جانشین گاه‌ به‌ گاه یامال در سمت راست به دست آورده و رشفورد تلاش خواهد کرد تا جای رافینیا را در سمت چپ بگیرد. این تصمیمی دشوار است اما مارکوس هم بازیکن بسیار خوبی است. البته نباید جوانانی مانند درو، تونی و خیل فرناندز را فراموش کرد که در ابتدا بین تیم اول و تیم دوم جابه‌جا خواهند شد.
بازار



با این حساب، ترکیب تئوریک ذخیره شامل شزنی (اینیاکی پنی / کوشن)، اریک گارسیا (هکتور فورت)، آرائوخو، کریستنسن، جرارد مارتین (جفری تورنتس)، مارک کاسادو (مارک برنال)، گاوی (درو)، فرمین (خیل فرناندز)، بردغجی (تونی فرناندز)، فران تورس و رشفورد خواهد بود.


نظرات شما