پیام خوزستان - مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق اهواز گفت: به منظور ارائه خدمات مطلوب به تقاضاهای شهروندان و در راستای برقرسانی به مناطق مختلف شهری و روستایی شبکه برق در بخشی از منطقه سپیدار توسعه ، احداث و افزایش ظرفیت ولتاژ داده شد.
به گزارش خبرگزاری صداوسیما استان خوزستان ، محمد فراتی با بیان اینکه این اقدامات با اعتبار بیش از 33 میلیارد ریال انجام شده است، اظهار کرد: امروزه برق به عنوان مهمترین زیرساخت خدمات شهری محسوب شده و توسعه شهری بدون خدمات برق عملی نخواهد شد که در این راستا لازم است با برنامهریزی مستمر توسط واحدهای مهندسی نسبت به طراحی شبکه برق برای توسعه و احداث و افزایش ظرفیت تامین برق مشترکین در مناطق مختلف اقدام لازم و به موقع صورت پذیرد.
وی افزود: با برنامهریزیهای انجامشده از ابتدای سال تاکنون اقدامات خوبی در زمینه توسعه و احداث شبکه در کلانشهر اهواز صورت گرفته که در این راستا یکی از مناطقی که در دستور کار این شرکت بوده است، منطقه سپیدار در محدوده امور برق منطقه یک این شرکت بود.
فراتی بیان کرد: با برنامهریزیهای انجامشده در حوزه معاونت مهندسی و واحد مهندسی مدیریت امور برق منطقه یک این شرکت، نسبت به توسعه و اصلاح شبکه خیابان مهرگان، توسعه بخشی از شبکه منازل 485 واحدی کمیته امداد و افزایش ظرفیت با احداث پست هوایی در خیابانهای 4 و 6 منطقه سپیدار اقدام شده است.
مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق اهواز اظهار کرد: جلب رضایت شهروندان از مهمترین اهداف مجموعه صنعت برق است که ما در این زمینه تکلیف داریم در کوتاهترین زمان ممکن براساس درخواستهای متقاضیان نسبت به برقرسانی آنها اقدام کنیم.
وی افزود: اعتبار اختصاصیافته به این پروژه 33 میلیارد و 404 میلیون ریال بوده که از محل منابع داخلی تامین شده است.