چهارشنبه ۱۳ آبان ۱۴۰۵

ورزشی

همیلتون: لکلرک می‌خواهد یا خودش ببرد یا هیچ‌کس!

همیلتون: لکلرک می‌خواهد یا خودش ببرد یا هیچ‌کس!
پیام خوزستان - تسنیم/همیلتون پس از اختلاف با لکلرک در گرندپری مکزیک، هم‌تیمی خود در فراری را به داشتن ذهنیت «همه یا هیچ» متهم کرد. لوئیس همیلتون، راننده سرشناس تیم فراری، پس ...
  بزرگنمايي:

پیام خوزستان - تسنیم /همیلتون پس از اختلاف با لکلرک در گرندپری مکزیک، هم‌تیمی خود در فراری را به داشتن ذهنیت «همه یا هیچ» متهم کرد.
لوئیس همیلتون، راننده سرشناس تیم فراری، پس از از دست رفتن پیروزی این تیم در گرندپری اتومبیلرانی فرمول یک مکزیک، به شدت از شارل لکلرک انتقاد کرد و رفتار هم‌تیمی خود را ناشی از ذهنیت «همه یا هیچ» دانست.
همیلتون که مسابقه را از جایگاه نخست آغاز کرده بود، در دور اول با حمله لکلرک برای تصاحب صدر جدول روبه‌رو شد. راننده موناکویی ابتدا از بیرون پیچ اول برای سبقت اقدام کرد و سپس در پیچ چهارم بار دیگر به هم‌تیمی خود حمله برد. در جریان این رقابت، فضای کافی برای عبور باقی نماند و لکلرک با خروج از مسیر و عبور از پیچ پنجم، پیشتاز مسابقه شد.
در ادامه، مکس فرستاپن از فرصت استفاده کرد و از همیلتون سبقت گرفت. لکلرک نیز به دلیل کسب برتری خارج از مسیر مسابقه، با جریمه پنج‌ثانیه‌ای مواجه شد؛ جریمه‌ای که در نهایت به سود راننده ردبول تمام شد. فرستاپن به پیروزی رسید، همیلتون دوم شد و کیمی آنتونلی، قهرمان جدید جهان، جایگاه سوم را به دست آورد. لکلرک نیز مسابقه را در رده چهارم به پایان رساند.
همیلتون پس از مسابقه با اشاره به رقابت‌های گذشته لکلرک و کارلوس ساینز گفت: «وقتی در مرسدس بودم، بارها شاهد رقابت شدید شارل و کارلوس بودم؛ رقابت‌هایی که باعث می‌شد راننده پیشتاز فاصله بگیرد، در حالی که آنها سرعت لازم برای پیروزی را داشتند. اما تفاوت زیادی وجود دارد بین اینکه چنین اتفاقی هنگام رقابت برای جایگاه چهارم و پنجم رخ دهد یا زمانی که برای رده‌های اول و دوم می‌جنگید و پیروزی را از دست می‌دهید.
راننده بریتانیایی ادامه داد: شارل 28 سال دارد و فکر نمی‌کنم مسئله به سن او مربوط باشد؛ موضوع، ذهنیت اوست. انگار می‌گوید یا من برنده می‌شوم یا هیچ‌کدام از ما نباید برنده شویم؛ در حالی که نباید چنین باشد. هدف ما باید کسب رتبه‌های اول و دوم باشد.
همیلتون همچنین با اشاره به تنش‌های قبلی خود و لکلرک در زاندفورت و مونزا، خواستار گفت‌وگوهای جدی در فراری شد و تأکید کرد که باید شرایط تغییر کند. او گفت: ما امتیازهای ارزشمندی را از دست دادیم. به‌عنوان یک تیم سخت تلاش کرده بودیم و به‌راحتی می‌توانستیم اول و دوم شویم. وقتی هم‌تیمی‌تان مقابل شما قرار می‌گیرد و در نهایت جایگاه‌های خود را از دست می‌دهید، شرایط واقعاً دشوار می‌شود.
همیلتون در پایان با اشاره به تلاش‌های فرد واسور، مدیر تیم فراری، برای موفقیت این مجموعه گفت که هنوز مشخص نیست چه تصمیمی گرفته خواهد شد، اما به اعتقاد او تغییر شرایط ضروری است.


نظرات شما