سه شنبه ۱۲ آبان ۱۴۰۵

اجتماعی

کشف بیش از ۳ هزار و ۵۰۰ لیتر نفتگاز قاچاق در اهواز

کشف بیش از ۳ هزار و ۵۰۰ لیتر نفتگاز قاچاق در اهواز
پیام خوزستان - مدیر شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی منطقه اهواز میزان نفتگاز قاچاق کشف شده در اهواز در مهرماه امسال را ۳ هزار و ۵۶۹ لیتر اعلام کرد.
  بزرگنمايي:

پیام خوزستان - مدیر شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی منطقه اهواز میزان نفتگاز قاچاق کشف شده در اهواز در مهرماه امسال را ۳ هزار و ۵۶۹ لیتر اعلام کرد.

پیام خوزستان


به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای استان خوزستان ، پرویز ایدون گفت: در گزارش عملکرد ماهانه عملیات‌های نظارتی در منطقه اهواز، مجموعاً ۳ هزار و ۵۶۹ لیتر نفتگاز قاچاق کشف و توقیف شد.
وی افزود: این آمار تجمیعی حاصل همکاری مستمر و پایش‌های میدانی مسؤلین شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی منطقه اهواز و نیروی انتظامی در محدوده شهر اهواز است که منجر به شناسایی و ضبط چندین محموله غیرقانونی در بازه‌های زمانی مختلف شده است.
ایدون بیان داشت: همه مقادیر کشف‌شده طبق روال جهت بازگرداندن به چرخه رسمی توزیع، به تاسیسات انبار نفت نظامیه اهواز منتقل و در آنجا تخلیه شده است.
مدیر شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی منطقه اهواز این اقدام را نشان‌دهنده هوشمندی در پایش مسیر‌های غیرقانونی و تلاش پیوسته نیرو‌های عملیاتی برای صیانت از منابع انرژی کشور دانست و تصریح کرد: از ابتدای امسال تاکنون حدود ۴۲۷ هزار و ۶۵۲ لیتر نفتگاز قاچاق کشف و در محل مخازن تاسیسات انبار نفت نظامیه اهواز تخلیه شده است.


نظرات شما