پیام خوزستان - باشگاه خبرنگاران / قائممقام دبیرکل مجمع جهانی تقریب مذهب اسلامی میگوید آقای رئیسجمهور مثل هر سال در افتتاحیه کنفرانس وحدت اسلامی حضور دارد.
حجتالاسلام سید موسی موسوی قائممقام دبیرکل مجمع جهانی تقریب مذهب اسلامی در گفتوگو با باشگاه خبرنگاران جوان درباره برگزاری سیونهمین دوره کنفرانس وحدت اسلامی گفت: از سفارشات اکید رهبر معظم انقلاب به مجمع جهانی تقریب این بوده است که با توجه به فرصتهایی که در جهان اسلام بهوجود آمده و بیداری که رو به گسترش است هفته وحدت کارکرد عملی بیشتری پیدا کند که خوشبختانه مطالبه رهبر انقلاب در دو سال گذشته مورد توجه ویژه قرار گرفت و سعی شد شخصیتهای موثری به کنگره دعوت شوند که از شخصیتهای دینی موثر در آن کشورها هستند.
قائممقام دبیرکل مجمع جهانی تقریب مذهب اسلامی بیان کرد: نیازی که در کنگره وحدت احساس کردیم این بود که شخصیتهای دینی حضور دارند، اما شخصیتهای سیاسی و علاوه بر آن شخصیتهای فرهنگی و موثر کمتر حضور دارند که در دو سال گذشته و بهویژه امسال ترکیب موزونی از مهمانها را داریم.
بازار ![]()
حجتالاسلام موسوی اظهار کرد: برنامهریزیها به این صورت است که بیشترین استفاده را از فرصت محدودی که مهمانها در این نشست دارند را ببریم و برنامه داریم که بعضی شخصیتهای موثر خارجی به مناطق سنینشین کشورمان بروند و در آنجا هم همایش برگزار شود و بحثهای ویژهای هم برای خانمها دیده شده است.
قائممقام دبیرکل مجمع جهانی تقریب مذهب اسلامی درباره حضور شخصیتهای سیاسی در کنفرانس وحدت گفت: در این کنفرانس یا وزیر اوقاف کشورها حضور دارند و یا معاونان نخستوزیر هستند و اگر شخصیتهایی که میآیند در راس کشورشان نیستند، اما شخصیتهای درجه دوم کشورها حضور دارند.
حجتالاسلام موسوی با بیان اینکه آقای رئیسجمهور مثل هر سال در افتتاحیه کنگره حضور دارد، گفت: دیدار با مقام معظم رهبری با توجه به شرایط امنیتی که وجود دارد قابل پیشبینی نیست و فعلا برنامه خاصی پیشبینی نشده است.
قائممقام دبیرکل مجمع جهانی تقریب مذهب اسلامی اظهار کرد: خباثتهایی که آمریکا و رژیم صهیونیستی به خرج دادند یک فرصت جدید بهوجود آورد و شرایط برای کشورهایی که با صهیونیستها همکاری کردند بهطوری شد که یا حیا کردند و یا احساس خطر کردند.
حجتالاسلام موسوی گفت: وقتی اسرائیل رسما اعلام کرد که بهدنبال اسرائیل بزرگ است، همه کشورهایی که به آن کمک میکردند مثل ترکیه، وقتی دیدند مورد تجاوز اسرائیل قرار میگیرند ارتباطات اقتصادی خود را قطع کردند لذا امسال در کنگره یک فضای مناسبتر از گذشته وجود دارد که شخصیتهای سیاسی و فکری بتوانند تصمیمات خوبی بگیرند.