دوشنبه ۶ مرداد ۱۴۰۴

فرهنگی

رقابت داغ ابرقهرمان‌ها در گیشه تابستانی سینما

رقابت داغ ابرقهرمان‌ها در گیشه تابستانی سینما
پیام خوزستان - ایسنا / فیلم «چهار شگفت‌انگیز: نخستین گام‌ها» با افتتاحیه‌ای ۲۱۸ میلیون دلار درگیشه جهانی، پس از سال‌ها رکود این سری فیلم، بازگشت موفقی را برای استودیو مارول ...
  بزرگنمايي:

پیام خوزستان - ایسنا / فیلم «چهار شگفت‌انگیز: نخستین گام‌ها» با افتتاحیه‌ای 218 میلیون دلار درگیشه جهانی، پس از سال‌ها رکود این سری فیلم، بازگشت موفقی را برای استودیو مارول رقم زد.
فیلم «چهار شگفت‌انگیز: نخستین گام‌ها» به کارگردانی مت شکمن و تحت مدیریت مارول استودیوز، در افتتاحیه جهانی خود توانست 218 میلیون دلار فروش داشته باشد که از این میزان، 118 میلیون دلار در آمریکای شمالی و 100 میلیون دلار از بازارهای بین‌المللی به دست آمد.
این رقم برای مجموعه فیلمی که سال‌ها خاموش بود و در گذشته موفقیت بزرگی نداشت، شروعی امیدبخش محسوب می‌شود و تقریبا با افتتاحیه جهانی 220 میلیون دلاری «سوپرمن» برابری می‌کند.
بازار
«چهار شگفت‌انگیز» فراتر از پیش‌بینی‌های اولیه در آمریکا شروع کرد؛ بسیاری تصور داشتند با توجه به فروش روز افتتاحیه 57 میلیون دلاری، رقم نهایی بین 120 تا 125 میلیون دلار باشد، اما کاهش سرعت فروش در روز شنبه باعث شد عدد نهایی کمی پایین‌تر از پیش‌بینی‌ها قرار گیرد.
این عملکرد مثبت برای مارول، پس از چند سال شکست‌های پیاپی در گیشه (به‌جز موفقیت «ددپول و وولورین»)، خبر خوبی برای کوین فایگی مدیر این استودیو و تیمش است. در واقع، این فیلم از نظر فروش داخلی یکی از بهترین افتتاحیه‌های استودیو مارول متعلق به دیزنی در سال‌های اخیر محسوب می‌شود و به‌عنوان سی‌وهفتمین فیلم دنیای سینمایی مارول که در جایگاه نخست گیشه قرار می‌گیرد، به ثبت رسید. همچنین این موفقیت باعث شد دیزنی به‌عنوان نخستین استودیوی هالیوودی در سال 2025 از مرز 3 میلیارد دلار فروش جهانی عبور کند.
به گزارش هالیوود ریپورتر، «چهار شگفت‌انگیز: نخستین گام‌ها» که داستان آن در نیویورک می‌گذرد و با حال‌وهوای نوستالژیک دهه 1960 ساخته شده، بازیگرانی همچون پدرو پاسکال در نقش رید ریچاردز، ونسا کربی در نقش سو استورم، جوزف کوئین در نقش جانی استورم و ابون ماس-باخراچ در نقش بن گریم را در خود دارد. داستان از جایی آغاز می‌شود که این چهار نفر پس از مأموریتی فضایی و مواجهه با طوفان کیهانی، با قدرت‌های خارق‌العاده به زمین بازمی‌گردند.
این فیلم به دلیل بازگشت به ریشه‌های داستانی و تمرکز بر شخصیت‌پردازی به‌جای استفاده افراطی از جلوه‌های ویژه دیجیتال، تحسین منتقدان و تماشاگران را برانگیخته و امتیازهای بالایی از جمله نمره سینمایی (A-) را کسب کرده و 93 درصد رضایت تماشاگران در راتن تومیتوز دریافت کرده است.
در همین حال، فیلم «سوپرمن» در سومین هفته اکران خود از مرز 500 میلیون دلار فروش جهانی گذشت. این فیلم آخر هفته در آمریکای شمالی 24.9 میلیون دلار و در بازارهای بین‌المللی 19.8 میلیون دلار فروخت و در مجموع به 502.7 میلیون دلار رسید.
دیگر رقبای گیشه نیز موفقیت‌های قابل توجهی کسب کردند؛ فیلم «دنیای ژوراسیک: تولد دوباره» با فروش آخر هفته 13 میلیون دلاری به مجموع 300 میلیون دلار داخلی و بیش از 600 میلیون دلار جهانی رسید. همچنین فیلم «فرمول یک» محصول اپل اوریجینال فیلمز با پخش و بازاریابی برادران وارنر، از مرز 500 میلیون دلار جهانی گذشت؛ فروش داخلی آن 165.6 میلیون دلار و فروش بین‌المللی 344.1 میلیون دلار بوده است.
فیلم «اسمورف‌ها» از پارامونت در دومین هفته نمایش خود با افت 51 درصدی تنها 5.4 میلیون دلار فروش داشت و مجموع فروش 10 روزه آن به 22.8 میلیون دلار رسید. فیلم ترسناک «می‌دانم تابستان پیش چه کردی» نیز در هفته دوم اکران با سقوط 60 درصدی در مجموع 5.1 میلیون دلار فروش داشت و مجموع فروش خود را در آمریکا به 23.6 میلیون دلار رساند.


نظرات شما