پیام خوزستان

آخرين مطالب

معاون اقتصادی استاندار عنوان کرد

طرح‌های بالای 60 درصد پیشرفت فیزیکی تا پایان دولت به بهره برداری می رسند سياسي

طرح‌های بالای 60 درصد پیشرفت فیزیکی تا پایان دولت به بهره برداری می رسند
  بزرگنمايي:

پیام خوزستان - معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری خوزستان با اشاره به فعالیت شرکت‌های پتروشیمی در خوزستان گفت: تولید 26 میلیون تن محصولات پتروشیمی در خوزستان ظرفیت‌سازی شده است اما دنیا در تلاش است که این بخش را دچار مشکل کند.
سیدنورالله حسن‌زاده در نشست خبری اظهار کرد: در تحقق شعار سال به عنوان یکی از وظیفه‌های اصلی حوزه اقتصادی، تلاش‌های خوبی در حال انجام است تا بتوانیم در راستای تحقق شعار رهبری و جهش تولید، گام‌های موثری برداریم.
وی افزود: برخی کارها و پروژه‌های شاخصی که در استان خوزستان وجود دارد، به صورت ویژه پیگیری می‌شوند تا شاهد اجرایی شدن آن‌ها باشیم که برای مثال می‌توان به پروژه آزادراه اهواز- اصفهان به عنوان یک طرح شاخص استان خوزستان اشاره کرد که اکنون پیگیر اجرایی شدن آن هستیم.
معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری خوزستان تصریح کرد: تلاش‌های بسیاری جهت ساماندهی واحدهای تولیدی در استان خوزستان انجام شده است و در یک سال اخیر واحدهای تولیدی که زیر ظرفیت اسمی کار می‌کنند، کاملا هوشمندانه شناسایی شده‌اند.
حسن‌زاده با بیان اینکه بانک‌ها باید واحدهای تملک‌شده را واگذار و یا خودشان فعال کنند، گفت: برای حفظ اشتغال موجود در واحدهایی که با ظرفیت پایین فعال هستند نیز گام‌هایی برداشته شده است.
وی با اشاره به فعالیت شرکت‌های پتروشیمی در خوزستان افزود: تولید 26 میلیون تن محصولات پتروشیمی در خوزستان ظرفیت‌سازی شده است اما دنیا در تلاش است که این بخش را دچار مشکل کند. پتروشیمی‌ها تنها منبع درآمدی کشور در دوره تحریم‌ها هستند و باید از خام‌فروشی در این حوزه جلوگیری کرد و زنجیره‌های تولید در این بخش تکمیل شوند.
معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری خوزستان بیان کرد: برای تمکیل زنجیره تولید در پتروشیمی‌ها به منابع، تکنولوژی، منابع انسانی و… نیاز است و باید فرآیندهای بسیاری انجام شود تا شاهد تکمیل این زنجیره تولید برای جلوگیری از خام‌فروشی مواد پتروشیمی‌ها باشیم.
حسن‌زاده با اشاره به انجام صادرات در بخش پتروشمی گفت: مقاصد صادراتی نباید معرفی شوند زیرا این مقاصد صادراتی، از جمله اهداف دشمن هستند تا مانع صادرات ما شوند.
وی ادامه داد: تلاش برای صادراتی کردن محصولات تولیدی و رفع موانع صادرات از جمله بحث‌هایی است که به جدیت در معاونت اقتصادی پیگیری می‌شود. تلاش خواهیم کرد طرح‌هایی که بالای 60 درصد پیشرفت فیزیکی دارند در مدت یک سال باقی مانده دولت به اتمام برسند و امیدواریم این مهم در استان خوزستان محقق شود.
معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری خوزستان اظهار کرد: مشکلات بیش از 85 درصد از سرمایه‌گذاری‌هایی که در خوزستان مشکل داشته‌اند، با برگزاری جلسات در اداره‌کل اشتغال و سرمایه‌گذاری مرتفع شده است و باقی موارد نیز با ورود استاندار خوزستان مرتفع شده‌اند.
حسن‌زاده در خصوص آخرین وضعیت طرح‌های شاخص و بزرگ در خوزستان گفت: پالایشگاه بید بلند خلیج فارس یکی از طرح‌های شاخص استان خوزستان است که در دوره تحریم‌ها و علیرغم مشکلات بسیار اکنون به تولید رسیده است اما همچنان مشکلاتی در حوزه‌های مختلف دارد که باید رفع شوند.
وی ادامه داد: پتروشیمی مسجدسلیمان یکی دیگر از طرح‌هایی است که تلاش‌های بسیاری برای حل مشکلات آن شده است؛ این طرح مشکلاتی در حوزه گاز دارد که باید حل شوند. استاندار خوزستان نیز پیگیر مشکلات این طرح است و امیدواریم مشکلات شاخص آن به صورت کامل رفع شوند.
معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری خوزستان بیان کرد: فولاد روهینا جنوب در دزفول نیز دیگر طرح شاخص اجرا شده در استان خوزستان است. این کارخانه دارای مدرن‌ترین تکنولوژی فولادسازی در کشور است که در دوره تحریم‌ها و با مشکلات بسیار زیاد، در کشور احداث شده است.
حسن‌زاده عنوان کرد: کارخانه قند و شکر اهواز که حدود 20 سال تعطیل بود نیز اکنون به بخش خصوصی توانمند واگذار شده است و در تلاش هستیم مشکلات این شرکت رفع شود و امیدواریم تا پایان سال مجددا وارد مدار شود. کارخانه کاغذسازی کارون نیز که سال‌ها تعطیل بود در تلاش هستیم مجددا راه‌اندازی شود.
وی با اشاره به فعالیت‌های بخش کشاورزی گفت: امسال یکی از مشکلات کشاورزان در خوزستان بحث گوجه بود زیرا کشاورزان گوجه کشت کردند اما خریداری برای محصول گوجه نبود. در این زمینه پیگیری‌هایی انجام شد تا خرید تضمینی گوجه انجام شود و خوشبختانه این کار انجام شد و اکنون پیگیر پرداخت مطالبات گوجه‌کاران خوزستانی هستیم.
معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری خوزستان در خصوص کشت برنج در خوزستان نیز گفت: سال گذشته با شلتوکی که در خوزستان کشت شد، از واردات حدود 500 هزار تن برنج به کشور جلوگیری شد. امسال نیز حدود 200 هزار هکتار کشت برنج در خوزستان انجام شده است و امیدواریم بتوانیم نقش موثری در کاهش واردات برنج به کشور داشته باشیم.
حسن‌زاده با اشاره به مشکلات حوزه آرد و نان، با گلایه از دو نرخی بودن آرد و نان اظهار کرد: هر زمان جایی محصول دو نرخی داشته باشیم، شاهد سوءاستفاده خواهیم بود. برای کاهش تخلفات و بهبود کیفیت نان در خوزستان، نرخ آرد و نان باید آزادسازی شود.
وی با بیان اینکه سالانه 2 میلیون تن دورریز نان در کشور داریم، گفت: تخلفاتی که در حوزه آرد و نان انجام می‌شود به دلیل دو نرخی بودن قیمت این محصولات است و تنها تک نرخی شدن قیمت‌ها می‌تواند گره‌گشای حل این مشکلات باشد.
معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری خوزستان در خصوص برگزاری جلسات تنظیم بازار و اثرگذاری این جلسات بر تنظیم قیمت‌ها گفت: در عملکردی که دبیرخانه تنظیم بازار کشور اعلام کرده، خوزستان رتبه 4 کشور در بحث تنظیم بازار در سال 98 را کسب کرد. تعداد کل بازرسان سازمان صمت در سراسر خوزستان 50 نفر هستند و نظارت بر همه بازار با چنین شرایطی، اندکی دشوار است.
حسن‌زاده در خصوص کمبود کپسول‌های گاز گفت: حدود 80 درصد از سهمیه گاز کپسولی در خوزستان توسط خودروها استفاده می‌شود؛ سهمیه‌بندی انجام‌شده برای آن است که گاز مایع کپسولی به همه‌ مردم برسد و مشکلات مردم در این زمینه رفع شود اما واقعیت این است که اقدامات در این زمینه بسیار دشوار است.
وی با اشاره به مشکلات تحریم‌ها برای واحدهای تولیدی خوزستان بیان کرد: بیشترین آثار تحریم، بر حوزه نفت بوده و حدود 300 تا 400 واحد و صنایع قطعه‌ساز استان خوزستان بیشترین آسیب را از تحریم‌ها دیده‌اند. بخش اعظمی از مطالبات این واحدها با پیگیری از وزارت نفت پرداخت شده اما بیشترین آسیب به واحدهای قطعه‌ساز خوزستانی در اثر تحریم‌ها وارد شده است.
معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری خوزستان گفت: سعی شده این واحدهای قطعه‌ساز به سمت تولید قطعات سایر بخش‌ها از جمله نیشکر و فولاد و پتروشیمی‌ها سوق داده شوند تا از شرایط تحریمی کمتر آسیب ببینند.
حسن‌زاده در خصوص واردات کالاهایی که نمونه مشابه آن‌ها در درون کشور ساخته می‌شود، گفت: کالاهایی که ساخت داخل باشند و کیفیت آن‌ها مورد تایید باشد، واردات نمونه خارجی آن‌ها ممنوع اعلام می‌شود و قطعا شاهد واردات چنین محصولاتی نخواهیم بود.
وی با اشاره به اینکه تحریم‌ها و کرونا بیشترین آسیب را به واحدهای تولیدی وارد کرده است، تصریح کرد: با شیوع کرونا، مراجعات به اصناف بسیار کم شده و آسیب بسیاری به آن‌ها وارد شده است. در این زمینه برای برای حل مشکلات اصناف و واحدهای تولیدی آسیب‌دیده از کرونا، تاکنون 113 میلیارد و 600 تومان تسهیلات کرونا به اصناف پرداخت شده است. این تسهیلات با سود 12 درصد در اختیار این بخش‌ها قرار داده شده است.
معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری خوزستان گفت: در بحث تسهیلات مربوط به کرونا، سهمیه خوزستان 919 میلیارد تومان است‌ و 12 بانک درگیر هستند و بیش از 21 هزار پرونده تشکیل شده است. با پرداخت این تسهیلات، اشتغال 34 هزار نفر احیا می‌شود که تاکنون 113 میلیارد و 600 میلیون تومان پرداخت شده است.
حسن‌زاده خاطرنشان کرد: البته بخش خصوصی با توجه به اینکه کسب و کارشان تعطیل است، رغبت چندانی برای دریافت این تسهیلات کرونا ندارد

لینک کوتاه:
https://www.payamekhuzestan.ir/Fa/News/210298/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

معرفی نفرات برتر رده سنی نوجوانان دختر کاراته قهرمانی کشور

موفقیت‌های فولاد اکسین مرهون تلاش‌های کارگران است

ایمن سازی نقاط حادثه خیز جاده‌های خوزستان در دستور کار قرار گیرد

داستانک/ انسان های بازنده

عشق زندگی می بخشد

معاون اجرایی ارتش: هر تهدیدی علیه ایران را در نطفه خفه خواهیم کرد

گزارش علی باقری از نشست اعضای بریکس

گزارش صداوسیما از اجلاس امنیتی کشورهای عضو شانگهای با حضور وزیر دفاع

مقام سابق موساد: ایران شبکه‌ای باورنکردنی برای دور زدن تحریم‌ها ایجاد کرده است

در خط مقدم؛ روایتی از دیدار کارگران با رهبر انقلاب

رئیس جمهور: به رغم تهدیدها و تحریم‌ها می‌توان ایران را کشوری پیشرفته و فناور نامید

آصفری: آژانس گزارش صادقانه بدهد تا اعتماد ایران را جلب کند

نمازی: برای دور کردن خطرها از کشور باید مردم را با نظام همراه‌تر کنیم

به سردار سلیمانی گفتم اسارت شما هزینه زاست، به‌دست دشمن بیفتید چه؟

هلاکت یک صهیونیست در حمله موشکی حزب الله به مزارع اشغالی شبعا

آزادی 6 مرزبان ایرانی از طالبان (+عکس)

نوه نلسون ماندلا: اراده فلسطینی‌ها الهام بخش ماست

توسعه دزفول در گرو اجرای طرح‌های مصوبه سفر استاندار خوزستان

آزادی 63 پناهجوی افغان از بازداشت پلیس در پاکستان

کنکوری های اروند در حال رقابت با یکدیگر

سردار فدوی: امام خمینی (ره) خبیثان آمریکایی و صهیونیسم را مورد حمله مستقیم قرار داد/ 92 درصد از کشورهای جهان طی 200 روز گذشته، همان مطالب 60 سال پیش امام خمینی در خصوص آمریکا را تکرار کردند

طرح 550 هزار هکتاری کشاورزی باید در اولویت مجلس پیش رو باشد

جای خالی ستاره‌ آلومینیوم در جام حذفی (عکس)

لزوم ایمن سازی نقاط حادثه خیز جاده‌های خوزستان

انجام 10 عمل اهدای اعضا در خوزستان جهشی بی سابقه

چهره ها/ محمدرضا گلزار تماشاگر بازی لیکرز در بسکتبال NBA

چهره‌ها/ جدیدترین تصویر از فرهاد مجیدی و پسرش در امارات

عاقبت شوخی با «ناهید» خانم

سیلی عروس به گوش تازه داماد

از اولش هم از شوهرت بدم می اومد

«لوران کانته» فیلمساز فرانسوی برنده نخل طلا و سزار درگذشت

تو زندگی منو نابود کردی

آغاز ثبت‌نام برنامه‌های روز و هفته جهانی نجوم از فردا

دوربین مخفی از پشت پرده کمبود شیرخشک/ ویدئو

توضیحات رئیس سازمان خصوصی‌سازی درباره نحوه واگذاری سرخابی‌ها

نمایش درخشان دو دروازه‌بان پیکان مقابل مس

ادامه حیات، دغدغه دولت برای واگذاری سرخابی‌ها

پیام وزیر ورزش به‌ مناسبت روز فرهنگ پهلوانی و ورزش زورخانه‌ای

شوک بزرگ به دنیای کشتی؛ پایان عصر تیلور - یزدانی

گزارشگری هادی عامل در جام تختی

زمین چمن باشگاه ذوالجناح در انتظار لیگ ملی

راز لگد تاریخی کلینزمن؛ مقابل تراپاتونی گریه کردم!

آغاز بازی های انتقامی پرسپولیس و اوسمار

آیا می‌توان اقتصادی به آفریقا سفر کرد؟

بعضی از رنج ها‌‌‌‌‌‌‌ را نمیشه حل کرد!

اظهارات وزیر کشور درخصوص دور دوم انتخابات مجلس

فرمانده سپاه با خانواده شهید حاجی‌رحیمی دیدار و گفت‌وگو کرد

رئوفیان: هر کس رئیس مجلس شود شورای وحدت با او همکاری می‌کند

موضع دولت درخصوص انتخاب رئیس مجلس دوازدهم

مصباحی مقدم: دشمنان شکست خورده در حال تدارک استراتژی جدید برای ضربه زدن به نظام هستند