پیام خوزستان

آخرين مطالب

رئوفیان: برخی دوستانِ قالیباف هم مخالف ریاستش بر مجلس هستند سياسي

رئوفیان: برخی دوستانِ قالیباف هم مخالف ریاستش بر مجلس هستند
  بزرگنمايي:

پیام خوزستان - خبرآنلاین / یک چهره اصولگرا که پیشتر در حزب منتصب به محسن رضایی نیز عضویت داشت، ضمن اشاره به شکست شانا و مخصوصاً قالیباف در انتخابات مجلس دوازدهم، معتقد است محسن رضایی به دلیل همین شکست‌ها از قالیباف فاصله گرفته و به شریان نزدیک شده است. انتشار عکسی از جلسه ای که اعضای شریان در آن حضور داشتند و صدرنشینی محسن رضایی در این جلسه، شائبه هایی را درباره علت این حضور از یک سو و احتمال اختلاف بین محسن رضایی با شانا (قالیباف و حدادعادل) ایجاد کرده است.
در گفتگویی که اخیراً ابوالقاسم جراره با خبرگزاری خبرآنلاین داشته حضور محسن رضایی در جلسات شریان را تاکید کرد، دبیرکل شریان بر این نکته نیز اشاره کرد که محسن رضایی در جلسه شریان با منتخبین مجلس دوزادهم حضور نداشته است اما این را هم گفت که جلسات مختلفی با محسن رضایی داشته اند.
این حضور آنجا جالبتر می شود که در همان زمان شکل گیری این ائتلاف سیاسی، یک عضو شورای مرکزی جبهه شریان مدعی شده بود«محسن رضایی» خواستار جلسه برای اعطای سهمیه به شریان بود اما ما قبول نکردیم.این ادعا به سرعت از سوی دفتر محسن رضایی رد شد و یک منبع نزدیک به دفتر محسن رضایی، گفت: محسن رضایی هیچگونه صحبتی با هیچ حزب و جبهه‌ای در راستای اعطای سهمیه انتخاباتی نداشته است و چنین اظهاراتی خلاف واقع و کذب است.
اما بعد از آن حواشی، حضور علنی و یکباره عضو کابینه دولت رئیسی و یکی از چهره های تصمیم گیر در شورای ائتلاف، در جلسات شریان پیش از انتخابات دور دوم و در روزهایی که بحث ریاست مجلس آینده داغ شده است، به معنای جدایی او از قالیباف و حدادعادل است؟ در پس این حضور معامله جدید سیاسی در جریان است؟
در پاسخ به این پرسش ابوالقاسم رئوفیان به خبرگزاری خبرآنلاین، گفت؛ «احتمالاً شکست لیست شانا و مشخصاً قالیباف به دلیل ریزش رأی، منجر به این شده که محسن رضایی به سمت شریان برود.»
در ادامه گفتگوی خبرگزاری خبرآنلاین با ابوالقاسم رئوفیان، چهره نزدیک به محسن رضایی را می‌خوانید؛
****
*آقای رئوفیان! شنیده شده که اخیراً محسن رضایی که از اعضای محوری شانا است، در جلسات شریان حضور پیدا می‌کند، تحلیل شما از نزدیکی رضایی به شریان چیست؟
ضمن ارادتی که به آقای محسن رضایی دارم و همکاری که در جبهه ایستادگی ایران اسلامی با محوریت او داشتیم، واقعیت این است بعد از اینکه بعد از جبهه ایستادگی جدا شدم به جبهه پیشرفت، رفاه و عدالت پیوستم، این جبهه با عضویت 20 حزب عضو شورای وحدت است و فعالیت می‌کند.
لذا ما در انتخابات 1402 فهرست جدای از شانا یا همان لیست مشترک شوای ائتلاف و جبهه پایداری را دادیم. آن زمان محسن رضایی در شورای ائتلاف نیروهای انقلاب با محوریت حداد عادل فعال بود و الان در انتخابات دور دوم مجلس هم وضعیت به همین ترتیب است به این معنی که در این انتخابات هم محسن رضایی در شانا فعالیت می‌کند و ما در شورای وحدت با محوریت جامعه روحانیت مبارز فعالیت می‌کنیم.
در انتخابات مجلس شورای وحدت و شانا خط قرمز هم بودند
در مجموع بیش از 40 حزب و گروه سیاسی در این شورا فعالیت می‌کند، بنابراین از نظر همکاری انتخاباتی ما دو شورای متفاوت از هم هستیم که در دوره اول انتخابات مجلس دوازدهم هم شورای وحدت خط قرمز شورای ائتلاف بود و شورای ائتلاف هم خط قرمز شورای وحدت بود، به این صورت فردی که در فهرست شورای ائتلاف بود نمی‌توانست در فهرست شورای وحدت قرار بگیرد و بالعکس. بنابراین شورای ائتلاف و شورای وحدت در این دوره از انتخابات با یکدیگر همکاری انتخاباتی نداشتند.
امناء برای بذرپاش است اما ...
*شما می گویید آقای رضایی در دور دوم انتخابات هم ذیل همان شانا فعالیت خواهد کرد اما آقای جراره هم حضور محسن رضایی در جلسات شریان را تایید کرد و ...
شریان و چندین مجموعه دیگر مانند رزما، امناء را تشکیل دادند، محوریت امناء بذرپاش است اما به دلیل حضور در دولت، مسئولیت را افراد دیگر مانند جراره دارند. علاوه بر این افرادی مانند رسایی هم در حضور دارند که در حال حاضر با عنوان امناء فعالیت می‌کنند و با این فهرست وارد عرصه رقابت انتخاباتی شدند، البته فهرست دیگری به نام صبح ایران هم بود که رائفی‌پور محوریت آن را برعهده داشت. در مجموع اینکه در حال حاضر محسن رضایی به شریان پیوسته یا خیر را اطلاع ندارم اما اینکه او با مجموعه قالیباف همکاری می‌کرد و به عنوان عضو شاخص و تعیین‌کننده در شانا بود، را اطلاع دارم.
مردم ریاست قالیباف در مجلس را برنمی‌تابند
*با این تفاسیر فکر می‌کنید چرا محسن رضایی به جلسات شریان رفت و آمد دارد و چه هدفی را دنبال می‌کند؟
عالم سیاست سیاه و سفید نیست بلکه خاکستری است. در دور اول انتخابات مجلس دوازدهم فقط دو نفر از شورای ائتلاف توانستند وارد مجلس شوند و این به معنای شکست شورای ائتلاف در دور اول انتخابات مجلس است.
از طرفی نفر اول شورای ائتلاف که قالیباف است در انتخابات مجلس یازدهم بالغ بر یک میلیون و 500 هزار رأی آورد و نفر اول شد اما در انتخابات مجلس دوازدهم بالغ بر 400 هزار رأی آورد و نفر چهارم شد، این یعنی رأی منفی به وضعیت موجود، به عبارت دیگر جامعه ما به دنبال حفظ وضع موجود نیست و وضع موجود یعنی مجلس با ریاست قالیباف را برنمی‌تابد و وضع موجود را رافع مشکلات نمی‌دانند، از این‌رو امکان دارد محسن رضایی در ارزیابی‌های خودش به این نتیجه رسیده که شانا ناگزیر است چنین شکستی را بپذیرد اما از آن طرف امناء توانست تعدادی از اسامی حاضر در لیست خود را به مجلس بفرستد، به این معنی که در دور اول انتخابات مجلس لیست صبح ایران بیشترین رأی را بدست آورد و رأی بعدی هم به امناء بود که شریان هم ذیل امناء قرار دارد.
بنابراین مردم بیشتر به آنها رأی دادند. در نتیجه امکان دارد محسن رضایی در ارزیابی‌های خودش به این نتیجه رسیده که در دور دوم انتخابات با امناء یا همان شریان ارتباط برقرار کند. البته امکان دارد آنها از محسن رضایی برای حضور در جلسات دعوت کردند و او پذیرفته است.
شانا در دور دوم انتخابات هم شکست خواهد خورد
*لذا این فرضیه که محسن رضایی از قالیباف ناامید شده، به واقعیت نزدیک است؟
همانطور که گفتم با توجه به شکست شانا و شخص قالیباف در انتخابات مجلس دوازدهم، شاید نه بلکه به احتمال زیاد و قطعاً در دور دوم انتخابات که اردیبشهت ماه برگزار می‌شود،مردم نسبت به افرادی که از لیست شانا به دور دوم راه پیدا کردند، اقبالی نخواهند داشت و شانا کماکان این شکست را در دور دوم انتخابات هم تجربه خواهد کرد.
برخی دوستان قالیباف درباره ریاست او بر مجلس اما و اگرهایی دارند
*در این فضایی که توصیف کردید شانس ریاست قالیباف هم کمرنگ است.
ارزیابی به این بستگی دارد که در صحن مجلس چند نفر به عنوان نامزد ریاست حضور پیدا کنند، لذا الان نمی‌توان گفت اما آنچه مشخص است این نکته است فضایی که قبلاً برای قالیباف مهیا بود، امروز وجود ندارد و از چنین فضایی برخوردار نیست یعنی دوستان او هم نسبت به اینکه قالیباف در این دوره از مجلس هم رئیس مجلس شود اما و اگر دارند، به این ترتیب که برخی قطعاً مخالف ریاست قالیباف بر مجلس هستند و برخی هم در این مورد هنوز به تصمیم نرسیدند اما آنچه مسلم است اینکه در مجلس فضای قبلی که رویکردش به سمت ریاست قالیباف بود، وجود ندارد.
به پیج اینستاگرامی «آخرین خبر» بپیوندید

لینک کوتاه:
https://www.payamekhuzestan.ir/Fa/News/858144/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

روز هفتم نمایشگاه کتاب؛ فرار از گرمای هوا به شبستان

سعیدی: رشد اقتصادی تا زمانی که در سفره‌های مردم دیده نشود صرفا یک عدد است

فرمانده نیروی دریایی ارتش: به نحوه عبور از اقیانوس‌ها اشراف داریم

گردهمایی فاتحان خرمشهر در قرارگاه کربلا

تصویب 9 برنامه عمل برای حمایت از خوشه فناوری اطلاعات خوزستان

دانشگاه‌های هزاره سوم احیا کننده صنایع ملی هستند/ ارتباط صنعت و دانشگاه باید دوسویه باشد

حضور نازنین بیاتی در سریال «قطب شمال»

معرفی فیلم‌های بخش مسابقه جشنواره کن 2024

نخستین تیزر رسمی از فصل دوم سریال «ارباب حلقه‌ها»

سیل فیلم‌های خارجی پشت در شورای ممیزی!

هوش مصنوعی GPT-4o فارسی را با لهجه صحبت میکند

تعطیلی «شنبه ها» در مجلس رأی آورد

هوای شهرستان کارون در وضعیت خطرناک قرار گرفت

جاده‌های عشایری دزفول بازگشایی شد

اعترافات هولناک مردی که عشقش را در خیابان گاندی کُشت

اعلان قرمز اینترپل برای «همسر مهناز افشار» صادر شد؟

اولین محک جدی برای دروازه‌بان جوان

نگرانی قهرمان جهان از اعزام یزدانی به مجارستان

طلای باارزش پومسه‌روها برای مردان ایران

اسطوره‌های برزیل مهمان تمرین تیم ملی ایران

واکنش غیررسمی مدیران پرسپولیس به حرف‌های نکونام

شمارش معکوس برای تعلیق فوتبال اسرائیل

اخبار 90 ثانیه ایثار فارس

اولین جلسه ستاد مرکزی شاهد و ایثارگر با حضور وزیر آموزش و پرورش برگزار شد

زبان هنر به ویژه هنر فاخر تئاتر بهترین ترویج دهنده فرهنگ ایثار و شهادت است

وفا مجوی ز دنیا

«آلیس مونرو» درگذشت

«خانه کتاب بازها» راهنمای همراه والدین است

نظر ظهره‌وند درباره ریاست مجلس آینده: هرکس صدای مطالبه جامعه برای تغییر را بهتر شنیده رئیس می‌شود

مصحف تاریخی مشهد رضوی به رئیس جمهور اهدا شد

ادامه رسیدگی به لایحه افزایش تعطیلات در دستور کار مجلس

هدیه‌ای از دیار فلسطین به رئیس جمهور ایران

روایت یک نماینده از توافق متکی و ذوالنور برای ماندن در رقابت ریاست مجلس

بادامچیان: درصد مشارکت از نظر من قابل قبول بود

باجناق‌هایی که همزمان باهم در مجلس حضور داشتند

پاسخ رهبر انقلاب به جوانی که گفت "کمک کنید مردم توان انتقاد پیدا بکنند"

حمله پهپادی مقاومت عراق به بندر ایلات

300 نفر زائر از شادگان به مرقد مطهر امام خمینی اعزام می‌شوند

پایگاه میراث جهانی شوش، میزبان دانشجویان دانشگاه فرماندهی و ستاد ارتش

بوستان محله شمس‌آباد در مرحله طراحی است + فیلم

آزادی 30 مددجو از زندان در جیرفت

آسیب به حاصلخیزی زمین با سوزاندن کاه و کلش

هلاکت نظامی صهیونیست در نوار غزه

خرید550 میلیارد ریال ماشین‌آلات عمرانی برای اهواز

حماس: قبل از آتش‌بس کامل اسرای صهیونیست رنگ نور را نمی‌بینند

بازهم ترفند رسانه، بازهم مارپیچ سکوت؛ این بار «الناز شاکردوست»

نصرالله رادش به سیم آخر زد/ از نصف همکارانم حالم بهم می خورد!

تبلیغات زیاد تلویزیون یعنی فرهنگ برای صداوسیما در حاشیه است!

کشف حلقه‌های مغناطیسی بزرگ در هاله راه شیری

آخرین موجود زنده‌ای که روی زمین باقی خواهد ماند، چیست؟