پیام خوزستان

آخرين مطالب

محمودزاده: رقبای قالیباف به دولت نزدیک هستند سياسي

محمودزاده: رقبای قالیباف به دولت نزدیک هستند
  بزرگنمايي:

پیام خوزستان - خبرآنلاین / رئیس فراکسیون مجلس یازدهم می‌گوید: دولت احساس می‌کند برای ریاست مجلس رقبایی وجود دارند و مانند مجلس قبل نیست. در حال حاضر 5 نفر از منتخبین به صورت مستقیم برای ریاست مجلس اعلام آمادگی کردند، بنابراین شرایط مجلس دوازدهم مانند مجلس قبل نیست.
جلال محمودزاده که به واسطه ردصلاحیت از حضور در مجلس دوازدهم بازمانده می‌گوید: «مجلس یازدهم چشم خود را بر روی اشتباهات دولت بسته بود و به دلیل نبودن نظارت فساد در دولت رسوخ کرده است.»
****
*آقای محمودزاده! به نظر شما دولت با علنی کردن اختلافات با مجلس چه هدفی را دنبال می‌کند؟
در حال حاضر اقتصاد کشور در وضعیت بسیار نامطلوبی بعد از انقلاب قرار دارد، فشار اقتصادی به مردم، گرانی کالاهای اساسی و کوچک شدن سفره مردم، همگی از جمله مواردی هستند که مشاهده می‌کنیم. مردم کاملاً تحت فشار اقتصادی هستند، در این دو سال طیف خانواده‌هایی که زیر خط فقر قرار گرفتند، بسیار افزایش پیدا کرده، تا جایی که خانواده‌های حاضر در قشر متوسط حذف شدند و به سمت خط فقر رفتند.
مجلس باید به دولت اخطار دهد شرایط به نحوی است که یک خانواده برای تامین نیازهای خود نیاز به حداقل 30 میلیون تومان درآمد ماهیانه دارد، یعنی درآمد زیر 30 میلیون زیر خط فقر است. در صورتی که خانواده‌هایی در جامعه حضور دارند که با 8 و 10 میلیون تومان حقوق زندگی خود را مدیریت می‌کنند، این شرایط باعث شده که فشار اقتصادی به شدت به مردم وارد شود.
از آن طرف هم مجلس وظیفه نظارتی دارد و باید اخطارهای لازم را به دولت بدهد و اگر دولت از مسیر اصلی در اداره کشور خارج شود، مجلس باید از طریق ابزارهای نظارتی که در اختیار دارد، دولت را به ریل اصلی برگرداند. وظیفه رئیس مجلس هم همین است که نظارت کند اما در حال حاضر دولت گفتار درمانی می‌کند و آمارهایی می‌دهد که کارشناسی شده نیستند و واقعیت ندارند و با واقعیت جامعه در تضاد است.
تیم اقتصادی دولت بسیار ضعیف است و توانایی مدیریت وضعیت فعلی را ندارد بنابراین وظیفه مجلس این است که از بعد نظارتی ورود پیدا کند و از دولت بخواهد که برنامه‌های خود برای حل این مشکل در بازه زمانی کوتاه مدت، متوسط و بلند مدت، ارائه کند. اما دولت حاضر نیست این اقدام را انجام دهد چراکه تیم اقتصادی دولت برنامه‌ای برای ارائه به مجلس ندارد چراکه اگر برنامه‌ای داشت وضعیت کشور به این ترتیب نمی‌شد، بنابراین تیم اقتصادی دولت تیم بسیار ضعیفی است، توانمندی مدیریت وضعیت موجود را ندارد لذا برنامه‌ای برای اصلاح وضعیت ندارد.
در مجموع دولت به این دلیل که برنامه ندارد خطاب به رئیس مجلس نامه نوشته و حرف‌های معمولی خود را در آن نوشته و برای انتشار به رسانه‌ها داده است.
رقبای قالیباف به دولت نزدیک هستند *با توجه به اینکه حدود 3 هفته به پایان عمر مجلس یازدهم باقی مانده، هدف دولت از علنی کردن اختلافاتش با مجلس چیست؟
دولت احساس می‌کند برای ریاست مجلس رقبایی وجود دارند و مانند مجلس قبل نیست. در حال حاضر 5 نفر از منتخبین به صورت مستقیم برای ریاست مجلس اعلام آمادگی کردند، بنابراین شرایط مجلس دوازدهم مانند مجلس قبل نیست که قالیباف تنها کاندیدای ریاست مجلس باشد.
لذا دولت این نکته را دریافت کرده کما اینکه از میان داوطلبین ریاست مجلس چهره‌هایی حضور دارند که از قالیباف بیشتر به دولت نزدیک هستند. لذا یکی از دلایل علنی کردن اختلافات دولت و مجلس همین نکته است. دلیل عمده هم این است که دولت برنامه اقتصادی برای ارائه ندارد.
حتی رئیسی هم نمی‌تواند مانع فعالیت‌های مجلس یازدهم شود *بنابراین دولت احساس بی‌نیازی به مجلس کرده و آن را جدی نمی‌گیرد....
حدود 110 نفر از نمایندگان مجلس تغییر کردند و اکثریت منتخین از جناح دولت هستند یا تجربه چندانی برای شروع حرکت جدی در مجلس ندارند. اینها مواردی است که دولت مشاهده می‌کند. لذا خود را موظف نمی‌داند که در فاصله آمدن افراد دیگر به جای قالیباف، برنامه‌ای ارائه دهد.
در صورتی که مجلس تا روز آخر یعنی تا روز 6 خردادماه مجلس مسئولیت دارد و باید وظیفه نظارتی خود را پیگیری کند و هیچ‌کس حتی شخص رئیس جمهور، معاون‌های او و وزرایش نمی‌تواند مانع اجرای مسئولیت مجلس یازدهم تا روز آخر شوند.
دولت به رئیس مجلس آینده نیم‌نگاهی دارد *منظور شما این است که مثلا دولت به ریاست رسایی بر مجلس بیشتر روی خوش نشان می‌دهد تا ریاست قالیباف؟
اسامی که برای ریاست مجلس مطرح هستند نسبت به قالیباف، به دولت نزدیک‌تر هستند و این واقعیت است که دولت نیم‌نگاهی به این موضوع دارد اما اینکه دولت تا چه اندازه موفق شود به نظر نمایندگان مجلس دوازدهم بستگی دارد.
*برای شما که عضوی از مجلس یازدهم هستید، این نکته عجیب نیست، رئیسی که همین نمایندگان از او دعوت کردند که وارد عرصه رقابت ریاست جمهوری شود، حالا با این ادبیات پاسخ نمایندگان را می‌دهد و رئیس همین مجلس را تخریب می‌کند؟
مجلس یازدهم در برخی از زمینه‌های نظارتی کوتاه آمد و رعایت حال دولت را کرد، در صورتی که اقدام اشتباهی بود. به عبارت دیگر مجلس یازدهم با هدف همکاری، از اشتباهات دولت گذشت و پیگیری نکرد، که اقدام مناسبی نبود.
برای مثال در قضیه چای دبش مجلس می‌توانست خیلی بهتر وارد شود اما متاسفانه وارد نشد و یا در مورد واگذاری پتروشیمی باختر به بخش خصوصی که تحقیق و تفحص آن انجام شده، اما هیئت رئیسه مجلس اجازه طرح موضوع در صحن علنی را ندادند، یا درباره خرید میوه شب عید وزارت جهاد و کشاورزی و شرکت آریو تجارت سهیل که تخلفات بسیار گسترده‌ای انجام داد، مجلس کوتاهی کرد، از موضوع هم گذشت و همین باعث شد مجلس در برخی مقاطع بازوی نظارتی خود را از دولت بردارد و تخلفاتی در بدنه دولت صورت بگیرد که به دلیل همین ضعف نظارتی مجلس بود.

لینک کوتاه:
https://www.payamekhuzestan.ir/Fa/News/861178/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

از گوشهٔ بامی که پریدیم ، پریدیم

مردم از نمایشگاه چه کتاب‌هایی خریدند؟

پیش‌بینی ربیعی از سرنوشت طرح صیانت: فرجامی جز شکست و درگیری بیشتر با مردم ندارد

رئیسی: هیچکس را ندیدیم که وضعیت مادی بعد ازدواجش، از قبل ازدواجش بدتر شده باشد

ابعاد عملیات وعده صادق از زبان جانشین رئیس سازمان بسیج

اظهارات رئیس جمهور در مراسم اهدای جایزه جوانی جمعیت؛ از موضع‌گیری درخصوص سقط جنین تا مشوق‌های فرزندآوری و ازدواج

نوری قزلجه: دولت باید از مدیران با تجربه استفاده کند

وقتی مجری اینترنشنال اعتراف می‌کند که یک اسراییلی به تمام معناست!

سرلشکر سلامی: سپاه در دل سختی‌ها و در قلب جهاد و میدان شهادت رویید و رشد کرد

رئیس جمهور: پایینترین درآمد در کشور، درآمد طلاب است

ماندگاری توده گرد و خاک در خوزستان

اوقات شرعی اهواز، 29 اردیبهشت 1403

اوضاع مدیریت فولاد هم بحرانی است؛ تعلل مدیرعامل و شکایت مارتینز به فیفا

چمران: فکر قطع درخت حتی از مخیله شهرداری عبور نمی‌کند

کارگر کارخانه فخرِ ایران، فاتح خرمشهر شد

آمادگی معاونت بهداشت خوزستان برای خدمت رسانی به زوار اربعین حسینی

وقایع‌نگاری یک بنای تاریخی بلاتکلیف در اهواز

افتتاح یک پروژه ویژه در بزرگراه شهید چمران​

ساکت الهامی: سیروس پورموسوی انتظار دارند نساجی با شرافت بازی کند

رونمایی از سند قدیمی کارآموزی در موزه آبادان

آبشک: در بقای استقلال خوزستان شک نداشته باشید

بیش از 3600 زائر ‌خوزستانی‌ به سرزمین وحی اعزام می‌شوند

موشک در برابر موشک؛ معادله جنگی جدید حزب‌الله در برابر تل‌آویو

اهواز غرق در جشن و شادی شمس‌الشموس +فیلم

جدیدترین قیمت طلای 18 عیار و انواع سکه در بازار؛ سکه چند شد؟ | جدول قیمت ها

اصفهان مانند دارخوین قطعه‌ای از بهشت خداست

سرانه فضای سبز در تهران 16 و نیم‌متر است که باید افرایش یابد

ساکت الهامی: جای مربیان پرسپولیس و استقلال خوزستان بودم، چه انتظاری از نساجی داشتم؟

تجهیز مبادی ورودی منطقه ویژه اقتصادی بندر امام خمینی به فناوری تشخیص ایکس‌ری

دانشگاه شهید چمران اهواز و پژوهشکده دزفول‌شناسی تفاهم‌نامه همکاری امضا کردند

دسترسی بزرگراه شهید همت غرب از بزرگراه شهید چمران شمال به بهره برداری رسید

طرز تهیه ته‌چین ورامینی، یک غذای سنتی

ویدیویی از مراسم ازدواج شیدا خلیق با مجری صداوسیما

ماجرای خواستگاری «علی حاتمی» از زری خوشکام

حرف‌های جنجالی کارگردان «پدرخوانده» در کن درباره فروپاشی آمریکا

«آیشواریا رای» با دست شکسته و استایل خاص روی فرش قرمز کن

کشف سلول‌های جدید با قابلیت خودترمیمی

تراشه مغزی «نورالینک» به دنبال دومین داوطلب است

احداث 29 پل در محورهای خوزستان

اصولی: فدراسیون فوتبال در برخورد با فساد مصمم است

صعود مهشید اشتری به مرحله حذفی انتخابی المپیک

ستاره جوان بسکتبال ایران به نانسی فرانسه پیوست

نمایندگان کشتی ایران در پاریس به 13 خواهند رسید؟

حذف زودهنگام علی پاکدامن از جام جهانی شمشیربازی

مازندرانی صحبت کردن نگار هاشمی در حضور رئیس فدراسیون والیبال

سلیمی و خوش روش به فینال راه یافتند

واکنش محمدیان به همکاری سرمربی والیبال با دوومیدانی

حذف قطعی یکی از دختران تنیس روی میز ایران در مرحله نیمه نهایی!

غُرش آزادی در جهان پرچم ایران را بالا برد

تقوی: اینکه در کنار خوش‌خبر یک بزرگتر گذاشته‌ایم نقطه ضعف او نیست