پیام خوزستان

آخرين مطالب

اذعان افسران صهیونیست به استفاده از «فناوری هوش مصنوعی» در کشتار فلسطینی‌ها در غزه اجتماعی

اذعان افسران صهیونیست به استفاده از «فناوری هوش مصنوعی» در کشتار فلسطینی‌ها در غزه
  بزرگنمايي:

پیام خوزستان - یک وبگاه عبری زبان جزئیات برنامه هوش مصنوعی موسوم به «لاوندر» را فاش کرد که ارتش رژیم صهیونیستی در تجاوزات خود به نوار غزه مورد استفاده قرار داد و صدها غیرنظامی فلسطینی را به شهادت رساند.
به گزارش مشرق، 6 افسر صهیونیست که مستقیماً در استفاده از فناوری لاوندر برای کشتن فلسطینی‌ها دست داشتند در مصاحبه با مجری وبگاه عبری زبان +972 جزئیاتی را درباره این فناوری فاش کردند.
فناوری لاوندر نقش اساسی در بمباران بی‌سابقه نوار غزه، به ویژه در مراحل اولیه جنگ ایفا کرد و به عنوان یک تصمیم انسانی بدون بررسی تلقی می‌شد. لاوندر که به معنی اسطوخودوس است برای شناسایی تمامی فعالان شاخه‌های نظامی مقاومت حماس و جهاد اسلامی در فلسطین، از جمله عناصر پایین‌رده به‌عنوان اهداف بالقوه برای تجاوز طراحی شده است.
به گفته افسران مذکور، ارتش رژیم صهیونیستی در هفته‌های نخستین جنگ پس از هفتم اکتبر به طور کامل به نرم‌افزار لاوندر متکی بوده است و 37000 فلسطینی را به عنوان شبه‌نظامیان مظنون و خانه‌های آنها را جهت حمله شناسایی و ثبت کرده است.
این وبگاه عبری زبان گزارش کرد در جنگ غزه 2 نوع فناوری استفاده شده است: فناوری نخست لاوندر است که با هوش مصنوعی کار می‌کند و برای استفاده از الگوریتم‌هایی برای شناسایی فعالان حماس به عنوان هدف طراحی شده است. فناوری دوم با نام عجیب «پدر کجاست» سیستمی است که اهداف را از نظر جغرافیایی ردیابی می‌کند، به طوری که با این سیستم می‌توان قبل از حمله، این اهداف را تا منزل خانوادگی‌شان تعقیب کرد. این 2 فناوری با هم اجزای جستجوی مسیر و هدف چیزی را تشکیل می‌دهند که ارتش اشغالگر آن را «زنجیره کشتار» می‌نامد.
براساس اظهارات این افسران، «در مراحل اولیه تجاوز به غزه، اشغالگران دست نظامیان خود را کاملا باز گذاشتند تا از لیست‌های کشتار تهیه شده توسط برنامه لاوندر استفاده کنند بی‌آنکه چرایی انتخاب اهداف توسط این برنامه را بررسی کنند یا داده‌های اطلاعاتی اولیه را مورد تحقیق قرار دهند. یکی از 6 افسر صهیونیستی می‌گوید برای شناسایی هر هدف تنها 20 ثانیه وقت لازم بود و هدف گیری و حمله به یک شخص اندازه زدن مهری برای تأیید اهداف شناسایی شده زمان می‌برد.
وی در ادامه گفت با این حال مقامات می‌دانستند که هوش مصنوعی لاوندر 10 درصد احتمال خطا داشت و گاهی افرادی را به عنوان هدف مرتبط با مقاومت شناسایی می‌کرد که ارتباط ضعیفی با مقاومت دارند یا اصلا ارتباطی با آن ندارند.
طبق اظهارات این افسران، ارتش اشغالگر به طور سیستماتیک افراد مورد هدف را نه در حین فعالیت نظامی که به هنگام حضور در کنار خانواده خود معمولاً به هنگام شب مورد حمله قرار می‌داد.
به گفته این منابع، این فناوری‌ها برای حمله به اهداف شناسایی شده به هنگام حضور در کنار خانواده‌هایشان مورد استفاده قرار می‌گرفتند؛ اهدافی که اغلب کودکان و زنان یا افرادی بود که در هیچ عملیاتی شرکت نکرده بودند و تنها به دلیل اتکای تقریبا کامل ارتش رژیم صهیونیستی مخصوصا در هفته‌های اول جنگ غزه به هوش مصنوعی به شهادت رسیدند و دقیقا به همین دلیل شمار شهدای غزه بسیار بالاست.
«الف» یک افسر اطلاعاتی رژیم صهیونیستی که نام خود را فاش نکرد، گفت ارتش تنها به دنبال کشتن نیروهای حماس به هنگام حضور آنها در اماکن نظامی یا به هنگام انجام فعالیت نظامی نبود بلکه برعکس ارتش به عنوان اولین گزینه خانه‌های این نیروها را بمباران می‌کرد و فناوری هوش مصنوعی برای جستجوی آنها در منازل خود ساخته شده بود.
او گفت در مورد حمله به گروه‌های کوچک نیروهای مقاومت، ارتش ترجیح داد برعکس بمب‌های دقیق هوشمند تنها از موشک‌های هدایت نشده به نام «بمب‌های گنگ» استفاده کند که قادر به تخریب کل خانه و ایجاد خسارت‌های سنگین هستند.
یکی دیگر از این 6 افسر صهیونیست می‌گوید ارتش اجازه داده بود صدها منزل مرتبط با گروه‌های کوچک مقاومت که توسط لاوندر شناسایی شده بودند، بمباران شود که اغلب این حملات منجر به شهادت غیرنظامیان و کل خانواده‌های آنها می‌شد.
برنامه لاوندر اطلاعات جمع آوری شده در مورد اکثر ساکنان 2.3 میلیونی نوار غزه را از طریق یک سیستم نظارت جمعی تجزیه و تحلیل می‌کند، سپس احتمال فعالیت هر فرد معین در شاخه نظامی مقاومت را ارزیابی و طبقه‌بندی می‌کند.
طبق اظهارات این افسران، این برنامه تقریباً به همه افراد غزه از 1 تا 100 امتیاز می‌دهد و به این شکل میزان احتمال نیروی مسلح بودن آنها را مشخص می‌کند. در واقع لاوندر داده‌های مربوط به فعالان فعلی حماس را دریافت می‌کند، به ویژگی‌های آنها توجه می‌کند، سپس براساس این ویژگی‌ها میزان شباهت سایر فلسطینی‌ها به نیروهای حماس را ارزیابی می‌کند و بعد از 1 تا 100 امتیاز می‌دهد.
این افسران گفتند هنگام حمله به گروه‌های کوچک مقاومت که توسط سیستم‌های هوش مصنوعی مانند لاوندر شناسایی می‌شدند، تعداد غیرنظامیان مجاز به کشته شدن در کنار هر هدف در هفته‌های اول جنگ 20 نفر بود که تحت عنوان خسارات جانبی طبقه بندی می‌شدند.
منبع: ایسنا

لینک کوتاه:
https://www.payamekhuzestan.ir/Fa/News/853465/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

شعر جدید میثم مطیعی

دو تصویر جالب از گپ‌وگفت 3 کاندیدای ریاست مجلس دوازدهم

گروسی به ایران سفر می‌کند

نماینده ویژه رئیسی: داعش خراسان، تهدید مشترک برون پایه برای منطقه است

درخشش دانشجوی دانشگاه صنعتی بهبهان در جشنواره محیط زیست کشور+فیلم

جهاد اسلامی: جنگ جز با توقف تجاوز و عقب‌نشینی دشمن پایان نمی‌یابد

عرضه دو لاستیک نانویی ویژه مسابقات دوچرخه‌سواری

پاکبان دزفولی چک یک میلیاردی را به صاحبش بازگرداند

امکان آزادی مشروط بابک زنجانی با تایید رییس قوه قضاییه

نگاه قضات در دستگاه قضایی باید سازنده باشد

ورود سامانه بارشی فعال به خوزستان

نتانیاهو: امکان دستیابی به توافق ضعیف است/ وارد رفح می‌شویم

درگیری دو دانش‌آموز در شوش منجر به قتل شد

توضیحات وکیل بابک زنجانی از احتمال آزادی او

بحران آزادی بیان به روایت کاریکاتوریست اردنی

سرآسیاب قدیمی ترین حسینیه محله کن

تفاوت بزرگ مدارس امروزی با گذشته از زبان «ملیکا شریفی نیا»

اتفاقی جالب که با پیشرفت علم رخ میدهد

خلیج فارس از نگاه فضانوردان ساکن ایستگاه فضایی بین‌المللی

15 متهم تحت تعقیب در خرمشهر بازداشت شدند

مدیر توسعه تجارت و امور گمرکی منطقه آزاد کیش: صادرات در کیش با کمترین تشریفات گمرکی انجام می شود/ رسوب صفر کالا در گمرک کیش

سامانه جدید بارشی، اول به سراغ این استان ها می رود

اوزونیدیس: نتایج چهار بازی اخیر شایسته ما نیست

عیدیان، قهرمان دو میدانی: قول پاداش زیاد دادند ولی هیچی به ما ندادند!

برنز محشری قطعی شد؛ حذف سه بوکسور امید در قهرمانی آسیا

پنجمی تیم هاکی روی یخ جوانان ایران در مسابقات آسیا-اقیانوسیه

11 نکته که باید پیش از دیدار تراکتور و استقلال بدانید

ترویج فرهنگ ایثار و شهادت با مشارکت دستگاه‌ها امکان‌پذیر است

جانباز 70درصد البرزی «محمدرضا دستافر» به خیل شهدا پیوست

سیگنال منفی دولت به بورس

زمان حراج جدید سکه مشخص شد

«دماوند انرژی» چراغ تولید 3 طرح پتروشیمی را روشن کرد

حمله عنابستانی به رشیدی کوچی: به دروغ طرح صیانت را فیلترینگ معرفی کرد

پرونده نیکا شاکرمی؛ از ادعای شکنجه تا پیام‌های لحظه آخری نیکا به مادرش

رئیسی، 2 قانون مصوب مجلس را برای اجرا ابلاغ کرد

یک دانشگاه آزادی عضو کمیته اجرایی در کنفرانس بین‌المللی پرتغال شد

یک دانشگاه آزادی عضو کمیته اجرایی کنفرانس بین‌المللی پرتغال شد

مراجعه روزانه 400 بیمار چشمی به بیمارستان امام (ره) اهواز

نیم قرن مجاهدت «فقیه مجاهد»/ از تاسیس شبکه ماهواره ای تا دانشگاه

بیش از 770 هزار تن گندم در خوزستان خریداری شد

هشدار احمد مسعود درباره احتمال حمله تروریستی از خاک افغانستان به آمریکا و اروپا

همکاری دانشکده آب اهواز در حل چالش‌های زیست محیطی خوزستان

بیت المقدس عملیاتی منجر به آزادسازی پاره تن ایران+فیلم

درگیری 2 همکلاسی در شوش منجر به قتل شد

جمله طلایی «ملیکا شریفی‌نیا» به مربیان مهدکودک

منتقد معروف سینما: به‌جای پادزهر فرهنگی، سم تولید می‌کنند!

این پنل‌های خورشیدی جدید هرجایی می تواند نصب شود

برگزاری هفتمین نشست ستاد اجرایی بازی‌های پارالمپیک پاریس

آغاز دور جدید تمرینات پاراتکواندو با حضور ساعی و رحیمی

یزد میزبان والیبال جام باشگاه‌های آسیا شد