پیام خوزستان
شهد شیرین قرض الحسنه در کام زنبوردار خوزستانی
دوشنبه 4 مرداد 1400 - 09:49:23
پیام خوزستان -

پیام خوزستان


به گزارش خبرگزاری فارس از اهواز، سارا قنبری؛ گره کور اقتصاد در یک منطقه با اشتغال و کارآفرینی باز می‌شود، با حمایت از جوانان و دادن فرصت به آن‌ها می‌توان شاهد شکوفایی درخت توسعه و گسترش فرصت‌هایی برای جهش تولید بود،یک بانوی کارآفرین در شهرستان ایذه حرف و عمل خود را یکی کرد و پا به عرصه ی زنبورداری گذاشت و با وجود تمام چالش‌های پیشرو اکنون یک بانوی موفق و کارآفرین در سطح شهرستان است.
طرح پرورش زنبور عسل توسط خانم مریم حسینی از ابتدای سال‌ گذشته در دهستان مرغاب بخش مرکزی شهرستان ایذه آغاز شد که طی آن علاوه بر اشتغال برای خود فرد، شاهد اشتغال چندین نفر به صورت مستقیم و غیر مستقیم شد.
خانم حسینی برنامه ریزی‌ها و مسوولیت صندوق حمایتی قرض الحسنه بسیج سازندگی شهرستان ایذه را عهده دار است.

پیام خوزستان

اشتغال مستقیم 20 نفر با 250 عدد کندو در ایذه
در طرح زنبورداری خانم حسینی با 250 کندوی عسل شاهد اشتغال مستقیم 20 نفر نیروی کار زن و مرد در شهرستان ایذه بوده‌ایم.
مریم حسینی با اشاره به اجرای این طرح اشتغال‌زایی با استفاده از تسهیلات صندوق حمایتی بسیج سازندگی شهرستان ایذه می‌گوید: در این طرح اعضای صندوق با مبلغ 150 هزار تومانی سرمایه‌گذاری می‌کنند و ماهیانه مبلغ چهار میلیون و 500 هزار تومان جمع‌آوری و در اختیار متقاضایان قرار می‌گیرد و ماهم با کمک این وام قرض الحسنه توانستیم در زمینه زنبورداری علاوه بر ایجاد اشتغال برای خود باعث روشن شدن چراغ کارآفرینی بانوان در شهرستان شویم.
این بانو اضافه کرد: در طرح پرورش زنبور عسل و کندوداری مذکور تعداد 20 نفر از جمله 10 نفر آقا و 10 نفر خانم که تحت پوشش بهزیستی و کمیته امداد امام خمینی(ره) هستند به‌کارگیری شده و مشغول فعالیت هستند.
وی ادامه داد: 40 نفر نیز به صورت غیر مستقیم در قالب نیروی کار در کنار این طرح در حال انجام فعالیت بوده که آنها نیز از نیروهای تحت پوشش نهادهای یاد شده هستند.

پیام خوزستان

700 کیلو عسل سرمایه زنبورداری خانم حسینی
حسینی با بیان اینکه مبلغ وام برای تمام اعضای متقاضی جهت سرمایه‌گذاری چهار میلیون و 500 هزار تومان است گفت: 250 عدد کندو در اجرای این طرح مورد استفاده قرار گرفته است و میزان عسل تولیدی از آن در طول سال 700 کیلوگرم بوده است.
چالش، جز جدانشدنی هر شغل است
وی با اشاره به مشکلات اجرای این طرح و سختی کار آن بیان کرد: مشکلات نبود و گرانی شکر، مکان نگهداری، چادر اسکان، دستگاه عسل‌گیری مکانیزه، بازار فروش در سطح استان و فصلی بودن مکان نگهداری زنبورها و نیاز به جابه‌جایی به مناطق مختلف شهرستان در طول ماه‌های مختلف از جمله مشکلات اجرای این طرح است.
او با بیان اینکه در صورت رفع مشکلات شاهد شکوفایی هرچه بیشتر و بهتر این طرح‌ها و توسعه آن در بین اقشار جویای شغل جامعه خواهیم بود گفت: خوشبختانه این کسب و کار همواره مورد توجه جوامع مختلف شهرستان بوده و با استفاده از این ظرفیت و تقویت آن میتوان به شکوفایی جهت تبدیل به یک صنعت بسیار سودآور در سطح شهرستان، استان و منطقه امیدوار بود.
انتهای پیام/

http://www.khozestan-online.ir/fa/News/307692/شهد-شیرین-قرض-الحسنه-در-کام-زنبوردار-خوزستانی
بستن   چاپ