پیام خوزستان
مدیر جهاد کشاورزی شوش مطرح کرد
کشاورزان زبده، دلیل رونق زراعت شوش
سه شنبه 31 فروردين 1400 - 10:55:28
پیام خوزستان - ایسنا/خوزستان مدیر جهاد کشاورزی شوش گفت: در سال زراعی جاری 60 هزار هکتار از اراضی زراعی شوش به کشت گندم اختصاص یافته است و پیش‌بینی می‌شود 220 هزار تن گندم در این منطقه تولید شود.

گودرز بهرامیان در گفت‌وگو با ایسنا، اظهار کرد: شوش قطب تولید محصولات زراعی در کشور و خوزستان است؛ از مهم‌ترین عواملی که باعث بهبود زراعت در شوش شده است، وجود کشاورزان مجرب است که دستورالعمل‌های فنی را به صورت کامل رعایت می‌کنند و این امر باعث بالا رفتن میانگین تولید آن‌ها می‌شود.
وی با بیان اینکه 13 هزار بهره‌بردار در حوزه کشاورزی شوش مشغول به فعالیت هستند، گفت: وجود شبکه آبیاری دز، کرخه و شاوور نقش بسیار مهمی در افزایش تولید محصولات کشاورزی شوش داشته است.
مدیر جهاد کشاورزی شوش با اشاره به کشت محصول کلزا در این شهرستان افزود: در سال زراعی 99- 1400 میزان 20 هزار هکتار از اراضی زراعی شوش به کشت کلزا اختصاص یافته است که این میزان حدود یک‌سوم از میزان اراضی کشت‌شده کلزا در استان خوزستان را شامل می‌شود.
بهرامیان تصریح کرد: اگرچه برداشت کلزا در شوش به تازگی آغاز شده اما تاکنون بیش از 20 هزار تن کلزا از کشاورزان توسط 9 مرکز در نظر گرفته شده خرید کلزا در شوش، از کشاورزان خریداری شده است.
وی در خصوص کشت چغندرقند در شوش نیز گفت: برداشت این محصول آغاز شده است؛ در سال زراعی 99- 1400 حدود 12 هزار هکتار از اراضی زراعی شوش به کشت چغندر اختصاص یافته است که 60 درصد میزان کشت چغندرقند در خوزستان را شامل می‌شود و تولید 720 هزار تن چغندرقند در سال زراعی جاری پیش‌بینی شده است.
مدیر جهاد کشاورزی شوش افزود: چغندرقند تولید شده در شوش توسط کارخانه قند خاورمیانه در این شهرستان و هشت کارخانه دیگر در خارج از استان خوزستان خریداری می‌شود و این زنجیره، باعث ایجاد اشتغال زیادی در سطح کشور شده است.
بهرامیان در خصوص کشت و تولید گندم در شهرستان شوش، تصریح کرد: در سال زراعی جاری 60 هزار هکتار از اراضی زراعی شوش به کشت گندم اختصاص یافته است و پیش‌بینی می‌شود 220 هزار تن گندم در این منطقه تولید شود.
وی افزود: یک‌سوم گندم بذری تولیدشده در استان خوزستان، از شوش تامین می‌شود و شوش، به عنوان کانون تولید گندم بذری در خوزستان شناخته می‌شود.
مدیر جهاد کشاورزی شوش با اشاره به وضعیت کشت گندم دوروم تصریح کرد: اگرچه در سال‌های گذشته سطح زیر کشت گندم دوروم بسیار بیشتر بوده است اما چند سالی است که به علت کاهش حمایت‌ها از تولید این محصول، میزان سطح زیر کشت آن در شوش محدود شده است و امیدوار هستیم که در سال‌های آینده، کشت این محصول به رونق بازگردد.
انتهای پیام

http://www.khozestan-online.ir/fa/News/276942/کشاورزان-زبده،-دلیل-رونق-زراعت-شوش
بستن   چاپ