پیام خوزستان
اظهارات معاونین سازمان صمت با واقعیات بازار خوزستان همخوانی ندارد
دوشنبه 18 اسفند 1399 - 11:11:46
پیام خوزستان - مسوولان در حالی از حل مشکل عرضه و تقاضای روغن نباتی در بازار صحبت می‌کنند که هنوز مشکل کمبود روغن مورد نیاز استان حل نشده و اغلب فروشندگان با سوءاستفاده از شرایط پیش آمده نرخ روغن را بالا برده‌اند.
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از رهیاب، رحمان ناصریان معاون اقتصادی و بازرگانی سازمان صنعت، معدن و تجارت خوزستان اظهار داشت: روزانه به‌طور میانگین 300 تن روغن تولیدی کارخانجات استان و 60 تن روغن‌های کارخانه تولیدی خارج استان در بازار توزیع می‌‌شود.
ناصریان افزود: با توجه به این میزان توزیع از نظر تامین محصول روغن در استان در بخش خانوار مشکلی وجود ندارد.
وی گفت: از مجموع سرانه روغن استان که 8 هزار و 500 تن می باشد ، پنج هزار و 100 تن سرانه خانوارهای خوزستانی است.
معاون اقتصادی و بازرگانی سازمان صنعت، معدن و تجارت خوزستان با اشاره به اینکه برخی نمایندگی های شرکت های تولیدی روغن در خارج از استان فروش اجباری کالا را انجام می دهند، افزود: با این موضوع در استان برخورد و حتی در سطح وزارتخانه این مشکل نیز مطرح و پیگیری شد.
بهرام جباری معاون بازرسی و نظارت سازمان صنعت، معدن خوزستان نیز ادامه داد: در بهمن ماه امسال بیش از 19 هزار بازرسی در سطح بازار‌های استان انجام شده است
جباری افزود: در این مدت نیز 844 پرونده تخلف به ارزش 15 میلیارد ریال تشکیل و به تعزیرات حکومتی ارسال شده است.
وی ادامه داد: علاوه بر دریافت گزارش‌های مردمی، از طرف اصناف تخلفات صنفی شناسایی و با پبگیری از عمده فروشی تا شرکت های تولیدی با این تخلفات برخورد می‌شود.
معاون بازرسی و نظارت سازمان صنعت، معدن و تجارت خوزستان بیان کرد: طرح نظارتی شب عید نیز از 15 بهمن امسال آغاز و تا 15 فروردین‌ماه سال آینده ادامه دارد.
اظهارات معاونین سامان صمت خوزستان با واقعیاتی که روزانه مردم در بازار روغن با آن مواجه می شوند، همخوانی ندارد.
«روغن نداریم» و یا فروش اجباری حکایت بسیاری از فروشگاه‌ها و مغازه‌هایی است که به گوش می رسد، موضوعی که اگرچه انتظار می‌رفت همانند بسیاری از دیگر مسائل پس از گذشت مدتی از تب و تاب آن کاسته شود، اما کماکان با قوت ادامه دارد.
مسوولان در حالی از حل مشکل عرضه و تقاضای روغن نباتی در بازار صحبت می‌کنند که هنوز مشکل کمبود روغن موردنیاز استان حل نشده و اغلب فروشندگان با سوءاستفاده از شرایط پیش آمده نرخ روغن را بالا برده‌اند.
اگرچه کمبود وگرانی در بازار، ماجرای تکراری و نخ‌نما شده‌ای است که بارها در مورد کالاهای مختلف رخ داده اما گرانی کلیه کالاهای مصرفی به ویژه اقلام خوراکی که جزء نیازهای ضروری و روزمره مردم هستند، این روزها مشکلات بسیاری را به ویژه برای اقشار آسیب‌پذیر جامعه ایجاد کرده است.
مشکلات اقتصادی که در کنار شیوع کرونا، اعمال محدودیت‌ها و از رونق افتادن برخی کسب و کارها، دست به گریبان مردم شده و بیماری و آسیب‌های روحی و روانی ناشی از آن شرایطی را فراهم آورده است که مردم بسیار آسیب‌پذیر شوند. لذا نیاز است تا با نظارت بیشتر بر بازار و مدیریت و کنترل قیمت‌ها تحمل شرایط فعلی بیش از این برای مردم سخت نشود. انتهای پیام/

http://www.khozestan-online.ir/fa/News/262432/اظهارات-معاونین-سازمان-صمت-با-واقعیات-بازار-خوزستان-همخوانی-ندارد
بستن   چاپ