پیام خوزستان
شهرک شیلات اندیمشک یک فرصت طلایی برای جهش اقتصادی در منطقه است
پنجشنبه 23 بهمن 1399 - 11:01:53
پیام خوزستان - به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین ازخوزستان ، علامرضا شریعتی استاندار خوزستان در آغاز صحبت های خود ضمن تبریک سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی گفت : پروژه شهرک شیلات اندیمشک جزو پروژه های بسیار باارزش و الویت دار در استان بوده که متاسفانه سالها بدون متولی به حال خود رها شده بود و ما در کشور با حجم انبوهی از چنین پروژه های سرمایه گذاری مواجه هستیم که بصورت نیمه تمام، یا تعطیل شده یا رها شده و عملا با توجه به حجم گستردگی آنها ، هیچ کارایی و ارزشی نداشته و منابع کشور وبیت المال در این پروژه ها هدر رفته است واین پروژه نمونه بارزآن در استان خوزستان است.
وی افزود: نکته جالب این پروژه ظرفیت بسیار بالای تولید ماهیان سردابی است که علاوه بر سود دهی اقتصادی ، مزایایی اجرای آن از لحاظ اشتغال و نیز صادرات به منطقه ، استان وکشور خواهد رسید وامیدواریم تا با اجرای راه اندزای این شهرک که یک فرصت طلایی است ، جهش اقتصادی قابل توجهی نیز در منطقه اتفاق بیافتد
وی یادآور شد که ظرفیت تولید ماهیان سردابی در استان خوزستان 1400 تن بوده و این پروژه پس از راه اندازی میتواند به تنهایی 2600 تن ماهی را پرورش و به بازارهای داخلی و خارجی عرضه نماید.این یعنی یک جهش 200 تا 300 درصدی در تولید ماهیان سردابی استان خوزستان که فقط با اجرای این پروژه محقق خواهد شد.
شریعتی به سالهایی که در اجرایی این پروژه وقفه ایجاد شده بود اشاره کرد و افزود : غفلت در اجرای این پروژه ما را سالها در پیشرفت و رشد اقتصادی و اجتماعی در منطقه واستان عقب انداخت وما می توانستیم امروز در پله ای بسیار بالاتر از چیزی که امروز ایستاده ایم باشیم اما خدا را شاکریم که بالاخره همه عزیزان دست همت به هم داده و عزم خود را جزم نمودند تا بالاخره شاهد افتتاح آن باشیم.
استاندار خوزستان افزود: این پروژه برخی از کارهای زیرساختی آن طی سالها انجام شده بود اما همچنان مسکوت ماند و افتتاح نشد و این همه پول بیت المال در حال هدر رفتن بود که البته بروکراسی سخت اداری و برخی مسائل حقوقی در آنها نیز خود عاملی دیگر برای پایین آوردن انگیزه مدیران وحذر کردن آنها برای ورود به چنین پروژه ها و راه اندازی آنها شده است ، این درحالی است که همین پروژه طی سالبان میتوانست برای بیش از 700 نفر را ایجاد اشتغال نموده و فرصت ها ورونق اقتصادی و ارزش افزوده را برای منطقه فراهم آورد.
شریعتی ادامه داد : خود ما بعضا باعث می شویم که چنین پروژه هایی انجام نشده و سرانجامی نداشته باشد، اما ای کاش حداقل چنین پروژه هایی علی رغم اینکه اشتباه است اما با 10 تا 20 درصد بیشتر تمام می شد اما با 80 درصد پیشرفت فیزیکی برای بیش از یک دهه متوقف نمی شد ، حال حساب کنید طی سالبان که این پروژه متوقف بود به چه میزان به منطقه ضرر وزیان وارد شده است. مدیران ما باید بدانند در چنین پروژه هایی باید مصلحت سنجی نموده و ببینند مسائل مردم، منطقه و کشور در کدامشان نهفته است ، آنها را به تدریج الویت بندی نموده و فعال کردن چنین طرح هایی را آغاز نمایند ، نه اینکه بگذاریم همچنان به امان خدا بمانند. اگر این مصلحت سنجی در کنار فهمی مشترک قرار بگیرد باعث می شود تا منطقه و کشور در مسیر توسعه ، بهره وری واشتغال گام بردارد.
استاندار خوزستان در ادامه گفت: احمدالله این پروژه به سرانجام رسیده است و من بدون تعارف عرض میکنم که اگر پیگیری های مداوم برادر عزیزم جناب آقای حسنوند نماینده محترم مردم اندیمشک در مجلس و بعد از آن آقای جهانگیری فرماندر محترم اندیمشک نبود ، این پروژه همچنان به همین منوال باقی مانده بود،انصافا با پیگیری هایی که می کردند و سرمایه گذاری که آوردند توانستند بالاخره این پروژه را از حالت سکون به حالت فعال دراورند.
رئیس شورای تامین استان خوزستان با اشاره به جمعیت 5 میلیونی استان گفت : تا فرماندار یا نماینده مجلسی یقه ما را نگیرد و پیگیری مسائل را ننماید واقعا وقت رسیدگی به آنها را نداریم ، ما شبانه روز اینقدر درگیر مسائل زیادی در استان هستیم و تا پیگیری نباشد امورات بسیار زیادی هستند که می توانند جایگزین آنها باشند. اما توجه داشته باشید که ما هم وقتی برای افتتاح پروژه ای میرویم بسیار خوشحال میشویم که توانسته ایم سرعت حرکت چرخ پیشرفت وآبادانی استان را بیشتر کنیم.
وی با اشاره به همکاری دستگاه های مدیریتی استان خوزستان در راه اندازی این پروژه گفت : من از همه دستگاه های ذیربط مانند جهاد کشاورزی ، شیلات ، محیط زیست ، سازمان آب وبرق خوزستان ، معاونت برنامه ریزی استانداری و همه عزیزانی که در راه اندازی این پروژه سهیم وشریک بودند تشکر و قدردانی میکنم و از مسئولان اندیمشک خواهش دارم که تا راه اندازی این پروژه که در شهریورماه 1400 وعده ان داده شده ، مثل سابق پیگیر باشند وهمکاری های لازم را بنمایند.
اینکه این مکان ظرفیت تبدیل شدن به بار انداز ، قطب پرورش ماهیان سردابی ، شهرک تخصصی شیلات شمال خوزستان ، یا پایانه صادراتی را دارد و در طرح های توسعه قطعا دیده شده است و انشالله این پایه ای باشد برای آینده و در صورت نیاز گمرک نیز در این پایانه برای انجام امورات صادراتی مستقر خواهد شد.
وی در پایان گفت : آقای پورسعید سرمایه گذار توانمند و قابلی است و پیگیری ایشان در این پروژه بزرگ قابل تقدیر است هرچند وی در مسائل دیگر توانمندی خو د را ثابت نموده است و انشالله امیدوار هستیم در تاریخ های وعده داده شده این پروژه به بهره برداری برسد و مردم منطقه واستان از آن منتفع شوند.
46
کد خبر 1485183

http://www.khozestan-online.ir/fa/News/250017/شهرک-شیلات-اندیمشک-یک-فرصت-طلایی-برای-جهش-اقتصادی-در-منطقه-است
بستن   چاپ