نظارت بهداشتی بر واحدهای صنفی خرمشهر افزایش یافت
سياسي
بزرگنمايي:
پیام خوزستان - آبادان- رییس مرکز بهداشت خرمشهر با اعلام افزایش نظارتهای بهداشتی بر واحدهای صنفی این شهرستان در راستای جلوگیری از گسترش ویروس کرونا گفت: کارشناسان مرکز بهداشت خرمشهر در این طرح با هرگونه تخلف که سلامت و امنیت غذایی مردم را به خطر اندازد برخورد میکنند.
ضیاء عبیداوی دوشنبه در گفت وگو با خبرنگار ایرنا با ابراز نگرانی از افزایش شیوع مجدد کرونا افزود: نظارت های مرکز بهداشت در سال 1400 با همتی مضاعف برقرار بوده و طرح های نظارتی با جدیت بیشتری به صورت دوره ای در سطح شهرستان خرمشهر ادامه دارند.
وی گفت: مرکز بهداشت شهرستان خرمشهر با افرادی که سلامت عمومی را به خطر می اندازند مماشات نکرده و افراد متخلف و غیرپایبند به قوانین را ضمن پلمب مکان فعالیت به مراجع قضایی معرفی می کند.
عبیداوی در ادامه به تشریح فعالیت سال گذشته مرکز بهداشت خرمشهر پرداخت و اظهار داشت:سال گذشته 2 هزار و 767 کیلوگرم مواد غذایی فاسد و تاریخ مصرف گذشته توسط کارشناسان این شهرستان جمع آوری و معدوم شد.
وی این مواد غذایی را شامل انواع سس ، لبنیات، آب میوه، سالاد الویه، گز، سوهان، مواد غذایی پروتئینی شامل سوسیس و کالباس، خیارشور، مغز بادام زمینی، رنگ غیرمجاز، اسانس خوراکی، طعم دهنده ، بیسکویت ، آلوچه ، لواشک، کیک و عرقیات عنوان کرد.
رئیس مرکز بهداشت خرمشهر به پلمب 320 واحد صنفی متخلف این شهرستان در سال گذشته اشاره کرد و گفت: از این تعداد 158 مرکز تهیه و توزیع مواد غذایی و 162 مکان عمومی بودند.
وی اظهار داشت: مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی پلمب شده شامل قهوه خانه ، کافی شاپ ، رستوران ، تالار پذیرایی و واحد تولید نان فانتزی بوده و اماکن عمومی پلمب شده نیز شامل سالن و باشگاه ورزشی، قلیان سرا، آرایشگاه زنانه و مردانه، پاساژ و دفاتر پیشخوان بوده است.
شهرستان خرمشهر هشت هزار واحد صنفی دارد.
برچسبها
خرمشهر پروتکلهای بهداشتی بهداشت و سلامت
لینک کوتاه:
https://www.payamekhuzestan.ir/Fa/News/274427/