پیام خوزستان
نماینده آبادان:
تبدیل دانشکده علوم پزشکی آبادان به دانشگاه مطالبه مردم است
پنجشنبه 18 دي 1399 - 22:25:40
پیام خوزستان - آبادان - نماینده مردم آبادان در مجلس شورای اسلامی گفت: تبدیل دانشکده علوم پزشکی آبادان به دانشگاه مطالبه به حق و اساسی مردم این منطقه است که باید محقق شود.

به گزارش ایرنا جلیل مختار پنجشنبه در نشست بررسی مسایل و مشکلات پیش روی تبدیل دانشکده علوم پزشکی آبادان به دانشگاه اظهار داشت: با وجود زیرساخت های مختلف در آبادان باید نگاه ویژه ای به این شهرستان داشت.
وی از دیده نشدن مناطق آزاد در طرح آمایش سرزمینی انتقاد کرد و گفت: چرا در طرح آمایش سرزمینی که با پیشنهاد تخصصی کارشناسان در شورای عالی انقلاب فرهنگی مصوب می شود مناطق آزاد دیده نشده است.
مختار افزود: با وجود پتانسیل‌هایی چون توریسم درمانی و جذب دانشجوی بین الملل در منطقه آزاد اروند ارتقا نیافتن دانشکده علوم پزشکی این منطقه به دانشگاه ظلم مضاعفی در حق مردم آبادان و خرمشهر است.
دبیر شورای گسترش دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور نیز در این نشست با اشاره به سیاست حاکم بر وزارت بهداشت برای رشد و توسعه ساختارها و رشته مقاطع گفت: مبانی توسعه کیفی و کمی در گسترش وزارتخانه به عهده علوم پزشکی است و این مبانی یک پشتوانه علمی در رشته علوم پزشکی است.
محمدحسین آیتی با بیان اینکه درحوزه نظام پزشکی تربیت نیروی کافی اصل بسیار مهمی است که همه کشورهای دنیا درگیر آن هستند گفت: در وزارت بهداشت ، درمان و آموزش پزشکی یک طرح بزرگ ملی تحت عنوان پروژه ملی برآورد نیروی انسانی در حوزه سلامت شروع شد و در این طرح مشخص شده در 290 رشته مختلف به چه تعداد نیرو نیاز داریم.
وی گفت: در این طرح در رشته‌های پزشکی، دندانپزشکی، داروسازی، پرستاری ،مامایی و دیگر رشته‌های توانبخشی تا سال 1408 نیاز کشور احصا شده است.
آیتی با اشاره به مراحل اجرای این طرح گفت: طرح برآورد نیروی انسانی حوزه سلامت سه مرحله دارد و در مرحله اول نیاز نیروی انسانی برای کلیه رشته ها در کشور تعیین می‌ شود، مرحله دوم به ما می گوید که این تعداد را چگونه بین 10 منطقه آمایشی تقسیم کنیم و گام سوم توزیع نیروی انسانی در هر منطقه است تا سهم دانشگاه‌ها و دانشکده‌های علوم پزشکی مشخص شود.
وی همچنین گفت: توسعه دانشگاه‌ها و دانشکده‌های علوم پزشکی در کشور به نوعی کپی و شبیه هم است در صورتیکه هر منطقه پتانسیل های خاص خود را دارد و بهتر است متناسب با حوزه خاص خود به سمت توسعه پیش رود.
امام جمعه آبادان نیز در این نشست ضمن گرامیداشت یاد و خاطره شهید سردار حاج قاسم سلیمانی و قدردانی از زحمات کادر درمان در شرایط کرونایی گفت: ارتقای دانشکده علوم پزشکی آبادان به دانشگاه بعد از گذشت 40 سال از انقلاب فرهنگی هنوز محقق نشده است.
حجت الاسلام علی ابراهیم‌پور افزود: در تبدیل دانشکده علوم پزشکی آبادان به دانشگاه خیلی تعلل شده و معلوم نیست چه موانعی در این مسیر وجود دارد.
وی با بیان اینکه استادان تحصیل کرده آبادانی در دانشگاههای خارج از کشور تدریس می کنند گفت: آبادان با داشتن نفت، گاز، پتروشیمی و منطقه آزاد می‌تواند در جذب گردشگران سلامت بسیار موفق باشد. 
رییس دانشکده علوم پزشکی آبادان نیز در این نشست با تشریح موقعیت جغرافیایی آبادان، همجواری کشور عراق و داشتن مرز آبی و خط کشتیرانی با کشورهای حوزه خلیج فارس را از پتانسیل های این شهر نام برد و گفت: قرار گرفتن در منطقه آزاد اروند و داشتن ارتباط ریلی و خاکی، آبی و هوایی با دیگر مناطق کشور و کشورهای همسایه از دیگر ظرفیت‌های مهم این شهر است.
شکراله سلمان‌زاده به راه اندازی پردیس بین الملل مشترک بین دانشگاه علوم پزشکی تهران و دانشکده علوم پزشکی آبادان اشاره کرد و افزود: این حرکت اقدام خوبی برای جذب دانشجوی خارجی از کشور عراق و دیگر کشورهای منطقه است.
معاون فرهنگی، اجتماعی و گردشگری سازمان منطقه آزاد اروند نیز گفت: دانشکده علوم پزشکی آبادان به دلیل وجود سرمایه و منابع انسانی و بحث گردشگری سلامت و همجواری با کشور عراق باید مورد توجه قرار گیرد و ما را موظف می کند که همکاری لازم با این دانشکده را داشته باشیم.
قدرت‌اله طمیمیان اظهار داشت:به منظور رشد و توسعه این دانشکده هر چه در توان داریم انجام می دهیم و آمادگی لازم برای هر گونه همکاری را داریم.
به گزارش ایرنا واحد پردیس بین الملل مشترک بین دانشگاه علوم پزشکی تهران و آبادان روز پنجشنبه با حضور مسئولان کشوری و استان خوزستان در محل معاونت آموزشی دانشکده علوم پزشکی آبادان راه‌اندازی شد.
برچسب‌ها
خوزستان آبادان وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی بهداشت و سلامت

http://www.khozestan-online.ir/fa/News/237785/تبدیل-دانشکده-علوم-پزشکی-آبادان-به-دانشگاه-مطالبه-مردم-است
بستن   چاپ