پیام خوزستان
یک استعدادیاب:
این نحوه کار در مدارس فوتبال، آب در هاون کوبیدن است
چهارشنبه 17 ارديبهشت 1399 - 02:05:46
پیام خوزستان - ایسنا/خوزستان یک استعدادیاب فوتبال با بیان این که این نحوه کار در مدارس فوتبال، مثل آب در هاون کوبیدن است، گفت: برای استعدادیابی در فوتبال باید عوامل مختلف در کنار هم مانند یک زنجیره متصل شوند تا در نهایت استعداد به فوتبال معرفی شود، چیزی که در شرایط فعلی در مدارس فوتبال خوزستان دیده نمی شود.

عباس صفایی در گفت و گو با ایسنا، اظهارکرد: استعداد چیزی است که شما دارید، هستید، می توانید باشید یا چیزی که می توانید آن را توسعه دهید. باتوجه به این موارد این سوال پیش می آید که آیا در مدارس فوتبال، بحث استعدادیابی وجود دارد و آیا کمیته ای برای کشف استعدادهای حاضر در مدارس فوتبال وجود دارد؟
وی همچنین با طرح این سوال که آیا مدارس فوتبال تنها برای درآمدزایی و پر کردن اوقات فراغت بچه ها تاسیس شده اند؟ گفت: مدارس فوتبال باید عوامل جامعه شناسی، روانشناختی، جسمی و فیزیولوژیکی را در نظر بگیرند تا بتوانند استعداد را در فوتبال به عنوان هدف اصلی مدارس فوتبال، کشف کنند. پس تا وقتی این موارد در یک مدرسه فوتبال مدنظر نباشد، نمی توان استعدادیابی را به خوبی و در معنای واقعی انجام داد.
این مربی فوتبال با بیان این که بازیکنان خوب، یک شبه ایجاد نمی شوند، افزود: فرآیندهایی که موفقیت یک فوتبالیست را رقم می زند با پاسخ این بازیکن به تعامل های متعدد محیطی و محرک هایی که روزانه ارائه می شود، مشروط است که آیا او قادر به سازگاری با موقعیت های مختلف هست یا نه؟ یعنی این که یک بازیکن برای این که به بازیکن بزرگی تبدیل شود، به یکسری فاکتورها نیاز دارد تا بتواند در شرایط سخت تمرینی یا در یک بازی رسمی به مشکل بر نخورد. خیلی از تیم های بزرگ دنیا در آکادمی های خود نیز یکسری شرایط و فاکتورها را برای بازیکن در نظر می گیرند تا آن ها را تبدیل به بازیکنان حرفه ای کنند. تمام مراحل زندگی یک بازیکن در آکادمی های بزرگ دنیا زیر ذره بین قرار دارد. از قبیل رفتار بازیکن در خانه، در محل تمرین و شرایط زندگی بازیکن که همه و همه توسط نیروهای آن آکادمی چک می شوند. اما با توجه به کمبودهای موجود، نه تنها در مدارس فوتبال ما، بلکه در کل مدارس رشته های مختلف نیز بعید می دانم که بتوانند این پروسه را اجرا کنند.
وی عنوان کرد: در دنیا نیز تمام تیم های معتبر، خیلی عمیق و دقیق به مسایل فوتبال پایه خود اهمیت می دهند؛ یعنی دنبال استعدادی هستند تا در آینده بتواند پیرو خط و مشی باشد که در آینده به کار سیستم آن باشگاه بیاید.
صفایی گفت: در مدارس فوتبال ما، یک بازیکن در سن 6، 7 سالگی در دو مدرسه فوتبال کار می کند و تا پایان دوره طلایی آموزش یعنی رده سنی نوجوانان، در 3 یا 4 مدرسه فوتبال کار کرده است. حالا این بازیکن چطور می تواند به عنوان یک استعداد کشف شود؟
وی در ادامه عنوان کرد: همچنین باتوجه به کمبود و نقص، چه انتظاری از مدارس فوتبال است که بتوانند استعدادی را کشف کنند و به فوتبال کشور ارائه دهند؟ همین مدارس فوتبال اگر از طرف فدراسیون و هیات استان ها بهتر و کامل تر حمایت شوند چه بسا از مدارس فوتبال اروپایی نیز بهتر عمل خواهند کرد.
این استعدادیاب فوتبال در پایان تاکید کرد: این نحوه کار در مدارس فوتبال، مثل آب در هاون کوبیدن است زیرا برای استعدادیابی در فوتبال باید عوامل مختلف در کنار هم مانند یک زنجیره متصل شوند تا در نهایت استعداد به فوتبال معرفی شود، چیزی که در شرایط فعلی در مدارس فوتبال خوزستان دیده نمی شود و نیاز به کار اساسی، همفکری و تدبیر در این زمینه است.
انتهای پیام

http://www.khozestan-online.ir/fa/News/170122/این-نحوه-کار-در-مدارس-فوتبال،-آب-در-هاون-کوبیدن-است
بستن   چاپ