پیام خوزستان
آخرین وضعیت پروژه‌های بیمارستانی تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی اهواز
يکشنبه 13 بهمن 1398 - 20:06:03
پیام خوزستان - ایسنا/خوزستان معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه علوم پزشکی جندی‌شاپور اهواز به تشریح آخرین اقدامات در زمینه پروژه‌های بیمارستانی تحت پوشش این دانشگاه پرداخت.

دکترحمیدرضا خلیلی در نشست خبری به مناسبت دهه فجر که امروز (13 بهمن) در سالن جلسات حوزه ریاست برگزار شد، اظهار کرد: در سال گذشته و امسال بحث توسعه اتاق عمل بیمارستان گلستان مطرح بود. حدود 10 اتاق عمل جدید با شرایط مطلوب با اعتبار 6 میلیارد تومان تجهیز شدند و شرایط بسیار مطلوبی نسبت به گذشته پیدا کردند.
وی افزود: هر ساله تقریبا در همه بیمارستان‌های استان تعمیراتی صورت می‌گیرد. تامین اعتبار از منابع طرح تحول سلامت، بخشی از منابع وزارتی، بخشی دیگر از منابع ملی و درصد جزئی آن از درآمدهای دانشگاه است.
به گزارش ایسنا، معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه علوم پزشکی جندی‌شاپور اهواز ادامه داد: مطالعات احداث بیمارستان 1300 تختخوابی اهواز که جایگزین بیمارستان گلستان است، در حال انجام است و در حال پیگیری هستیم تا استان از وضعیت مطلوب‌تری در بخش بیمارستان‌ها برخوردار شود.
خلیلی با بیان اینکه برای راه‌اندازی بیمارستان باوی نیز در حال رایزنی هستیم، عنوان کرد: اگر انتقال سند انجام شود، کلنگ‌زنی بیمارستان باوی در دهه فجر انجام می‌شود. هزینه ساخت و تجهیز بیمارستان را دفتر آیت‌الله سیستانی برعهده گرفته است. همچنین ساخت بیمارستان‌های 64 تختخوابی حمیدیه، 32 تختخوابی هفتکل، 64 تختخوابی اندیکا و 96 تختخوابی باغملک در دست اقدام است.
وی در پایان گفت: توسعه اورژانس بیمارستان رامهرمز با پیشرفت 20 درصدی در حال انجام است. همچنین برای سیستم‌های سرمایشی و گرمایشی بیمارستان امام اهواز حدود 9 میلیارد تومان هزینه شد.
دکتر علی احسان‌پور، سرپرست معاونت دانشجویی و فرهنگی دانشگاه علوم پزشکی جندی‌شاپور اهواز نیز در این نشست خبری، اظهار کرد: در معاونت دانشجویی وظیفه ما حمایت از دانشجو و ایجاد سرمایه‌های مناسب است. بیش از 8 هزار دانشجو از خدمات این معاونت استفاده می‌کنند.
وی افزود: خوابگاه‌های دانشگاه به استانداردهای کشوری نزدیک هستند و تراکم دانشجو در هر اتاق، 4 نفر است. امیدواریم در سال‌های آینده بتوانیم استانداردها را بالاتر ببریم.
احسان‌پور گفت: در حوزه فرهنگی کارهای بسیار خوبی صورت گرفته است و افزایش قابل ملاحظه‌ای در تعداد کانون‌های دانشجویی داشتیم. همچنین 17 انجمن علمی و 37 نشریه فعال در دانشگاه وجود دارد.
به گزارش ایسنا، همچنین دکتر محمد بدوی، معاون پژوهش و فناوری دانشگاه علوم پزشکی اهواز در این نشست، اظهار کرد: مراکز علمی در دنیا برای درمان و پیشگیری از ویروس کرونا دست به کار شده‌اند. دریافت اطلاعات درمورد این ویروس مبتنی بر پژوهش است.
وی با بیان اینکه حوزه پژوهش بسیار مهم است، افزود: هدف پژوهش ارتقای سطح زندگی، حل مشکلات و ارتقای سلامت است. چرا که سلامت مهم‌ترین شاخص برای جامعه موفق است. البته در حوزه پژوهش تنها مساله سلامت مطرح نیست.
انتهای پیام

http://www.khozestan-online.ir/fa/News/154161/آخرین-وضعیت-پروژه‌های-بیمارستانی-تحت-پوشش-دانشگاه-علوم-پزشکی-اهواز
بستن   چاپ