پیام خوزستان
مجوز چهاردهمین شتاب دهنده خراسان رضوی در زمینه های دام، طیور، شیلات و کشاورزی صادر شد
يکشنبه 29 دي 1398 - 16:05:46
وزارت رفاه
پیام خوزستان - در چهاردمین جلسه هیات فنی مراکز مشاوره اطلاع رسانی و خدمات کارآفرینی استان خراسان رضوی در سال 98، شرکت توسعه کارآفرینی آتیه بهزیست(شتاب دهنده تکاب) موفق به دریافت مجوزهای مرکز مشاوره، اطلاع رسانی و خدمات کارآفرینی، شتاب دهنده و فضای کاری مشترک شد.

به گزارش روابط عمومی اداره کل تعاون،کار و رفاه اجتماعی خراسان رضوی، محمد امین بابایی مدیر کارآفرینی و اشتغال در رابطه با این خبر گفت: با عنایت به جایگاه بخش کشاورزی به‌عنوان موتور محرک رشد و توسعه اقتصادی در ساختار شهری و روستایی ‌همچنین نگاه استراتژیک در مباحث مربوط به کشاورزی، استفاده از تکنولوژی های نو و حمایت از ایده های جدید امری ضروری و اجتناب ناپذیر است.
وی افزود:در بحث مربوط به تحریم ها کشاورزی نسبت به دیگر صنایع از آسیب پذیری کمتری برخوردار است و زمینه سرمایه گذاری های بسیاری در آن وجود دارد.شتاب دهنده ها حوزه های مختلف کارآفرینی را تحت پوشش قرار می دهند و یکی از بزرگترین نقش­ های این مجموعه ­ها کمک به تامین مالی استارت آپ ها و جذب سرمایه گذار برای پروژه هاست.
بابایی در ادامه افزود:در پژوهش های صورت گرفته در ایران نیز حوزه هایی که در بخش کشاورزی تأثیر گذار بوده اند را می توان میزان اعتبارات اعطایی به بخش کشاورزی، سرمایه گذاری دولت در این بخش، نیروی کار و گسترش تکنولوژی عنوان کرد که رشد نیروی کار و اعتبارات بیشترین سهم و تأثیر گذاری را داشته اند. اعتبارات و وام های دولتی بدلیل محدودیت ها و مشکلاتی ذاتی که برای یک کسب و کار نوپا دارند همیشه در دسترس نیستند و مطالعات صورت گرفته نیز نشان می دهد گلوگاه مباحث کارآفرینی و تبدیل شدن ایده به یک محصول قابل ارائه به بازار موضوع تامین مالی پروژه‏ها و سرمایه گذاری های خطر پذیر می باشد ما نیز مانند سایر کشورهای پیشرفته دنیا ناگزیر به حرکت به سمت استفاده از این کانال های تامین سرمایه برای استارت آپ ها هستیم شاهد این مطلب هم سرمایه گذاری بیش از 1.7 میلیارد دلاری در سال 2018 در زمینه فناوری های کشاورزی و حرکت به سمت سرمایه‌گذاری خطرپذیر در این زمینه است.
وی در خاتمه گفت:بدلیل ماهیت فعالیت­های کشاورزی، جذب سرمایه­ و گسترش این کسب وکارها نیازمند تیم های متخصص و مشاوران توانمند می باشد لذا وجود یک مرکز مشاوره همچنین شتاب دهنده می­تواند میزان موفقیت استارت آپ ها و تیم های فعال در این زمینه را به میزان قابل توجهی افزایش دهد و شتاب دهنده تکاب با توجه به دارا بودن زیرساخت های نرم‎افزاری و سخت افزاری مورد نیاز جهت ارائه خدمات به استارت آپ ها و تجربه در زمینه مسائل مربوط به شیلات، دام و طیور و فعالیت های مرتبط با کشاورزی می تواند راهگشای استارت­آپ­ ها در این زمینه باشد.
شایان ذکر است این شرکت در زمینه های دام، طیور، شیلات و کشاورزی به صورت تخصصی فعالیت می نماید.با اضافه شدن مراکز شتاب دهنده تکاب به جمع شتاب دهنده ها،هم اکنون 14 مرکز شتاب دهی مشغول ارائه خدمات به صاحبان ایده و استارت آپ ها در استان خراسان رضوی هستند و تعداد کل مراکز دارای مجوز مشاوره، اطلاع رسانی و خدمات کارآفرینی، فضای کار اشتراکی و شتاب دهنده به 38 مرکز رسید.

http://www.khozestan-online.ir/fa/News/151426/مجوز-چهاردهمین-شتاب-دهنده-خراسان-رضوی-در-زمینه-های-دام،-طیور،-شیلات-و-کشاورزی-صادر-شد
بستن   چاپ