پیام خوزستان
سرپرست فرمانداری ویژه دزفول:
نظامنامه بحران در دزفول تدوین شود
سه شنبه 24 دي 1398 - 20:07:30
پیام خوزستان - دزفول- سرپرست فرمانداری ویژه شهرستان دزفول گفت: نظامنامه بحران در دزفول باید تشکیل شود تا درصورت بروز بحران مشکلات و کمبودها در کمترین زمان مرتفع شوند.

امید بن عباس روز سه شنبه در نشست مدیریت بحران شهرستان دزفول در سالن جلسات فرمانداری افزود: باید تقسیم کار شود و نیروهای امدادی و نهادهای دزفول آمادگی کامل داشته باشند و برای تکمیل تجهیزات اقدام کنند تا در زمان بحران غافلگیر نشوند.
وی گفت: باید مکان‌هایی برای استقرار مردم در زمان‌های بحرانی در نظر گرفته شود تا در زمان نیاز امکانات به محل‌های از پیش تعیین شده منتقل شوند.
سرپرست فرمانداری ویژه دزفول افزود: باید مقاومت و استحکام سازه‌ای مکان‌های موردنظر در حد مطلوب باشد و دسترسی به اطلاعات آن امکانپذیر باشد.
وی اظهارداشت: باید همه مراحل پیشگیری، آمادگی و تجهیزات، مقابله در زمان بحران و بازتوانی و بازسازی پس از بحران مورد توجه قرار گیرند و بیشترین برنامه‌ریزی برای پیشگیری و آمادگی باشد تا شاخص‌های پیش بینیهای صورت گرفته به درستی انجام شود .
بن عباس افزود: باید اطلاعات به موقع با استفاده از سامانه هوشمند آنلاین ارائه شوند و با آموزش و برگزاری مانور سرعت عمل بیشتری در زمان بحران از سوی دستگاه‌های خدمات رسان اعمال شود تا شاهد کمترین خسارت در زمان بحران‌هایی چون سیل، زلزله و دیگر بحران‌ها باشیم.
شهردار دزفول نیز در این نشست گفت: ساختمان بحران دزفول شامل سه طبقه زیرزمینی است که از ایمنی لازم برخوردار بوده و مقر آن آماده است که در زمان بحران می‌توان از آن استفاده کرد.
محمدعلی دوایی‌فر افزود: در زمان بحران می‌توان از پارکینگ شریعتی، آفرینش، بابا حزقیل، دروازه، بیمارستان زیرزمینی یازهرا، کمپ شهرداری و مجموعه‌های نیمه بازی چون مجموعه شهید رجایی استفاده کرد.
وی افزود: تجهیزات برای مقابله با بحران کم است ولی موجودی شهرداری از آمادگی لازم برخوردار هستند.
شهردار دزفول با بیان اینکه تجهیزات سالن بحران تکمیل نیست، گفت: دوره‌های آموزش پدافند غیرعامل آتش نشانی در حال برگزاری است تا نیروها آمادگی لازم را برای مقابله و مدیریت بحران داشته باشند.
در این نشست مقرر شد از ساختمان بحران دزفول بازدید شود و نیازمندی‌های آن فراهم شوند.
ناوگان آتش‌نشانی دزفول باید به روز شوند
مدیرعامل سازمان آتش نشانی و خدمات ایمنی شهرداری دزفول نیز در این نشست گفت: شناسایی محل‌های خطر در دزفول انجام شده و تیم کوهستان نیز در حال تجهیز است و آموزش‌های لازم نیز ارایه می‌شوند.
عبدالحسین معظم‌فر بر ضرورت تجهیز و به روز رسانی ناوگان آتش نشانی تاکید کرد و افزود: 10 خودروی آتش نشانی در دزفول داریم که بالای 70 درصد آنها مربوط به زمان جنگ بوده و 2 خودرو نیز در مرحله بازسازی هستند و هنوز به چرخه کار بازنگشتند.
وی اظهارداشت: دزفول خودروی نردبان هیدرولیکی ندارد که مسوولان استانی و شهرستانی باید برای تامین آن مساعدت لازم را داشته باشند.
مدیرعامل سازمان آتش نشانی و خدمات ایمنی شهرداری دزفول افزود: زنگ خطر 14 طبقه در تیپ زرهی زده شده ولی آتش نشانی خودروی نردبان 14 طبقه ندارد لذا در ابتدا باید ناوگان اطفای حریق کامل و پس از آن تشک نجات تهیه شود که هزینه تامین آن یک میلیارد و 500 میلیون ریال است.
وی درخصوص ناوگان رودخانه‌ای دزفول نیز گفت: حدود 80 درصد تجهیزات ناوگان رودخانه‌ای خریداری شده ولی به قایق و جت اسکی نیز نیازمندیم تا در اتفاقات رودخانه‌ای جوابگو باشیم.
مصطفی طحان دزفولی سرپرست هلال احمر دزفول نیز گفت: تیمهای واکنش سریع هلال احمر دزفول با گذراندن دوره‌های نجات و خرید تجهیزات مخصوص آمادگی لازم را دارند و بقیه نیروها نیز در حال آماده باش هستند.
وی افزود: مشکلی از نظر تجهیزات و ذخیره وجود ندارد ولی ناوگان خودرویی و هوایی هلال احمر دزفول باید تجهیز شود.
احمد زارعی مدیر جهاد کشاورزی دزفول نیز گفت: بیش از 90 درصد غرامت مربوط به بخش کشاورزی دزفول مربوط به محصولات پرداخت شده ولی خسارت زیرساخت‌ها از جمله ابنیه و زهکش‌ها پرداخت نشده است.
وی با بیان اینکه برخی زهکش‌ها در جریان سیل گذشته لایروبی شدند، گفت: برای ذخیره غله در شهرستان دزفول مشکلی وجود ندارد.
رئیس هواشناسی صفی آباد دزفول نیز گفت: با توجه به پیش بینی کوتاه مدت، اوایل هفته سامانه بارشی کم تا متوسطی در راه است و بعید به نظر می‌رسد شاهد بارندگی قابل توجهی در 10 روز آینده باشیم.
علی کرمی افزود: از ابتدای سال زراعی امسال تاکنون حدود 111 میلیمتر بارندگی در دزفول ثبت شده در حالی که پارسال تا پایان دیماه 364 میلیمتر بارندگی ثبت شده بود.
وی میزان بارندگی امسال تاکنون در بلندمدت را 166 میلیمتر اعلام کرد و گفت: نسبت به پارسال 70 درصد و نسبت به بلندمدت 30 درصد کاهش بارندگی داشته‌ایم که این وضعیت بر محصولات کشاورزی تاثیر منفی خواهد داشت و بانک‌ها باید آمادگی پرداخت خسارت داشته باشند.
برچسب‌ها
خسارت سیل مدیریت بحران دزفول فرمانداری دزفول

http://www.khozestan-online.ir/fa/News/150837/نظامنامه-بحران-در-دزفول-تدوین-شود
بستن   چاپ