پیام خوزستان
ایجاد بازارچه صنایع دستی در پایانه‌های مرزی خوزستان ضروری‌است
شنبه 21 دي 1398 - 13:16:47
پیام خوزستان - آبادان - مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری خوزستان با تاکید بر ضرورت ایجاد بازارچه صنایع دستی در پایانه‌های مرزی این استان گفت: برای راه‌اندازی بازارچه صنایع دستی در پایانه‌های مرزی شلمچه و چذابه در انتظار واگذاری فضای مناسب هستیم.

سیدحکمت‌‎اله موسوی شنبه در گفت‌وگو با خبرنگار ایرنا با اشاره به اختصاص 60 میلیارد ریال اعتبار از سوی سازمان منطقه آزاد اروند برای راه اندازی بازارچه‌های فروش و عرضه صنایع دستی در پایانه‌های مرزی شلمچه و چذابه افزود: این اعتبار به دلیل اختصاص نیافتن فضای مناسب برای راه اندازی بازارچه صنایع دستی برگشت خورد.
وی بر توسعه و ترویج فرهنگ تولید صنایع دستی در استان خوزستان تاکید کرد و گفت: توسعه و ترویج فرهنگ تولید صنایع دستی در رونق اقتصادی استان موثر است و می‌تواند در اشتغال ارزان قیمت تاثیرگذار باشد.
موسوی با بیان اینکه شهرهای آبادان و خرمشهر مستعد تولید و صادرات صنایع دستی هستند، گفت: برخی از تولیدات صنایع دستی ارزش افزوده فوق‌العاده‌ای دارند و اگر دستگاه‌های مرتبط، بانک‌ها و بخش خصوصی در آموزش، پرداخت تسهیلات و فضای مورد نیاز همکاری کنند قطعا اشتغال پایدار را در منطقه شاهد خواهیم بود.
وی ادامه داد:در فرودگاه آبادان نیز مکانی برای عرضه صنایع دستی شهرهای آبادان و خرمشهر در حال احداث است.
مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری خوزستان در ادامه با اشاره به صنعت گردشگری دریایی در آبادان و خرمشهر گفت: پتانسیل گردشگری دریایی در شهرهای آبادان و خرمشهر فراهم است و در فصل بهار استقبال گسترده ای از این صنعت می‌شود.
وی ادامه داد: رودخانه‌های موجود در این 2 شهر ظرفیت‌های بالایی برای گردشگری دریایی و کشتیرانی دارند و پیش‌بینی می‌شود در تعطیلات نوروز شاهد استقبال گسترده مسافران از گردشگری دریایی در شهرهای آبادان و خرمشهر باشیم.
موسوی سرمایه‌گذاری در گردشگری دریایی در آبادان و خرمشهر را ضروری دانست و گفت: درصورتی که بخش‌ خصوصی و دستگاه‌های حمایتی در این زمینه مشارکت داشته باشند می‌توان در این بخش سرمایه‌گذاری قابل توجهی در آبادان و خرمشهر انجام داد.
مدیر کل میراث فرهنگی ، صنایع دستی و گردشگری خوزستان همچنین با اشاره به ثبت ملی صنایع دستی چهار شهر خوزستان گفت: اهواز به عنوان شهر مینای صبی، دزفول شهر کپو، شوشتر شهر احرامی و رفیع به عنوان شهر بوریا ثبت ملی شدند.
17 اثر از صنایع دستی خوزستان در رشته‌های پوشاک سنتی، زیورآلات سنتی، کپوبافی، موج‎بافی، مینای صبی، ورشوسازی، چوقابافی، خراطی چوب و ساخت سازهای سنتی نشان ملی مرغوبیت را دریافت کرده‌اند.
برچسب‌ها
صنایع دستی خوزستان میراث فرهنگی آبادان

http://www.khozestan-online.ir/fa/News/150348/ایجاد-بازارچه-صنایع-دستی-در-پایانه‌های-مرزی-خوزستان-ضروری‌است
بستن   چاپ