پیام خوزستان
مدیرعامل صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان، روستاییان و عشایر در خوزستان: روستاها کانون تجمع فرصت هاست
چهارشنبه 18 دي 1398 - 17:03:40
وزارت رفاه
پیام خوزستان - مدیرعامل صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان، روستاییان و عشایر، روستاها را مهم ترین کانون تجمع فرصت ها عنوان کرد و گفت: روستاها فرصت‌هایی برای تنوع بخشی، رشد اقتصادی، حفظ محیط زیست، نگهداری از فرهنگ غنی بومی و محلی هستند.

به گزارش روابط عمومی اداره کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی خوزستان به نقل از ایرنا، علی شیرکانی در نشست شورای توسعه راهبردی بیمه اجتماعی کشاورزان، روستاییان و عشایر در استانداری خوزستان- که معاونان استاندار، مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان و جمعی از مسوولان حضور داشتند- تاکید کرد: باید به دنبال توسعه روستاها در کشور باشیم. توسعه روستاها از طریق توسعه فیزیکی و نرم افزاری ایجاد می شود که در بخش توسعه فیزیکی نظام جمهوری اسلامی و به ویژه در دولت فعلی اقدامات خوبی در حوزه های آب رسانی، برق، گاز، اینترنت، راه روستایی، بهداشت روستایی و ... صورت گرفته است.
وی افزود: توسعه نرم افزاری در دنیا بر سه مولفه استوار است که نخستین مولفه هویت روستایی است به طوری که یک روستایی باید به روستایی بودنش افتخار کند و آینده خود را در روستا ببیند لذا باید بر موضوع هویت روستایی کار کنیم.
مدیرعامل صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان، روستاییان و عشایر ، شغل روستایی را مولفه دوم موثر در توسعه نرم افزاری روستا عنوان کرد و گفت: حمایت مقام معظم رهبری و اقدامات دولت در حوزه اشتغال روستایی موجب ایجاد تحولی در روستاها شد و امیدوارم در آینده ثمره اشتغال روستایی را ببینیم.
وی گفت: سومین مولفه توسعه نرم افزاری روستا بیمه روستایی است به طوری که یک روستایی باید بداند وقتی به سن 60 سالگی رسید و توان کشاورزی و دامداری نداشت و قصد ماندن در روستا را داشت کسی هست که دست او را بگیرد یا خیر و در واقع فکر آینده نباید یک روستایی را به شهر بیاورد.
شیرکانی ادامه داد: بیش از 50 درصد روستاییان و عشایری که در صندوق روستایی عضو شده اند کسانی هستند که از سیستم های دولتی اطلاعات گرفته اند یعنی اعتماد به ساختار دولت در روستاها میزان قابل قبول و بالایی است.
مدیرعامل صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان، روستاییان و عشایر گفت: نقش کارفرما در صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان، روستاییان و عشایر را دولت دارد و 2 برابر سهم یک روستایی را تقبل می کند پس اینجا نقش مهم و اساسی که فرمانداران می توانند انجام دهند ترویج بیمه روستایی است.
شیرکانی توضیح داد: اگر می‌خواهیم روستایی را که به آن امکانات رفاهی داده ایم، خالی از سکنه نبینیم، باید به توسعه نرم افزاری آن اهمیت دهیم.
وی بیان کرد: بیمه روستاییان و عشایر یکی از اقدامات ارزشمند نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران است که از اواخر سال 83 و ابتدای سال 84 این خدمت آغاز شده است.
مدیرعامل صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان، روستاییان و عشایر تصریح کرد: بیمه روستایی یکی از ابتکاراتی است که در کشور صورت گرفته است و در حد ترازهای کشورهای توسعه یافته جهانی مانند آلمان، انگلیس، ژاپن و... است .
*روستاها کانون تجمع فرصت ها
شیرکانی روستاها را مهم ترین کانون تجمع فرصت ها عنوان کرد و توضیح داد: روستاها فرصت‌هایی برای تنوع بخشی، رشد اقتصادی، حفظ محیط زیست، نگهداری از فرهنگ غنی بومی و محلی هستند و برای همین در دنیا توسعه روستایی دنبال می شود.
وی با اشاره به انعقاد تفاهم نامه های بین صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان، روستاییان و عشایر و استانداری خوزستان بیان کرد: یک عزم جدی در استانداری خوزستان و دستگاه های مربوطه، جهاد کشاورزی و فرمانداران شهرستانها در خصوص افزایش افراد تحت پوشش بیمه صندوق روستایی نیاز است.
وی بیان کرد: از آنجا که ما نمی توانیم هر امکاناتی که در شهر است را به روستا بیاوریم، صندوق‌های خُرد می‌توانند فاصله بین روستا و شهر را کاهش داده و از مهاجرت از روستا به شهر جلوگیری کنند؛ همچنین کسانی که مستمری بگیر این صندوق می شوند نباید به عنوان یک فرد توانمند محسوب شده و از پوشش کمیته امداد خارج شوند.
گفتنی است: مدیرعامل صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان، روستاییان و عشایر کشور و هیات همراه در فرودگاه شهید سردار سلیمانی در اهواز با استقبال رسمی معاون استاندار خوزستان و مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی، قرار گرفت.
شرکت در نشست های شورای اداری، کارگزاران خوزستان، یادواره سردار شهید سپهبد قاسم سلیمانی و نیز جلسه شورای هماهنگی مدیران کل وزارت مربوط از برنامه‌های سفر شیرکانی و هیات همراه اعلام شده است.

http://www.khozestan-online.ir/fa/News/150150/مدیرعامل-صندوق-بیمه-اجتماعی-کشاورزان،-روستاییان-و-عشایر-در-خوزستان--روستاها-کانون-تجمع-فرصت-هاست
بستن   چاپ