پیام خوزستان
رئیس دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز خبر داد:
برقراری خط ارتباطی محرمانه برای پرسنل درمانی خوزستان
سه شنبه 10 دي 1398 - 13:48:02
پیام خوزستان - ایسنا/خوزستان رئیس دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز با بیان اینکه برخی بیمارستان‌ها پرستاران را فراری می‌دهند، گفت: فراری دادن پرستاران هنر نیست بلکه نشان از ایراد در این بیمارستان است.

دکتر فرهاد ابول‌نژادیان در آیین تجلیل از پرستاران نمونه خوزستان که امروز (10 دی‌ماه) در اهواز برگزار شد، اظهار کرد: پرستاران در همه بحران‌ها و در شیفت‌های مختلف در کنار بیماران حضور دارند و آلام بیماران را تسکین می‌دهند.
به گزارش ایسنا، افزود: در جلسه روز گذشته با هیات مدیره نظام پرستاری خوزستان، چالش‌های پرستاران مطرح شد و امیدواریم جهت رفع نگرانی این قشر این مسائل رفع و شرایط معیشت‌شان بهتر شود.
سرپرست دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز تصریح کرد: برخی مسائلی که مطرح شد از سالیان گذشته بر زمین مانده بود. موضوعی مبنی بر کسر از اضافه کار پرستاران مطرح شده بود؛ در حالی که پرستاران کشیک بودند، کسر از اضافه کار داشتند. این موضوع را قبول ندارم و حتما این مساله جبران می‌شود. از دوره‌ای که من این سمت را دارم یک کارانه به پرستاران داده شده است و دو کارانه دیگر نیز فردا به حساب پرستاران واریز می‌شود.
ابول‌نژادیان گفت: کارانه قبلی که واریز شده و دو کارانه دیگر که واریز خواهد شد بر مبنای محاسبات قبلی است و کسر در آن لحاظ شده است؛ اگر می‌خواستیم این مساله را اصلاح کنیم زمان‌بر بود بنابراین مابه تفاوت کسری هر بیمارستان را پرداخت خواهیم کرد و تلاش می‌کنیم هیچ کسری از کسانی که کشیک داده‌اند، نداشته باشیم. پرداخت نشدن منظم کارانه به این دلیل است که سازمان‌های بیمه‌گر به دلیل ضیق منابع مالی نمی‌توانند ماهانه پول ما را پرداخت کنند.
وی با تاکید بر لزوم اصلاح ساختارها، گفت: برخی افراد شیفت در گردش هستند اما در برنامه کشیک نیستند. همچنین قانون ارتقا و بهره‌وری برای برخی اعمال می‌شود که مشمول این قانون نیستند.
سرپرست دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز افزود: اینکه فردی ماهانه یک شب کشیک بماند تنها برای استفاده از قانون ارتقا و بهره‌وری است و ما این نوع کشیک را غیر موثر می‌دانیم. این قانون را برای کشیک موثر در طول ماه اعمال می‌کنیم و اگر از این پرتی‌ها جلوگیری شود، کسری پرستاران جبران خواهد شد.
ابول‌نژادیان با بیان اینکه بیماری‌های غیرواگیر بخش عمده‌ای از مرگ و میرها را به خود اختصاص داده‌اند، بیان کرد: یکی از چالش‌های مهم ما در بحث بهداشت و سلامت، بیماری‌های غیرواگیر است. بیماری‌های واگیر مانند سرخک کنترل شده‌اند اما 50 درصد مرگ و میرها ناشی از بیماری‌های قلبی و عروقی و 7 تا 8 درصد ناشی از بیماری تنفسی است.
سرپرست دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز بیان کرد: نقش پرستاری در این زمینه پیشگیری کننده، حمایتی و آگاهی‌رسان به مردم است. پرستاران می‌توانند در کنار کار درمانی به گسترش آگاهی و پیشگیری از این بیماری‌ها به ما کمک کنند.
وی با تاکید بر لزوم همکاری سایر تیم‌های سلامت و مراقبت درمانی، تصریح کرد: ما از تقابل در خوزستان ضرر کرده‌ایم بنابراین باید در کنار هم فعالیت کنیم. باید پرسنل تازه‌کار را دریابیم و به گونه‌ای با این پرسنل برخورد نشود که فراری شوند.
ابول‌نژادیان افزود: روز گذشته یکی از بیمارستان‌ها گزارش داد که 22 پرستار خروجی و دو پرستار ورودی داشته است؛ این مساله هنر نیست بلکه نشان از ایراد در این بیمارستان است و حتما دلیل وجودی داشته که همه پرستاران از این بیمارستان فراری داده شده‌اند.
سرپرست دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز بیان کرد: اگر مشخص شود که مشکل نرفتن پرستاران به این بیماستان صرفا به دلیل مسائل روحی است، باید شرایط خاص و رفاهی برای این پرستاران قرار دهیم تا ماندگاری پرستاران را در این بیمارستان مشاهده کنیم. امیدواریم این مساله را به کمک هم تحلیل کنیم.
وی خبر داد: به زودی خط ارتباط مستقیم محرمانه‌ای بین دانشگاه و پرسنل برقرار می‌کنیم تا جهت حل مشکلات و مسائل و بهبود شرایط، گام‌های موثری برداریم.
انتهای پیام

http://www.khozestan-online.ir/fa/News/147574/برقراری-خط-ارتباطی-محرمانه-برای-پرسنل-درمانی-خوزستان
بستن   چاپ