پیام خوزستان
مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای خوزستان عنوان کرد:
فعالیت 32 اکیپ راهداری زمستانه/معضل سرقت تابلو و گاردریل‌ در جاده‌ها
شنبه 23 آذر 1398 - 15:10:46
پیام خوزستان - ایسنا/خوزستان مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای خوزستان از فعالیت 32 اکیپ راهداری در قالب 300 نیرو در محورهای استان در قالب طرح راهداری زمستانه از ابتدای آذرماه خبرداد.

غلامعباس بهرامی‌نیا در نشست خبری که امروز، 23 آذرماه به مناسب هفته حمل و نقل، راهداری و رانندگان در اهواز برگزار شد، اظهار کرد: راهداران به صورت مستمر و به صورت شبانه‌روزی در حال خدمت‌رسانی هستند و در این زمینه گستردگی حوزه راهداری و حمل و نقل به شکلی است که هر کاری در این حوزه بازخوردهای لحظه‌ای به دنبال دارد.
به گزارش ایسنا، وی افزود: در حوزه حمل و نقل به عنوان پیشرو اقتصاد هر کشور و همچنین حوزه راهداری در بحث زیرساخت کشور همه روزه به صورت مستمر در حال خدمت‌رسانی هستیم و اگر کم کاری در این حوزه وجود داشته باشد، به وضوح دیده می‌شود.
مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای خوزستان تصریح کرد: در یک سالی که گذشت بخش حمل و نقل به صورت جدی درگیر یکسری از موضوعات بود. در بخش راهداری در سال گذشته با توجه به سیلی که آمد شاهد خسارات فراوانی بودیم.
بهرامی‌نیا با بیان اینکه یکی از اولویت‌های اصلی در حوزه راهداری، پروژه‌های مربوط به سیل است، عنوان کرد: در حوزه راه‌ها و راهداری حدود 852 میلیارد تومان خسارت در دوره سیلاب داشتیم و اکنون پروژه‌های سیل به عنوان اولویت‌ اصلی کار، در حال انجام هستند.
وی ادامه داد: این پروژه‌ها در قالب 70 طرح تعریف شده که در حال انجام این طرح‌ها هستیم و در این زمینه بیشترین مشکلات در حوزه راه‌های روستایی بوده است. اگر شرایط جوی اجازه دهد، تا پایان سال مالی آینده پروژه‌های سیل به اتمام می‌رسند.
مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای خوزستان افزود: در حین سیل اقدامات بسیاری انجام شد. حدود 453 دستگاه ماشین آلات درگیر سیل بودند و حدودا در یک بازه زمانی یک ماهه، درگیر سیل استان بودیم و در این زمینه از 7 استان معین دیگر نیز کمک گرفتیم.
به گزارش ایسنا، وی افزود: در زمینه راهداری زمستانه با توجه به اینکه خوزستان درگیر بارش باران و برف هستیم، 32 اکیپ راهداری در قالب 300 نیرو در محورهای استان از ابتدای آذرماه در حال خدمت‌رسانی هستند تا از انسداد محورها در زمستان جلوگیری کنند.
وی در خصوص پروژه‌های این اداره کل در محورهای منتهی به مرزهای شلمچه و چذابه اظهار کرد: به صورت ویژه بر روی این محورها در حال انجام طرح‌هایی هستیم تا شاهد مشکلی در ایام اربعین نباشیم.
بهرامی‌نیا بیان کرد: در این راستا محوطه سازی پایانه مرزی چذابه تکمیل شده است تا بتوانیم به زائران خدمت رسانی کنیم. در مرز شلمچه نیز با توجه به اینکه در این مرز بیشترین تردد را پس از مرز مهران داریم، 24 گیت رفت و برگشت به گیت‌های این مرز افزوده شد تا مشکلی در خصوص تردد زائران وجود نداشته باشد.
وی با اشاره به بحث مجتمع‌های خدمات رفاهی بین‌راهی تصریح کرد: 5 مجتمع خدمات رفاهی آماده بهره‌برداری است. با افتتاح این مراکز، مجموع این مجتمع‌ها در استان به 48 مجتمع خواهد رسید و از نظر تعداد مجتمع‌های خدمات رفاهی، در کشور در رتبه اول قرار خواهیم گرفت.
بهرامی‌نیا با بیان اینکه در زمینه سیستم‌های حمل و نقل هوشمند، استان رشد خوبی داشته است، گفت: در سال‌های گذشته تعداد دوربین‌های نظارت تصویری در استان، 12 دستگاه بود و اکنون به 54 دستگاه دوربین ارتقا پیدا کرده است؛ هدف ما این است تا اردیبهشت ماه سال آینده، تعداد دوربین‌های استان به 60 دستگاه برسد.
مدیرکل حمل و نقل و راهداری جاده‌ای خوزستان ادامه داد: در بحث تعداد دستگاه‌های ترددشمار نیز اکنون تعداد آن‌ها 104 دستگاه است که تا پایان سال به 110 دستگاه افزایش پیدا خواهند کرد.
وی افزود: همچنین تعداد دوربین‌های ثبت تخلفات درون جاده‌ای در استان 31 دستگاه است و تا پایان سال این تعداد به 75 دوربین افزایش می‌یابد و در اردیبهشت ماه سال آینده نیز این تعداد به 94 دستگاه خواهد رسید.
بهرامی‌نیا با بیان اینکه سهم جاده در تصادفات، زیر یک درصد است، گفت: هر جاده‌ای بر اساس سرعت رانندگی مشخصی، طراحی و ساخته می‌شود اما این مساله از سوی رانندگان رعایت نمی‌شود و متاسفانه شاهد تصادفات هستیم.
وی بیان کرد: یکی از معضلات اصلی در حوزه راهداری، سرقت تابلوها و گاردریل است و این مساله در استان خوزستان بیشتر از دیگر استان‌های کشور است. در این زمینه 2300 شاخه گاردریل در 2 ماهه گذشته سرقت رفته است.
بهرامی‌نیا تصریح کرد: در بحث تصادفات در ایام اربعین شاهد فوت 105 نفر بودیم که این مساله باعث شد تعداد کشته‌شدگان در تصادفات جاده‌ای در 8 ماهه امسال در جاده‌های استان به 476 نفر برسد.
وی با بیان اینکه یکی از موضوعات مهم در کشور حمل کالای اساسی بود، گفت: امسال حجم زیادی کالای اساسی وارد بندر امام خمینی شد و یکی از اولویت‌های اصلی، حمل به موقع این بارها به مقاصد تعیین شده است.
مدیرکل حمل و نقل و راهداری جاده‌ای خوزستان عنوان کرد: در 8 ماهه گذشته حدود 10 میلیون تن کالای اساسی در استان خوزستان حمل شده است که این میزان نسبت به مدت مشابه سال قبل 22 درصد افزایش داشته است.
به گزارش ایسنا، بهرامی‌نیا اظهار کرد: روزانه حدود 650 هزار تردد در محورهای استان داریم که 17 درصد از آن مربوط به وسایل نقلیه سنگین است.
وی ادامه داد: همچنین سال گذشته 10 هزار کیلومتر خط کشی جاده‌ای انجام شد اما این خطوط در استان خوزستان به دلیل شرایط آب و هوایی، به سرعت کدر و از بین می‌روند و در این زمینه به دنبال یک راهکار مناسب هستیم.
بهرامی‌نیا با اشاره به بحث بیمه تکمیلی رانندگان خاطرنشان کرد: در مرحله اول حدود 600 هزار راننده با همسرانشان بیمه تکمیلی شدند و اکنون شرایط فراهم شده تا اعضای خانواده آن‌ها نیز بیمه تکمیلی شوند و این دغدغه رانندگان نیز در حال برطرف شدن است.
انتهای پیام

http://www.khozestan-online.ir/fa/News/143350/فعالیت-32-اکیپ-راهداری-زمستانه-معضل-سرقت-تابلو-و-گاردریل‌-در-جاده‌ها
بستن   چاپ