پیام خوزستان
استاندار خوزستان:
زنان برای تغییر نگاه جامعه، نگرش خود را تغییر دهند
دوشنبه 18 آذر 1398 - 17:06:47
پیام خوزستان - ایسنا/خوزستان استاندار خوزستان گفت: اگر به دنبال نقش‌آفرینی زنان در جامعه‌ایم، نیازمند تغییر نگرش زنان و خودباوری در زمینه اجتماعی، فرهنگی و اقتصادی هستیم. تغییر نگرش نخست باید در حوزه زنان رخ دهد و سپس به کل جامعه تعمیم یابد.

غلامرضا شریعتی در جلسه مجمع پارلمان زنان خوزستان که امروز (18 آذرماه) در اهواز برگزار شد، اظهار کرد: جامعه توسعه‌یافته مدیون توسعه همه‌جانبه و مشارکت آحاد جامعه است. در کشورهای توسعه‌یافته نقش جایگاه زنان در حوزه اجتماعی هویدا است. اگر به دنبال نقش‌آفرینی زنان در جامعه‌ایم، نیازمند تغییر نگرش زنان و خودباوری در زمینه اجتماعی، فرهنگی و اقتصادی هستیم. تغییر نگرش نخست باید در حوزه زنان رخ دهد و سپس به کل جامعه تعمیم یابد.
وی افزود: اگر زنان انتظار دارند نگاه کل جامعه به آنها تغییر یابد، باید نگاه خود را تغییر دهند و با خودباوری، اثبات خود را انجام دهند که در این شرایط کل جامعه به تعالی می‌رسند. زمانی که می‌خواهم بانویی را مدیر کنیم تعداد زیادی از زنان مخالفت می‌کنند. ممکن است انتقادات درست باشد اما همه افراد ایراد دارند. وقتی شرایط برای یک فرد ایجاد می‌شود، باید یکدیگر را حمایت و تقویت کنند تا مسیر برای توسعه بیشتر فراهم شود.
به گزارش ایسنا، شریعتی با اشاره به اجرای پروژه‌های زیرساختی در خوزستان، بیان کرد: طرح شناسایی و جذب کودکان بازمانده از تحصیل در طول سه سال در حال انجام است. با اجرای این طرح، ضریب بازماندگی از تحصیل از 2.14 به 1.9 رسیده است یعنی ضریب بازماندگی از تحصیل در خوزستان 17 صدم کاهش یافته است.
وی ادامه داد: در سال 98 نیز 2 هزار نفر شناسایی شدند که در حال بازگرداندن این افراد به چرخه تحصیل هستیم و اگر این افراد را نیز لحاظ کنیم ضریب کاهش بازماندگی از تحصیل باز هم کاهش می‌یابد.
استاندار خوزستان افزود: بحث بازماندگان از تحصیل، بازماندگی جنسیتی است زیرا اکثر بازماندگان از تحصیل دختر هستند. کمک در این مسیر، کمک به بازگرداندن دختران بیشتری به تحصیل است که این موضوع را هر ساله پیگیری می‌کنیم و هزینه را پرداخت کرده‌ایم.
وی تصریح کرد: همچنین طرح بورسیه تحصیل دانش‌آموزان مستعد کم‌بضاعت اجرا شده است که سال گذشته به یک هزار و 250 دانش‌آموز بورسیه دادیم. این دانش‌آموزان متناسب با استعداد خود امکانات لازم را نداشتند تا با دیگر دانش‌آموزان رقابت کنند که ما این شرایط را برای آن‌ها فراهم کردیم. 63 درصد از دانش‌آموزانی که در آزمون‌ها قبول شدند و بورسیه تحصیلی را دریافت کردند دختر هستند و بعضا دختران روشن‌دل بوده‌اند.
شریعتی با بیان اینکه عمده اقدام‌کنندگان خودکشی زنان هستند، عنوان کرد: رتبه خوزستان در خودکشی در سطح کشور در سال 97 نسبت به سال 96 از 13 به 16 رسیده است.
استاندار خوزستان ادامه داد: 13 دفتر توسعه و تسهیل‌گری اجتماعی با هدف سامان‌دهی مناطق حاشیه‌نشین راه‌اندازی کرده‌ایم. یکی از کارکردهای اصلی این دفاتر، توانمندسازی زنان حاشیه‌نشین در قالب آموزش فنی و حرفه‌ای بوده است. همچنین پشتیبانی و تقویت مرکز نگهداری از زنان معتاد از دیگر اقدامات انجام شده است.
وی بیان کرد: طرح تسهیل‌گری اجتماعی روستایی مناطق سیل‌زده خوزستان، طرح امداد فرهنگی در مناطق سیل‌زده و طرح بازتوانی روانی زنان و سالمندان و کودکان در مناطق سیل‌زده برخی از طرح‌های اجرا شده هستند.
شریعتی گفت: تلاش بر این بوده که برنامه‌هایی تدوین کنیم که کار کرد و اثربخشی بیشتری در حوزه زنان داشته باشند و جهت تقویت، گسترش و کمک به خودبالندگی زنان کمک کنیم.
انتهای پیام

http://www.khozestan-online.ir/fa/News/142763/زنان-برای-تغییر-نگاه-جامعه،-نگرش-خود-را-تغییر-دهند
بستن   چاپ