پیام خوزستان
بیش از 6 هزار زائر در مرز چذابه خدمات درمانی دریافت کردند
يکشنبه 21 مهر 1398 - 17:36:48
پیام خوزستان - اهواز – رییس‌ اورژانس پیش‌ بیمارستانی و مدیریت حوادث دانشگاه علوم پزشکی اهواز گفت: 6 هزار و 230 زائر اربعین حسینی از 15 تا 21 مهر به درمانگاه مرزی چذابه مراجعه کرده و خدمات درمانی دریافت کردند.

به گزارش ایرنا محمد امین زرگر روز یکشنبه در کارگروه سلامت و خانواده در محل سرسرای اداری استانداری خوزستان بیان کرد: از 15 مهر درمانگاه صحرایی در مرز چذابه مستقر شده و خدمات درمانی برای زائران ارائه می‌شود.
وی افزود: روزانه به طور متوسط حدود 800 تا یک هزار بیمار در درمانگاه توسط 150 نیروی درمانی پذیرش می‌شوند.
زرگر ادامه داد: از اهواز تا مرز چذابه 30 دستگاه آمبولانس و چهار دستگاه اتوبوس آمبولانس و اتاق عمل سیار، به زائران اربعین حسینیخدمات ارایه می‌کنند.
وی افزود: از 15 تا 21 مهر، 16 مورد اعزام زائران بیمار به سوسنگرد، چهار مورد اعزام اهواز، پنج مورد بیمار تصادفی و 63 مورد بیمار قلبی در این مسیر ثبت شده است.
رییس‌ اورژانس پیش‌ بیمارستانی و مدیریت حوادث دانشگاه علوم پزشکی اهواز بیان کرد: همچنین 2 امداد هوایی توسط بالگرد به سمت مرز چذابه و یک مورد به بیمارستان سوسنگرد انجام شد.
وی اضافه کرد: امسال آمبولانس ها به جی پی اس مجهز شده‌اند و سامانه ثبت اطلاعات بیماران در درمانگاه راه اندازی شده و برای تامین دارو و تجهیزات نیز مشکلی وجود ندارد.
فعالیت 45 تیم بازرس محیطی برای اربعین حسینی
سرپرست معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی اهواز نیز گفت: حدود 250 نیروی بهداشت محیطی در قالب 45 تیم بازرس محیطی و ستادی در شهرستان های زیرپوشش این دانشگاه مستقر هستند.
سید مهدی حسینی زاده افزود: کنترل آب آشامیدنی مخازن و شبکه توزیع، بهداشت مواد غذایی هنگام پخت، نظارت بر شرایط زیست محیطی اطراف موکب ها ، سم پاشی اطراف موکب ها و سرویس های بهداشتی توسط این نیروها انجام می‌شود.
وی بیان کرد: معاینه سلامت موکب ها و متولیان آنها انجام شده و متولیان آنها کارت سلامت دریافت کرده اند.
مدیریت پسماند از چالش های اربعین
حسینی زاده در خصوص چالش های اربعین امسال گفت: مدیریت پسماند از جمله این چالش ها است که به مدیریت بیشتری نیاز دارد و همچنین تامین آب نظارت و جدیت بیشتری را می‌طلبد.
سرپرست مرکز بهداشت خوزستان ادامه داد: زائران از نظر 14 سندروم و بیماری های واگیردار کنترل می شوند و در صورت مشاهده موارد احتمالی اقدامات کنترلی و درمان انجام می‌گیرد.
رییس دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز نیز گفت: سازمان ها و ادارات باید برنامه ریزی دقیق و منظمی برای تردد زائران داشته باشند و امید است تا پایان این آیین خدمات به خوبی ارایه شود.
دکتر ایرج نظری در خصوص وضعیت لوله کشی آب روستاهای زیر پوشش دانشگاه علوم پزشکی اهواز گفت: 2 هزار و 194 روستا زیرپوشش این دانشگاه هستند که یک هزار و 802 دارای لوله کشی، 392 روستا فاقد لوله کشی، 43 روستا دارای لوله کشی و فاقد متولی و 263 فاقد لوله کشی و متولی هستند که باید برنامه ریزی صحیحی در راستای بهبود این وضعیت انجام شود.
وی بیان کرد: اورژانس بیمارستان رازی اهواز با زیربنای یک هزار و 400 متر مربع و با 60 میلیارد ریال هزینه ساخته شد که 300 میلیارد ریال عوارض نوسازی شهرداری تعیین شده است.
نظری ادامه داد: 120 میلیارد ریال برای ساختمان فوریت های پزشکی در حال ساخت هزینه شده در حالی که 180 میلیارد ریال باید عوارض نوسازی شهرداری پرداخت شود.
رییس دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپوراهواز گفت: ما پول را پرداخت می کنیم اما باید با حساب و کتاب باشد.
معاون خدمات شهری شهرداری اهواز نیز گفت: بر اساس قانون برنامه پنج ساله، هرگونه حذف و بخشودگی عوارض شهرداری ممنوع است و حتی مصوبات شورا در این زمینه لغو است و فقط می تواند تشویقی بدهد.
علیرضا عالی پور با اشاره به اینکه شهرداری ها نیز مشکلات خود را دارند بیان کرد: در رابطه با بدهی ها کمیسیون ماده 77 وجود دارد که می توانیم رای را به اجرا گذاشته و با تدبیر استاندار پرداخت ها به تدریج صورت گیرد.
3004 /6037

http://www.khozestan-online.ir/fa/News/136214/بیش-از-6-هزار-زائر-در-مرز-چذابه-خدمات-درمانی-دریافت-کردند
بستن   چاپ