پیام خوزستان
یک مدرس حوزه علمیه:
قیام امام حسین(ع)، روحیه اسلام ناب و اصیل را احیا کرد
سه شنبه 19 شهريور 1398 - 01:59:29
پیام خوزستان - یک مدرس حوزه علمیه با اشاره به تاثیر قیام امام حسین(ع) در دین اسلام، گفت: امام حسین(ع) با قیام خود، روحیه اسلام ناب و اصیل را مجددا احیا کردند.
حجت الاسلام محمد انصاری در گفت‌وگو با ایسنا - منطقه خوزستان، اظهار کرد: بعثت پیامبر اکرم(ص)، راه صحیح زندگی و بهترین شیوه خوب زندگی کردن را به بشریت ارزانی کرد؛ با این وجود در مسیری که پیامبر(ص) در 23 سال ترسیم کرده بودند، فرصتی نبود که همه قوانین و مقرراتی که به اسم دین تعبیر می‌شود را اجرا کنند. ایشان تنها کلیات دین را فرمایش کردند و بیان فقه و شریعت به مردم رسید اما به دلیل محدود بودن عمر پیامبر(ص) این موارد به صورت کلی بود.
وی افزود: مسیر پیامبر اکرم(ص) با خط ولایت امتداد یافت. ایشان پیش‌بینی کرده بودند که پس از ایشان امیرالمومنین(ع) و سپس دیگر امامان جانشین ایشان باشند. مقرر بود پس از ختم رسالت و نبوت، نقشه هدایت بشریت به وسیله این 12 امام ادامه یابد و محقق شود.
انصاری بیان کرد: متاسفانه پس از رحلت پیامبر(ث) آنچه ایشان در غدیر جهت ادامه خط ولایت ترسیم کرده بودند محقق نشد و امت مسیر پیامبر(ص) را حفظ نکردند و افرادی را به جای امیرالمومنین(ع) و ائمه اطهار(ع) جایگزین و با آنها بیعت کردند که این مساله منجر به این شد که مسیر هدایت نسبت به مسیر اصلی خود زاویه‌دار شود.
مسئول دفتر نمایندگی ولی فقیه در هلال احمر خوزستان گفت: در ابتدای انحراف از یک خط مستقیم، شاید انحراف چندان به چشم دیده نشود.در آن شرایط حضرت زهرا(س) تمام تلاش خود را کردند تا مردم به مسیر اصلی دین هدایت شوند اما متاسفانه این اقدامات، به جز برای افراد کمی منجر به هوشیاری نشد. 
وی بیان کرد: این زاویه انحرافی گسترش یافت و می‌بینیم که 50 سال پس از رحلت پیامبر(ص)، انحراف مسیر به حدی زیاد شد که نوه پیامبر(ص) که علمدار هدایت و کشتی نجات امت محسوب می‌شد را به شهادت رساندند.
این مدرس حوزه علمیه تصریح کرد: انحراف از مسیر اصلی به حدی بود که مملکت اسلامی که برای مبارزه با شرک شکل گرفته بود کار صادرات بت به کشورهای دیگر را انجام می‌داد یعنی نه تنها با بت‌پرستی مخالفت نمی‌شد بلکه این کار را ترویج می‌کردند.
انصاری عنوان کرد: کسانی که به عنوان جانشین پیامبر(ص) بر سر کار بودند، اعتقادی به خدا، توحید و نبوت نداشتند و یزید نیز اشعار کفرآمیز و اهانت‌آمیزی به ساحت پیامبر انشا می‌کرد.
مسئول دفتر نمایندگی ولی فقیه در هلال احمر خوزستان ادامه داد: به عنوان مثال، فردی به نام ولید که یکی از فرمانداران یزید بود، در عالم مستی تا حدی تیر به سمت قرآن پرتاب کرده بود که قرآن پاره پاره شده بود. این افراد داعیه‌دار پیامبر(ص) و اسلام شده بودند و اینگونه، اسلام از مسیر اصلی خود فاصله گرفته بود و در این شرایط چیزی جز حرکت اباعبدلله الحسین(ع) به عنوان نوه پیامبر نمی‌توانست این راه را حیات ببخشد. امام حسین(ع) با قیام خود روحیه اسلام ناب و اصیل را مجددا احیا کردند.
وی افزود: در ادامه مسیر نیز دیگر امامان تا حدی توانستند به ترمیم دین بپردازند و در زمان امام باقر(ع) و امام صادق(ع) این مساله بیشتر هویدا شد و ارزش جهاد سیدالشهدا(ع) بیشتر نمایان شد.
انتهای پیام

http://www.khozestan-online.ir/fa/News/133395/قیام-امام-حسین(ع)،-روحیه-اسلام-ناب-و-اصیل-را-احیا-کرد
بستن   چاپ