پیام خوزستان
نقش تاثیرگذار حراست در صیانت از منابع انسانی
سه شنبه 8 مرداد 1398 - 08:40:07
پیام خوزستان - معاون سازمان و رئیس حراست شرکت ملی نفت ایران بر نقش مهم و تاثیرگذار حراست در فرآیند و چرخه کار و صیانت از منابع انسانی تاکید کرد.

به گزارش شانا به نقل از شرکت ملی حفاری ایران، شریعت در نشست اعضای هیئت مدیره شرکت ملی حفاری ایران با اشاره به اهمیت و نقش حراست در صنعت نفت گفت: برنامه‌های حراست در راستای سیاست‌های وزارت نفت، برنامه‌ریزی، تدوین و اجرا می‌شود.
وی افزود: حراست در فرآیند تولید و چرخه کار در این صنعت راهبردی، همراه، همفکر و حامی کارکنان است و وظیفه ایجاد بستر مناسب برای کار، صیانت از منابع انسانی و تاسیسات و امکانات صنعت نفت را به‌عهده دارد.
شریعت با بیان اینکه در تولید، زنجیره‌ای از فرآیندهای مختلف مشتمل بر نیروی انسانی، دانش فنی، ابزار و بستر مناسب کار نقش کلیدی دارند، اظهار کرد: نقش حراست در روند کار و تحقق برنامه‌های پیش‌بینی‌شده حائز اهمیت است و در همین راستا و پیرو فرمایشات مقام عالی وزارت با تخلفات احتمالی سازمان‌یافته قاطعانه برخورد خواهد شد.
معاون سازمان و رئیس حراست شرکت ملی نفت ایران در ادامه از خدمات و تلاش‌های مجموعه کارکنان حراست در شرکت ملی حفاری ایران در انجام وظایف محوله قدردانی کرد.
در ادامه این نشست، سیدعبدالله موسوی، مدیرعامل شرکت ملی حفاری ایران گفت: فعالیت‌های حراست در ابعاد مختلف سازمانی، حفاظت فیزیکی و بازدهی کار بسیار تاثیرگذار و با اهمیت است.
وی با اشاره به گستره عملیاتی و استقرار دستگاه‌های حفاری این شرکت در چند استان و وجود کارگاه‌های فنی و پشتییبانی، اماکن اداری و سازمانی تصریح کرد: حضور همکاران ما در این حوزه سبب حفظ اموال، آرامش روانی کارکنان و پیشبرد اهداف شرکت می‌شود.
موسوی در ادامه به تشریح نقش و جایگاه این شرکت به عنوان یکی از شرکت‌های بالادستی زیرمجموعه شرکت ملی نفت ایران در حفظ، نگهداشت و افزایش تولید اشاره کرد و گفت: نزدیک 60 درصد صنعت حفاری کشور در اختیار این شرکت است و ملی حفاری بخش اعظم کار حفر و تکمیل چاه‌های نفت و گاز را در مناطق خشکی و دریایی جغرافیای نفتی ایران به‌عهده دارد.
مدیرعامل شرکت ملی حفاری ایران مشارکت در پروژه‌های تعریف شده از سوی شرکت ملی نفت ایران در راستای حفظ، نگهداشت و افزایش تولید، ایجاد زمینه برای همکاری با شرکت‌های بخش خصوصی فعال در عرصه صنعت حفاری، توسعه همکاری با مراکز علمی و پژوهشی، برنامه‌ریزی برای روزآمدسازی دستگاه‌ها و تجهیزات کاربردی موجود را از اقدام‌های انجام شده در این شرکت عنوان کرد.
وی اصلاح ساختار شرکت بر مبنای سمت‌ها و ساختار تعریف‌شده از سوی شرکت ملی نفت ایران، تدوین منشور اجرایی و تشکیل 17 کارگروه تخصصی، اهتمام بیش از پیش به موضوع انضباط اداری، مالی و عملیاتی، تقویت و اصلاح الزام‌های مربوط به اچ‌اس‌یی و اقدام‌های مفید و موثر برای نظام‌مند کردن شرکت از جمله پروسه فرآیند حقوق و دستمزد و بهینه کردن هزینه‌ها را از دیگر اقدام‌های لحاظ شده در شرکت برشمرد.
موسوی با اشاره به تدوین برنامه‌های شرکت بر اساس اهداف راهبردی صنعت نفت، افزود: اولویت نخست در برنامه‌ها تولید و تحقق برنامه‌های شرکت ملی نفت ایران و سرفصل برنامه‌های ملی حفاری قراردادهایی است که منتج به گردش مته حفاری و تکمیل چاه‌های نفت‌وگاز شود.
مدیرعامل شرکت ملی حفاری ایران ادامه داد: در همین راستا افزون بر اجرای قراردادهای جاری با شرکت‌های بهره‌بردار، تاکنون انجام دو پروژه از طرح‌های توسعه میدان‌محور به این شرکت واگذار و نسبت به عقد چند توافق‌نامه به صورت مشارکت و همکاری با شرکت‌های بخش خصوصی در بخش تامین دکل و ارائه خدمات یکپارچه فنی و مهندسی مبادرت شده است.

http://www.khozestan-online.ir/fa/News/128793/نقش-تاثیرگذار-حراست-در-صیانت-از-منابع-انسانی
بستن   چاپ