پیام خوزستان
در شورای آموزش و پرورش خوزستان مطرح شد؛
شرکت‌های منطقه دین خود را به آموزش و پرورش ادا کنند
شنبه 18 اسفند 1397 - 20:22:02
پیام خوزستان - فرماندار باوی با بیان اینکه بسیاری از روستاهای ما را چاه‌ها و خطوط لوله نفت احاطه کرده است اما هیچ اقدامی برای مردم آن انجام نمی‌شود، گفت: نفت باید موظف شود که کمکی در زمینه تعمیرات مدارس داشته باشد.
به گزارش ایسنا - منطقه خوزستان، منوچهر ورناصری در شورای آموزش و پرورش استان که امروز (18 اسفندماه) در استانداری خوزستان برگزار شد، اظهار کرد: باوی در سایه اهواز قرار گرفته است. در باوی مدارسی با قدمتی بیش از 50 سال داریم که در حال تخریب هستند. همه ما به طریقی مدیون آموزش و پروش هستیم. انتظار داریم در حوزه آموزش و پرورش در زمینه اعتبارات تجدیدنظر شود.
وی افزود: 30 تا 35 مدرسه در باوی داریم که در وضعیت نابسامانی هستند که حدود 20 مورد از این مدارس را می‌توان با تعمیرات به مدارس مناسبی تبدیل کرد. در دهستان عنافچه نیز به یک دبیرستان نیاز داریم.
فرماندار باوی تاکید کرد: بسیاری از روستاهای ما را چاه‌ها و خطوط لوله نفت احاطه کرده است، اما هیچ اقدامی برای آن‌ها انجام نمی‌شود. نفت باید موظف شود که کمکی در زمینه تعمیرات مدارس داشته باشد. در باوی 500 کلاس درس وجود دارد که از این تعداد تنها 10 کلاس سیستم هوشمند دارند.
در این جلسه همچنین مجید موحدیان، مدیر آموزش و پرورش باوی گفت: یکی از برنامه‌های ما در آموزش و پرورش در درازمدت پوشش 100 درصدی نوآموزان پیش‌دبستانی بود که در این زمینه اقدامات خوبی صورت گرفته است. به شکلی که از کل آمار ابلاغی در زمینه نوآموزان پیش‌دبستانی که دو هزار و 630 نفر بودند توانستیم، دو هزار و 600 نفر را تحت پوشش پیش‌دبستانی در بیاوریم.
وی افزود: در شاخص نمرات امتحان نهایی که یکی از شاخص‌های ارزیابی مناطق است، پنج سال پیش باوی با میانگین نمره 8.25 در رتبه 35 از بین 40 منطقه آموزشی استان قرار داشت. با برنامه‌ریزی توانستیم پس از پنج سال این میانگین را سه و 75 صدم نمره ارتقا دهیم و از رتبه 35 به رتبه 16 در استان برسیم.
مدیر آموزش و پرورش باوی تصریح کرد: در شاخص کنکور که یکی دیگر از شاخص‌های ارزیابی آموزش و پرورش مناطق است، تمام کلاس‌های مختلفی که در باوی برگزار شد، موجب شد 60 درصد دانش‌آموزان ما در رشته‌های مختلف دانشگاه‌های دولتی پذیرفته شوند.
موحدیان خاطرنشان کرد: بر اساس آمار اعلام شده، 246 بازمانده از تحصیل در باوی وجود داشت که پس از شناسایی و پالایش، در مجموع 70 نفر به چرخه تعلیم و تربیت بازگشتند.
وی گفت: لازم است که اداره کل نوسازی مدارس یک نماینده مستقر در باوی داشته باشد تا با توجه به حجم کار بتواند در بحث تجهیزات مدارس، کار را دنبال کند.
مدیر آموزش و پرورش باوی افزود: 158 دانش‌آموز استثنایی در باوی وجود دارد، اما هنوز هیچ مدرسه استثنایی در این شهرستان نداریم. بسیاری از این دانش‌آموزان به دلیل نداشتن هزینه سرویس ایاب و ذهاب، ترک تحصیل می‌کنند. لازم است یک مدرسه استثنایی در باوی ایجاد شود.
موحدیان گفت: در شرق جاده ویس هنوز نتوانسته‌ایم مدرسه‌ای تاسیس کنیم و تمام دانش‌آموزان برای رفتن به مدرسه مجبور به عبور از جاده اصلی هستند و حوادث و فوتی‌های زیادی تاکنون در این منطقه داشته‌ایم.
وی افزود: عدم خدمات اتوبوسرانی از مشکلات معلمان ما است. حدود 70 درصد نیروهای ما از اهواز می‌آیند. اگر با فاصله 35 دقیقه، دو اتوبوس از چهارشیر تا ملاثانی حرکت کنند، می‌توانند پوشش خوبی برای معلمان ما داشته باشند.
مدیر آموزش و پرورش باوی خاطرنشان کرد: یکی دیگر از مشکلات ما، عدم سرویس‌دهی شرکت‌های موجود در منطقه است. نیروگاه رامین در جایی قرار گرفته است که اطراف آن مدرسه است. اما تاکنون کاری برای آموزش و پرورش انجام نداده است. شرکت‌های منطقه باید دین خود را به آموزش و پرورش ادا کنند.
موحدیان افزود: در چارت مدارس روستایی، سرایدار و نگهبان تعریف نشده است. مسئولیت حفظ و نگهداری اموال مدرسه بر عهده کیست؟ لازم است مصوبه‌ای داشته باشیم که دهیاران یا شورای اسلامی روستا مسئولیت حفظ اموال مدرسه را به عهده بگیرند.
انتهای پیام

http://www.khozestan-online.ir/fa/News/111762/شرکت‌های-منطقه-دین-خود-را-به-آموزش-و-پرورش-ادا-کنند
بستن   چاپ